Марин Бакалов или Мери Попинс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Марин Бакалов или Мери Попинс?

Мнениеот 1912plovdiv » 07 юни 2012 19:48

3. Големите проблеми на Марин Бакалов запонаха със старта на първенството в "Б" група. Той назначи грешен треньор (Хубчев). Но кой от хилядите на стадиона предполагаше в онзи момент, че Хубчев ще се сгромоляса с такава сила. Марин отнесе толкова критики, колкото сигурно и Хубчев не успя. На предна линия излязоха противниците му и започна едно плюене... Крадял пари, въртял селекцията, налагал играчи и прочие и прочие. Незнам, някои от тези обвинения може някой ден да се окажат истина, но до сега нито едно от тях не е доказано. Не и пред широката общественост.

Всичко , което Марин Бакалов е направил за Ботев е написано доста добре и съм напълно съгласен , НО написаното в т.3 са абсолютни глупости и лъжи и е някакъв малоумен опит да се замаже какво точно се случи след въпросната В група , а това е ясно и на малките деца не знам само защо авторът се прави на недоразбрал :evil:

Защо бе господин авторе да има някакви критики срещу Хубчев :?: Той ли прави селекцията или наследи на Мери Бакалов подбора от очеизвадно посредствени момчета ставащи за средата на Б , но въпреки това със заплати съразмерни на топ 6 на А група :?: Какво е виновен Хубчев :?: След като стана ясно нивото и класата на играчите на Мери и отборът беше по средата на Б единствената мъжка постъпка би следвало да бъде : Аз направих тази селекция , аз ще си понеса отговорността , но в крайна сметка странно защо излезе,че Хубчев е виновен :oops:

Пак казвам , ПОКЛОН за Марин Бакалов за инициативата , която пое за спасяването на любимия отбор , ПОКЛОН за всико което е дал на Ботев като играч, но просто човекът не става за мениджър и ръководител на отбор с амбиции на лидер, какъвто сме тръгнали да градим :idea: Мястото на Марин Бакалов е само и единствено на ложата и дай Боже някой ден да го видим като почетен президент на Ботев, място което според мен наистина заслужава :!:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 юни 2012 19:54

Марин Бакалов е записан със златни букви в историята на Ботев и това няма как да се промени. Марин Бакалов може би не беше добър като ръководител и допусна много грешки, но в едно няма съмнение - той е честен човек и е ботевист и само заради това заслужава дължимото уважение.

+1

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 07 юни 2012 20:38

samobotev написа:
Марин Бакалов е записан със златни букви в историята на Ботев и това няма как да се промени. Марин Бакалов може би не беше добър като ръководител и допусна много грешки, но в едно няма съмнение - той е честен човек и е ботевист и само заради това заслужава дължимото уважение.

+1

+1912... По добре не мога да го напиша, кратко и ясно.

deladog

Мнениеот deladog » 07 юни 2012 21:32

Марин Бакалов заслужава единствено уважение! Той завинаги ще остане в нашата памет като водач на спасителите на любимия ни клуб. И се надявам да допринесе още много за възхода и величието му.

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 07 юни 2012 21:55

Ако се беше оттеглил навреме нямаше да се стига до леката горчилка, но... сам си го избра.
Последна промяна от Dexter Lord на 07 юни 2012 22:05, променено общо 1 път.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 07 юни 2012 21:58

deladog написа:Марин Бакалов заслужава единствено уважение! Той завинаги ще остане в нашата памет като водач на спасителите на любимия ни клуб. И се надявам да допринесе още много за възхода и величието му.
напълно съгласен!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 07 юни 2012 22:04

Марин Бакалов има и моите огромни благодарности за всичко, с което е допринесъл за Ботев Пловдив! Респект!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 юни 2012 22:28

Дехристоловизация в нашия клуб така и не се случи, и то по отношение на феновете и отношението им към ПФК-то. Твърде много фенове са свикнали "клубът" да е враг, и, съответно, лесно намираха такъв.

Крайно време е да се разбере от всички нас, че уродското свърши.

Марин Бакалов заслужава уважение, заслужава респект, и дори и да е направил грешки, да се отнасяме с него като човек, който се е опитал и не е успял. Всичко останало са комплексарщини и преекспониране на уродския образ върху друг.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 07 юни 2012 22:37

samobotev написа:

Напълно подкрепям това мнение. Без Марин , сега нямаше да сме в А Група, а и въобще нямаше да е ясна каква ще е съдбата ни след ДХ-С
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Потребителски аватар
BP1912
Контакти:

Мнениеот BP1912 » 07 юни 2012 23:26

1912plovdiv написа:

3. Големите проблеми на Марин Бакалов запонаха със старта на първенството в "Б" група. Той назначи грешен треньор (Хубчев). Но кой от хилядите на стадиона предполагаше в онзи момент, че Хубчев ще се сгромоляса с такава сила. Марин отнесе толкова критики, колкото сигурно и Хубчев не успя. На предна линия излязоха противниците му и започна едно плюене... Крадял пари, въртял селекцията, налагал играчи и прочие и прочие. Незнам, някои от тези обвинения може някой ден да се окажат истина, но до сега нито едно от тях не е доказано. Не и пред широката общественост.

Всичко , което Марин Бакалов е направил за Ботев е написано доста добре и съм напълно съгласен , НО написаното в т.3 са абсолютни глупости и лъжи и е някакъв малоумен опит да се замаже какво точно се случи след въпросната В група , а това е ясно и на малките деца не знам само защо авторът се прави на недоразбрал :evil:

Защо бе господин авторе да има някакви критики срещу Хубчев :?: Той ли прави селекцията или наследи на Мери Бакалов подбора от очеизвадно посредствени момчета ставащи за средата на Б , но въпреки това със заплати съразмерни на топ 6 на А група :?: Какво е виновен Хубчев :?: След като стана ясно нивото и класата на играчите на Мери и отборът беше по средата на Б единствената мъжка постъпка би следвало да бъде : Аз направих тази селекция , аз ще си понеса отговорността , но в крайна сметка странно защо излезе,че Хубчев е виновен :oops:

Пак казвам , ПОКЛОН за Марин Бакалов за инициативата , която пое за спасяването на любимия отбор , ПОКЛОН за всико което е дал на Ботев като играч, но просто човекът не става за мениджър и ръководител на отбор с амбиции на лидер, какъвто сме тръгнали да градим :idea: Мястото на Марин Бакалов е само и единствено на ложата и дай Боже някой ден да го видим като почетен президент на Ботев, място което според мен наистина заслужава :!:

За мен това е мнението по темата.Благодарности към легендата Марин Бакалов но няма нужда и от самозалъгване.
http://vbox7.com/play:a471886d2b -той не умира и те са винаги с него.

Върни се в “Ботев”