Поредният коментар на Георги Атанасов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Re: Поредният коментар на Георги Атанасов

Мнениеот motoem930 » 02 юли 2012 22:28

"Що се отнася до точния брой на хората,дошли да покажат любовта си към отбора,в случая той е без никакво значение.От значение е само фактът,че бяха най-много от привържениците на всички други отбори.
Тук бих казал следното:
-ЦСКА не трябва да се мери с другите отбори по шампионски титли,защото има най-много.Другите отбори трябва да се сравняват с тях и да се стремят да ги доближат;
-"Левски" не трябва да се мери с другите отбори по спечелени Национални купи,защото има най-много.Другите отбори трябва да се сравняват с тях и да се стремят да ги доближат;
-ние,БОТЕВИСТИТЕ,не трябва да се мерим с другите отбори по брой на привържениците си на стадиона,защото сме най-много и най-верни.Другите отбори трябва да се сравняват с нас и да се стремят да ни доближат.
Що се отнася до любовта и верността към клуба-ето тук,на този етап,нещата са просто неизмерими.Тук ще цитирам колегата Yellow blood от една друга тема:
Няма да давам за пример всичките ни инициативи през годините, а само последствията - да си извадим отбора от А група на средата на първенството, да останем без нито един футболист, да останем без собственик, да останем без пари като клуб, да не знаем изобщо какво ще се случи, но да поемем всички тези рискове, за да имаме този Ботев, който искаме. Защото ние нямахме никаква сигурност за нищо, което ще се случи. Знаехме само, че Ботев ще продължи да го има, благодарение на нашата любов. Рискувахме всичко, в името на честта и достойнството и спечелихме (поне за сега така изглежда). Та, недей ми умаловажавай всичко това. Щом е нищо работа, чакам следващия клуб в БГ, който ще постъпи така. Пък нека да започне от В, а не от окръжните. Много сте ми жалки, като говорите отстрани, на принципа "на чужд гръб и 100 тояги са малко". Говорете си - това си е най-обикновено плюнчене. А ние имаме достатъчно поводи да се гордеем със себе си и няма да спираме да го правим, защото сме си го заслужили!

Е,когато изминете нашия път,когато успеете да съхраните любовта и верността си към клуба в подобни условия,тогава се сравнявайте с нас.Дотогава никой няма право да обижда публиката на "Ботев" Пловдив и да поставя под съмнение нейната любов,вярност и доминация над останалите.
Между впрочем,в последното ще се убедите след по-малко от месец и половина.[/quote]
думите са просто излишни след поста на колегата така , че "грандове" минете по нашия път и изпитайте радостта от това да си един от виновниците да възродиш отбора си от нищото (повярвайте ми няма такова прекрасно чувство, пожелавам го на всеки фен милеещ за отбора си) . Тогава дори ние ще ви поздравим за това. Иначе другото е просто ала - бала[/quote]"
пробвайте и няма да съжалявате (повярвайте ми )
Последна промяна от motoem930 на 02 юли 2012 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 02 юли 2012 22:28

kubik написа:Титаните като пратят ''тиквите'' на Домусчиев и ентусиазма бързо ще ви угасне .

Не е като да не ви се е случвало .Справка : Цимбика и сие :lol:

Кюстендилецо, не мисли! Противопоказноти е!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 юли 2012 22:36

Този човек трябва сериозно да посети психиатара си.Ако Титан се махнат отивате във В група.Да не сме Германия,че да сме толкова богати

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 02 юли 2012 22:37

Чудя се как има хора дето четът статиите на тоя ненормалник. Въобще не мисля да си губя времето в четене на небивалици. Сектор Г си заслужава боклуците ама друг път! Само това видят и ми стана ясно, айде със здраве.

Само ЦСКА!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 юли 2012 22:38

До пича от Ботев: Никой не ви е обидил, аз лично винаги съм ви се възхищавал и радвал за това, което направихте. То е безпрецедентно. Сега-вие си имате там вечен враг и с него си се псувате-това е ваша работа, не се меся. Честно казано, сте ми симпатични и двата отбора, защото само в Пловдив става атмосфера като на истински мач. Имаше и една за мен странна ултра-омраза по оста Левски-Ботев, която обаче някак се трансформира в спортна омраза, а не в такава по принцип. Не, че няма да ни храните и да сме дразнител №1, заедно с градския ви враг, но е различно. Със сигурност вие се променихте с преживяното, със сигурност болшинството от нас промениха мнението си за вас и така. Но това са отвлечени разсъждения на един син фен, така и така темата за ЧМС е глупава-поне да напишем нещо свястно. Тъй де.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 юли 2012 22:43

C2H5OH написа:
kubik написа:Титаните като пратят ''тиквите'' на Домусчиев и ентусиазма бързо ще ви угасне .

[offtopic]Какво ми е :lol: Изглежда на теб ти ''противопоказноти е'' :mrgreen:[/offtopic]

Така ва е във България всички футболни президенти са свързани с организираната престъпност . Или ще пратят ''масажисти '' да направят едно '' масажче'' на недоволните или плащат на някой от отговорните хора в агитката и всяко чудо за един ден.
Дучето пресен пример :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 юли 2012 23:27

kubik написа:
C2H5OH написа:

[offtopic]Какво ми е :lol: Изглежда на теб ти ''противопоказноти е'' :mrgreen:[/offtopic]

Така ва е във България всички футболни президенти са свързани с организираната престъпност . Или ще пратят ''масажисти '' да направят едно '' масажче'' на недоволните или плащат на някой от отговорните хора в агитката и всяко чудо за един ден.
Дучето пресен пример :lol:

Какво за България, че не стана ясно ;) ? Или зависи от коя част на Пловдив си? :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

fen_forever
Контакти:

Мнениеот fen_forever » 02 юли 2012 23:34

разни капацитети се упражняват на гърба ГA Само дето той е публикуван а от мнението на специалистите тук никой не се вълнува и на всичкото отгоре не го харесвате а го четете постоянно ... трагедия

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 02 юли 2012 23:59

fen_forever написа:разни капацитети се упражняват на гърба ГA Само дето той е публикуван а от мнението на специалистите тук никой не се вълнува и на всичкото отгоре не го харесвате а го четете постоянно ... трагедия

И от неговото мнение едва ли има много хора, които се интересуват и го приемат насериозно. Тоя заслужава цял живот да си пуска злобните и болни коментарчета ( не смея да ги нарека "статии", защото е много далече от журнализма горкия) в някакви неизвестни сайтчета. Смешен и жалък е ! А това, че има хора, които му се хващат на акъла говори само лошо за тях. От 30 пуснати материала има 3 реда, които се доближават до реалността и тука почват да му се прекланят, едва ли не. :lol: Жалка работа. Жалко за българския спортен журнализъм е факта, че от тоя форум може да излязат 4-5 момчета с по-адекватни коментари от 75% от тия болни мозъци, които са ги били, като малки и сега си изливат комплексите, защото имат трибуна!
Изображение

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 03 юли 2012 00:00

Синьо сърце написа:До пича от Ботев: Никой не ви е обидил, аз лично винаги съм ви се възхищавал и радвал за това, което направихте. То е безпрецедентно. Сега-вие си имате там вечен враг и с него си се псувате-това е ваша работа, не се меся. Честно казано, сте ми симпатични и двата отбора, защото само в Пловдив става атмосфера като на истински мач. Имаше и една за мен странна ултра-омраза по оста Левски-Ботев, която обаче някак се трансформира в спортна омраза, а не в такава по принцип. Не, че няма да ни храните и да сме дразнител №1, заедно с градския ви враг, но е различно. Със сигурност вие се променихте с преживяното, със сигурност болшинството от нас промениха мнението си за вас и така. Но това са отвлечени разсъждения на един син фен, така и така темата за ЧМС е глупава-поне да напишем нещо свястно. Тъй де.

Не бе, това е извадка от мнението на един колега от нашия форум ,но не знам защо го копирах цялото (може би бирата ми дойде в повече), мисълта ми беше , че ако последвате нашия пример ви очакват само хубави моменти , което ще е в плюс както за вас , така и за Българския футбол като цяло. И пак , ще повторя: опитайте да разкарате боклуците от клубовете си (дори и цената да е да извадите отбора си от "елита" на Българския футбол) и ще усетите тръпката да сте истински свободни (безценно изживяване) .

Върни се в “Свободна зона”