Мъри,не те ли е срам?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- IRON_BRIGADES
- Контакти:
Re: Мъри,не те ли е срам?
ники александров е едно жалко пристрастно прасе и винаги ще си остане такова!!! 

ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- puhisamolevski
- Контакти:
Това е сред най-тъпите, безцелни и малоумни статии, които съм чел в последно време. Господин Александров явно не разбира достатъчно от футбол и най-вече футболна политика, защото антилогичните му упреци към Мъри не са подкрепени с нито един смислен факт или наблюдение върху играта на тима. Най-добре е да не се обръща внимание на подобни драскачи, даже съм изумен, че авторът на статията не е Г.Атанасов...
Най-неясно ми е защо се опитва да изкара Швейцария слаб отбор
То не са Барнета, Сандерос, Якин, Бехрами и т.н. - все футболисти от големи отбори или с постигнати успехи, а да не говорим, че само преди 2 години и половина играха на 1/8 финал на световното...
ААА, и не обиждайте спортно-журналистическата гилдия, не всички сме такива

Най-неясно ми е защо се опитва да изкара Швейцария слаб отбор

ААА, и не обиждайте спортно-журналистическата гилдия, не всички сме такива

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
- bigbonusprize
- Контакти:
Angoff написа:Да на Ники Александров е идеята му в статията му е коренно различна,от това дето разбират синьогледащите....идеята на Ники Александров е,че пита дали Мъри не го е срам от хвалбите след 1 изигран мач и то с противник като Швейцария.Защото в медийте се появиха небивали суперлативи за ГЕНИЯ на хасковския мъдрец...и много точно е описал как и защо национален селекционер,не трябва да води клубен отбор...
Подкрепяш ли мнението му?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- a boy named goo
- Контакти:
W84me написа:Не ми хареса,че се опита да изкара Швейцария махленски отбор...Аз пък мога да му кажа,че швейцарците биха Сърбия в Белград с 1:2.Явно наистина са много слаби,те и Сърбия сигурно в следващият коментар ще излезе,че са много слаби.Нищо,че ни биха само с 6:1. Това не ми хареса,малко ли е?
Естествено,че не са махленски отбор, ама не са и нещо кой знае какво, смешно е този равен да се оприличава някакъв супер успех. Все пак отборът на Швейцария се представя изключително непостоянно, да не забравяме че загуби от Люксембург като домакин.
Последна промяна от a boy named goo на 12 фев 2009 16:37, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
W84me написа:Не ми хареса,че се опита да изкара Швейцария махленски отбор...Аз пък мога да му кажа,че швейцарците биха Сърбия в Белград с 1:2.Явно наистина са много слаби,те и Сърбия сигурно в следващият коментар ще излезе,че са много слаби.Нищо,че ни биха само с 6:1. Това не ми хареса,малко ли е?
е нали Швейцария падна от ЛЮКСЕМБУРГ миналата година
къв отбор са тогава?
а някои изкараха Швейцария по силна от бразилиа
айде изтрезнеите накрая
а говедата и без тва не обичат статистиката
- bigbonusprize
- Контакти:
hiksigrek написа:W84me написа:Не ми хареса,че се опита да изкара Швейцария махленски отбор...Аз пък мога да му кажа,че швейцарците биха Сърбия в Белград с 1:2.Явно наистина са много слаби,те и Сърбия сигурно в следващият коментар ще излезе,че са много слаби.Нищо,че ни биха само с 6:1. Това не ми хареса,малко ли е?
е нали Швейцария падна от ЛЮКСЕМБУРГ
къв отбор са тогава?
айде изтрезнеите накраиа
Ти пък вземи да посещаваш часовете по Български език!
-
- Контакти:
Александров, не те ли е срам? Защото ти, както и много твой колеги дърпате футбола надолу. От какво да го е срам Мъри? Че дава самочувствие на отбора ли? Че връща интереса на феновете? Естествено, че след мача няма да каже - "Играхме на средно ниво, Швейцария са доста слаби и т.н." Дори и това нещо да беше вярно, той нямаше да го каже. Защото в последните години националния отбор е заринат догоре от ла*на заради некадърни треньори и липса на желание, и единствения начин да се излезе от това състояние е ако момчетата си повярват. А това няма да стане ако не да дадем шанс на Мъри и на футболистите. Така че, Александров, вместо да се поддаваш на червената злоба и егоизма ти, помисли за бъдещето на българския футбол и почни да работиш за него.
-
Швейцария не биха Сърбия,а Гърция
! И в интерес на истината вчера Швейцария бяха един посредствен отбор!Незнам какво ще прави господин Коловати срещу Кийн в Дъблин
! Защото вчера не видяхме и една свестна атака към нашата врата и пак се чудихме каде е топката!Иначе за вчера един добар резултат за начало,една добра игра,но срещу мизерници! 

- bigbonusprize
- Контакти:
bojiTHEmaster написа:Александров, не те ли е срам? Защото ти, както и много твой колеги дърпате футбола надолу. От какво да го е срам Мъри? Че дава самочувствие на отбора ли? Че връща интереса на феновете? Естествено, че след мача няма да каже - "Играхме на средно ниво, Швейцария са доста слаби и т.н." Дори и това нещо да беше вярно, той нямаше да го каже. Защото в последните години националния отбор е заринат догоре от ла*на заради некадърни треньори и липса на желание, и единствения начин да се излезе от това състояние е ако момчетата си повярват. А това няма да стане ако не да дадем шанс на Мъри и на футболистите. Така че, Александров, вместо да се поддаваш на червената злоба и егоизма ти, помисли за бъдещето на българския футбол и почни да работиш за него.
Хахаха гледал ли си му Истината за Гонг с Ники Александров? Поредица от снимки с коментари отдолу. Той си го каза човека, че турското го влече!!!

- puhisamolevski
- Контакти:
hiksigrek написа:W84me написа:Не ми хареса,че се опита да изкара Швейцария махленски отбор...Аз пък мога да му кажа,че швейцарците биха Сърбия в Белград с 1:2.Явно наистина са много слаби,те и Сърбия сигурно в следващият коментар ще излезе,че са много слаби.Нищо,че ни биха само с 6:1. Това не ми хареса,малко ли е?
е нали Швейцария падна от ЛЮКСЕМБУРГ миналата година
къв отбор са тогава?
айде изтрезнеите накрая
а говедата и без тва не обичат статистиката
Да бе, те Италия паднаха от Унгария преди, те също са ужасно слаби...

Не възхвалявам "успеха" ни вчера, просто казвам, че беше добър резултат срещу един стабилен отбор (даже трябваше да ги бием), а и добър повторен дебют на Мъри...ако така играят наште ще съм доволен, дори и да не се класираме...след фиаското в Белград всеки пас е знак за възход...

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
Върни се в “Футбол - България”