Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

manoll
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот manoll » 31 май 2012 09:17

Резервните ни бели екипи от този сезон бяха най-красивите, които сме имали от много години насам, стоят страхотно

И напълно подкрепям идеята за нов екип за 100 годишнината, жълто-червена комбинация. И да платят на някой як дизайнер, не се става всеки ден на 100 г.!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 май 2012 09:34

Не знам как ще изглеждат новите екипи, но се надявам емблемата ни да не е щампа (с надеждата ще си остана де) и най-вече резервния да си остане бял! Иначе това с Пума е добър ход, защото 109 лв. за Найки с щампа...аре без ;) Поне се надявам да са по-евтини !
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 май 2012 09:40

Този дето сте го пуснали е мнохо хубав и ще си го купя, ако е той разбира се. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 31 май 2012 09:40

Щампата си е традиция и аз лично не бих приел емблемата да стои вместо Л-то!!! Това е традиция в Левски още от 20те години!!! И така и трябва да си остане!!!

Иначе аз съм против белите екипи ( защото символизират Левски-Спартак, а не ЛЕВСКИ СОФИЯ)!!! И никога няма да приема този бял екип за екип на Левски!!!

И ако трябва да се организира една кампания или апел към клуба. За сезона в който ставаме на 100 години, резервният екип да бъде ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНИ ВЕРТИКАЛНИ РАИРАНИ ФЛАНЕЛКИ И ЧЕРНИ ГАЩЕТА И ЧОРАПИ!!! Трябва да се отбележи тържествено този първи екип на клуба и точно в сезона в който Левски ще чества ЕДИН ВЕК!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 31 май 2012 09:51

Мен лично тазгодишните екипи на Левски - тези на Найк ми допадаха за разлика от моделът, който беше предишния сезон. Факт обаче е, че от трите големи компании за фланелки, Найк прави най-гадните :) :) Сравнете Милан с Интер и Барса с Реал - Адидас винаги печели. Надявам се моделът, който Пума ще достави да е хубав, с удоволствие бих си го купил. Относно резервния екип - белият беше наистина много красив, до колкото разбрах обаче жълтия се връща..
П.С. А защо да нямаме 3 екипа, като прасетата или черноморец ?!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 май 2012 09:55

Avanti_Ragazzi написа:....За сезона в който ставаме на 100 години, резервният екип да бъде ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНИ ВЕРТИКАЛНИ РАИРАНИ ФЛАНЕЛКИ И ЧЕРНИ ГАЩЕТА И ЧОРАПИ!!! Трябва да се отбележи тържествено този първи екип на клуба и точно в сезона в който Левски ще чества ЕДИН ВЕК!!!

+1 :) Идеята е много хубава, подкрепям. Вариантът с 3 екипа също ми допада. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 31 май 2012 10:01

Екипите на Тотнъм тази година бяха много добри,изчистени,малко в ретро стил с якичка. Ако и на нас са такива ще бъда много доволен. Иначе тези на Найк сега са паднали до 39 лева :) в предните 2 години ръководството май въобще не помисли за феновете и търговката дейност на клуба.Дано сега изберат по-красиви екипи за да може синият фен да отиде и да си купи с удоволствие екип на Левски,а не да се мръщи на дизайна.Дано го проумеят най-накрая ,че има значение за феновете моделът на екипа с който играе отборът.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 31 май 2012 10:05

Captain Stottlemeyer написа:
Avanti_Ragazzi написа:....За сезона в който ставаме на 100 години, резервният екип да бъде ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНИ ВЕРТИКАЛНИ РАИРАНИ ФЛАНЕЛКИ И ЧЕРНИ ГАЩЕТА И ЧОРАПИ!!! Трябва да се отбележи тържествено този първи екип на клуба и точно в сезона в който Левски ще чества ЕДИН ВЕК!!!

+1 :) Идеята е много хубава, подкрепям. Вариантът с 3 екипа също ми допада. :)

Е ние сме беден отбор,не сме баровци като Панчарево да си имаме 3 екипа,пък дори и лайняно кафяв за всеки случай... ;)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 май 2012 10:10

Може да са нещо от сорта:

Изображение
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 май 2012 10:14

Avanti_Ragazzi написа:
Иначе аз съм против белите екипи ( защото символизират Левски-Спартак, а не ЛЕВСКИ СОФИЯ)!!! И никога няма да приема този бял екип за екип на Левски!!!

И ако трябва да се организира една кампания или апел към клуба. За сезона в който ставаме на 100 години, резервният екип да бъде ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНИ ВЕРТИКАЛНИ РАИРАНИ ФЛАНЕЛКИ И ЧЕРНИ ГАЩЕТА И ЧОРАПИ!!! Трябва да се отбележи тържествено този първи екип на клуба и точно в сезона в който Левски ще чества ЕДИН ВЕК!!!

Подкрепям, с белия екип са играли Спартак София, отбора на МВР и трябва да го извадим от употреба и да се замени с този които посочи, да не забравяме ,че това е бил първият екип на Левски!

Върни се в “Левски”