Оф,като прочета тук кой какво заслужава направо ми се повдига.
И с какво го заслужи Светкавица - няколко десетилетия история,един сезон насила в А група, излагация.
Светкавица с нов собственик, връща "мълниите" в "А" група
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Светкавица с нов собственик, връща "мълниите" в "А" група
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83
- rebelheartous
- Контакти:
mad forest написа:Най-добре освен Левски, ЦСКА и пловдивските, може би и Берое другите трябва спорд мен да са: Лудогорец, Черно море, Спартак Варна, Дунав Русе, Черноморец Бс, Нефтохимик, Шумен, Добруджа, Светкавица, Етър, Локомотив ГО!![]()
![]()
Добре, че това никога няма да се случи.

- mad forest
- Контакти:
rebelheartous написа:mad forest написа:Най-добре освен Левски, ЦСКА и пловдивските, може би и Берое другите трябва спорд мен да са: Лудогорец, Черно море, Спартак Варна, Дунав Русе, Черноморец Бс, Нефтохимик, Шумен, Добруджа, Светкавица, Етър, Локомотив ГО!![]()
![]()
Добре, че това никога няма да се случи.
Защо? Повечко ще ви дойде пътя ли?

2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Не, защото 70% от тези отбори едва кретат по "Б" и "В" групите и ще са пълно копие на Светкавица от миналия сезон. Още по-силно ще се засили двуполюсния модел Левски-ЦСКА и интригата ще е е нулева.mad forest написа:rzEtw написа:Дано никога няма такава "А" група, че ще е най-безинтересната в историята, освен в битката за спасение.mad forest написа:Най-добре освен Левски, ЦСКА и пловдивските, може би и Берое другите трябва спорд мен да са: Лудогорец, Черно море, Спартак Варна, Дунав Русе, Черноморец Бс, Нефтохимик, Шумен, Добруджа, Светкавица, Етър, Локомотив ГО!![]()
![]()
Ти да не се обиди, че Спартак Плевен го няма?![]()
Идеята на тази А група бе единствено регионална, доколкото е възможно, не че не можеше ипо-радикално да я направим! Въпреки всичко обаче си остава една шега!
- mad forest
- Контакти:
rzEtw написа:Не, защото 70% от тези отбори едва кретат по "Б" и "В" групите и ще са пълно копие на Светкавица от миналия сезон. Още по-силно ще се засили двуполюсния модел Левски-ЦСКА и интригата ще е е нулева.
Написаното от мен беше шега, но ако предположим, че се развият като Лудогорец?
Мисля, че няма да е лошо! Тогава дори и да остане двуполюсния модел няма да е в София си мисля!
-
- Контакти:
Двуполюсният модел Левски-ЦСКА се засилва ЕДИНСТВЕНО от техните мекерета и по-малки братчета Славия и Локо Сф!!!Отбори редовно ядящи една камара бой и правещи им шпалири до титлите.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Enter написа:Оф,като прочета тук кой какво заслужава направо ми се повдига.
И с какво го заслужи Светкавица - няколко десетилетия история,един сезон насила в А група, излагация.
Историята им не е никак за подценяване. То щото историята на Спартак Пл направо "кърши".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Enter написа:Оф,като прочета тук кой какво заслужава направо ми се повдига.
То и при Лудогорец работата е същата на сила . От нищото , едва ли ще продължи дълго !
- mad forest
- Контакти:
kiririki1 написа:Enter написа:Оф,като прочета тук кой какво заслужава направо ми се повдига.
То и при Лудогорец работата е същата на сила . От нищото , едва ли ще продължи дълго !
Гледам, че вашата даже е свършила! Колкото и сезона да имате вече сме преди вас по успехи, така че не се пъни...!

И какво спечели Българския футбол от това че недоразумението Светкавица игра незаслужено в групата на така наречените майстори за сметка на най - колоритния отбор Пирин !!!