Тук бих казал следното:
-ЦСКА не трябва да се мери с другите отбори по шампионски титли,защото има най-много.Другите отбори трябва да се сравняват с тях и да се стремят да ги доближат;
-"Левски" не трябва да се мери с другите отбори по спечелени Национални купи,защото има най-много.Другите отбори трябва да се сравняват с тях и да се стремят да ги доближат;
-ние,БОТЕВИСТИТЕ,не трябва да се мерим с другите отбори по брой на привържениците си на стадиона,защото сме най-много и най-верни.Другите отбори трябва да се сравняват с нас и да се стремят да ни доближат.
Що се отнася до любовта и верността към клуба-ето тук,на този етап,нещата са просто неизмерими.Тук ще цитирам колегата Yellow blood от една друга тема:
Няма да давам за пример всичките ни инициативи през годините, а само последствията - да си извадим отбора от А група на средата на първенството, да останем без нито един футболист, да останем без собственик, да останем без пари като клуб, да не знаем изобщо какво ще се случи, но да поемем всички тези рискове, за да имаме този Ботев, който искаме. Защото ние нямахме никаква сигурност за нищо, което ще се случи. Знаехме само, че Ботев ще продължи да го има, благодарение на нашата любов. Рискувахме всичко, в името на честта и достойнството и спечелихме (поне за сега така изглежда). Та, недей ми умаловажавай всичко това. Щом е нищо работа, чакам следващия клуб в БГ, който ще постъпи така. Пък нека да започне от В, а не от окръжните. Много сте ми жалки, като говорите отстрани, на принципа "на чужд гръб и 100 тояги са малко". Говорете си - това си е най-обикновено плюнчене. А ние имаме достатъчно поводи да се гордеем със себе си и няма да спираме да го правим, защото сме си го заслужили!
Е,когато изминете нашия път,когато успеете да съхраните любовта и верността си към клуба в подобни условия,тогава се сравнявайте с нас.Дотогава никой няма право да обижда публиката на "Ботев" Пловдив и да поставя под съмнение нейната любов,вярност и доминация над останалите.
Между впрочем,в последното ще се убедите след по-малко от месец и половина.[/quote]
думите са просто излишни след поста на колегата така , че "грандове" минете по нашия път и изпитайте радостта от това да си един от виновниците да възродиш отбора си от нищото (повярвайте ми няма такова прекрасно чувство, пожелавам го на всеки фен милеещ за отбора си) . Тогава дори ние ще ви поздравим за това. Иначе другото е просто ала - бала[/quote]"
пробвайте и няма да съжалявате (повярвайте ми )