От вторник отново скука и турски сериали по телевизията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: От вторник отново скука и турски сериали по телевизията
1- лятото дойде - време за излизане навън на младите .( Аудиторията на телевизията става предимно от пенсионери , които не могат да понесат жегите навън) 2. Почва Европейското първенство по футбол , има волейбол и тенис. Странно е да кажеш , че няма какво да гледаш .
От Петък един месец футбол по телевизията. А когато няма футбол или съм на работа или някъде на вън. Така до есента когато се развали времето. След като ги дават значи имат рейтинг виновни са хората които ги гледат до като ги има тях ще дават и сериалите.
Май си объркал 2012г с 1985г.Сега има десетки канали по телевизията.Никой не те кара насила да гледаш турски сериали.Аз не съм гледал нито един епизод,нито на турски,нито на български сериал.Гледам си мачове,играни филми и телевизии като Дискавъри,Нешънъл Джиографик,Хистъри и други такива.А сега започва и европейското по футбол така че има доста какво да се гледа.Това,че си фен на сериалите си е твой проблем.
Незнам защо някои плюе БНТ като под прикритие е наи добрия бг сериал а освен това хората се мъчат по всякакъв начин да дават спорт от наи високо ниво.Бтв за разлика от тях са само промиване на мозъци и са любимците на баби ,малцинства и чалга поколение по тази причина няма спорт и нормални новини дори.
- Red Warrior
- Контакти:
И аз не знам кой ги гледа тези сериали... Толкова са ми скучни, че няма накъде. Говоря и за чуждите и за българските. Само "Под прикритие" мога да кажа, че го поглеждах отвреме-навреме. Хващам се, че гледам все по-малко телевизия. Само футбол, новини, спортни и политически предавания. И научно популярни филми понякога преди лягане, но нещо и на тях им спадна нивото и почнаха да ги повтарят многократно. А тези с камионите като ги видя вече ми се повръща.
[offtopic]Само да ни чуе Асен Блатечки...
[/offtopic]

[offtopic]Само да ни чуе Асен Блатечки...

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
zuman1912 написа:Незнам защо някои плюе БНТ като под прикритие е наи добрия бг сериал а освен това хората се мъчат по всякакъв начин да дават спорт от наи високо ниво.Бтв за разлика от тях са само промиване на мозъци и са любимците на баби ,малцинства и чалга поколение по тази причина няма спорт и нормални новини дори.
Незнам дали щеше да говориш така, ако гледахме европейското пак по диема. Кое е това най-високо ниво също ми е странно - олимпиада, световно само бнт може да ги излъчи, никoй друг засега. Шампионска лига по друг канал, формула 1 на запис, волейболна, баскетболна евролиги - няма, какво има?
Кой гледа телевизия при това хубаво време навън ?
Алтернативата на турските сериали лятото е Евро 2012 и Лондон 2012
Алтернативата на турските сериали лятото е Евро 2012 и Лондон 2012
Трябва да си някакъв абсолютен лузър за да гледам БГ сериали ! Помия която по нищо не отличава от турските си събратя !
Точно 5 мин издържам на БГ или турски сериал ! А сега Euro 2012 , Световна лига , London 2012 и кой му пука за сериали ! След това почват квалификация за ЕКТ , първенства и т.н. ! Кой има време за БГ и турски бози ?! За да имаш време за тях явно няма какво да правиш по цял ден !
Точно 5 мин издържам на БГ или турски сериал ! А сега Euro 2012 , Световна лига , London 2012 и кой му пука за сериали ! След това почват квалификация за ЕКТ , първенства и т.н. ! Кой има време за БГ и турски бози ?! За да имаш време за тях явно няма какво да правиш по цял ден !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
има европейско по футбол има олимпиада ти ще ми говориш за бг сериали май ти си сбъркан нещо
селски вземи си скункса не се сърди
-
- Контакти:
Все ще закърпим положението някак до началото на евротурнирите, а после...празник на стадиона