Офанзива със съобщение за скандала в Разград!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Офанзива със съобщение за скандала в разград!
Аз нещо не разбирам. Окей, фенове на ЦСКА са бити в Разград, това се видя от всички. Тогава защо Дучо, Мучо, Офанзиви и тем подобни, не дадат под съд Лудогорец, Домусчиев или който там трябва. Защо? Едно е да се пъчиш по форумите, да заплашваш, да провокираш, съвсем друго е да се изправиш в съда срещу тези хора. НО за да дадеш някого под съд трябва да се направят някои разходи, нали?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Red Warrior
- Контакти:
dodo7271 написа:Аз нещо не разбирам. Окей, фенове на ЦСКА са бити в Разград, това се видя от всички. Тогава защо Дучо, Мучо, Офанзиви и тем подобни, не дадат под съд Лудогорец, Домусчиев или който там трябва. Защо? Едно е да се пъчиш по форумите, да заплашваш, да провокираш, съвсем друго е да се изправиш в съда срещу тези хора. НО за да дадеш някого под съд трябва да се направят някои разходи, нали?
Като не разбираш - не пиши! Вече бе казано, че феновете ще си търсят правата. Научиха се и вече ходят с адвокати по гостуванията. Така трябва в Булгаристан.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
dodo7271 написа:Аз нещо не разбирам. Окей, фенове на ЦСКА са бити в Разград, това се видя от всички. Тогава защо Дучо, Мучо, Офанзиви и тем подобни, не дадат под съд Лудогорец, Домусчиев или който там трябва. Защо? Едно е да се пъчиш по форумите, да заплашваш, да провокираш, съвсем друго е да се изправиш в съда срещу тези хора. НО за да дадеш някого под съд трябва да се направят някои разходи, нали?
първо тия записи не важат в съда ако неса от медия (колко удобно за хора с пари) затова недеи да пишеш глупости истината е в отмащенито по същия начин за да знаят следващите готови за триста лева да убиват че има възмездие
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ
КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАПЛАХИ ПРЕДИ МАЧА
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Много хубаво ги набиха.. трябва и полицията да се включи и да ги прати в трудови лагери... Хората, не могат да ходят спокойно на мач, точно заради тези 50-150 дебила, които осират всичко... И точно щото държавата не е полицейска.. си правят каквото искат. Е затова ми е голям кеф, като някой ги натреска.. с техните камъни по техните глави... "ние сме много велики, ние сме.. ала бала.." идва Цимбака тъпата мутра.. ебава им майката.. и после им гледай сеира на всички дудуци, глави и т.н по ТВ, как 21 век било възможно да ги бият.. И сини и червени имат ядра от малоумници, които провалят кефа на цялата публика.. Решението - бой от полицията, и после в да мие кенефи 2 месеца.. да видим после офанзива ли е.. софия запад ли е...
Red Warrior написа:dodo7271 написа:Аз нещо не разбирам. Окей, фенове на ЦСКА са бити в Разград, това се видя от всички. Тогава защо Дучо, Мучо, Офанзиви и тем подобни, не дадат под съд Лудогорец, Домусчиев или който там трябва. Защо? Едно е да се пъчиш по форумите, да заплашваш, да провокираш, съвсем друго е да се изправиш в съда срещу тези хора. НО за да дадеш някого под съд трябва да се направят някои разходи, нали?
Като не разбираш - не пиши! Вече бе казано, че феновете ще си търсят правата. Научиха се и вече ходят с адвокати по гостуванията. Така трябва в Булгаристан.
Може и да не разбирам. Но знам, че между ЩЕ СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА и ВЕЧЕ СА СИ ПОТЪРСИЛИ ПРАВАТА, има известна разлика. Но що ми се струва, че изобщо няма да се стигне до съд?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Red Warrior
- Контакти:
kiko75 написа:dodo7271 написа:Аз нещо не разбирам. Окей, фенове на ЦСКА са бити в Разград, това се видя от всички. Тогава защо Дучо, Мучо, Офанзиви и тем подобни, не дадат под съд Лудогорец, Домусчиев или който там трябва. Защо? Едно е да се пъчиш по форумите, да заплашваш, да провокираш, съвсем друго е да се изправиш в съда срещу тези хора. НО за да дадеш някого под съд трябва да се направят някои разходи, нали?
първо тия записи не важат в съда ако неса от медия (колко удобно за хора с пари) затова недеи да пишеш глупости истината е в отмащенито по същия начин за да знаят следващите готови за триста лева да убиват че има възмездие
Извадили са си медицински свидетелства, а чрез камерите ще бъдат разпознати. Дано само не мине през разградската полиция, която видяхме колко струва и на кого се кланя. Трябва да се действа от София, чрез адвокати. Лошото е, че сега ще се създаде нетърпимост между феновете на ЦСКА и Лудогорец, по същия начин който стана навремето с Локомотив Пловдив. Затова "европееца" Димус Бей трябваше добре да помисли какво да прави. Вече не сме 95-та година да ме плаши с мутри!
- Unforgiven_M
- Контакти:
Съгласен съм стюардите или дори отбора домакин да го отнесе, само ако онези червени, сини, зелени, пимбени малоумни олигофренични фенове, кривящи огради, трошащи имущество, провокиращи, псуващи и т.н... при положение че даже има и видео материали с тях - отидат зад решетките...
Не може да трошиш и да искаш да те галят с перце, не може да провокираш човека с металния прът - да му викаш боклук, мангал, майка ти ще е*а... и т.н и после да се чудиш защо ръгал пръта през оградата. Лошо е, че опиянени кой от алкохол, кой от друго фенчета / дали или просто вандалчета? /, имащи доста малко в главите насаждат идеята че те са били малтретирани, като всъщност трябва да са доволни че не са в ареста за действията си..
Само си помислете че с подобно поведение на който и да е стадион в Англия на 3-тата минута сте изведени и доста време ще гледате мачове само по телевизията. Само си помислете в коя бяла държава ще те търпят да псуваш полицай безнаказано? А да хвърлиш нещо по полицай? В Америка си труп...
Някои се държат на стадиона като разбеснели кучета и после се чудят защо ги ръгат с метални прътове... То бива бива, ама простотията е масова...
ПС Не мога да разбера в тази държава защо не затворят тези 200 човека които развалят атмосферата на мачовете и после реват че те са видите ли бити от полиция или стюарди... Мен или нормално ходещия на мачове що не ме/ни бият... Научете се накрая значи...
Не може да трошиш и да искаш да те галят с перце, не може да провокираш човека с металния прът - да му викаш боклук, мангал, майка ти ще е*а... и т.н и после да се чудиш защо ръгал пръта през оградата. Лошо е, че опиянени кой от алкохол, кой от друго фенчета / дали или просто вандалчета? /, имащи доста малко в главите насаждат идеята че те са били малтретирани, като всъщност трябва да са доволни че не са в ареста за действията си..
Само си помислете че с подобно поведение на който и да е стадион в Англия на 3-тата минута сте изведени и доста време ще гледате мачове само по телевизията. Само си помислете в коя бяла държава ще те търпят да псуваш полицай безнаказано? А да хвърлиш нещо по полицай? В Америка си труп...
Някои се държат на стадиона като разбеснели кучета и после се чудят защо ги ръгат с метални прътове... То бива бива, ама простотията е масова...
ПС Не мога да разбера в тази държава защо не затворят тези 200 човека които развалят атмосферата на мачовете и после реват че те са видите ли бити от полиция или стюарди... Мен или нормално ходещия на мачове що не ме/ни бият... Научете се накрая значи...
Phoenix_ написа:Много хубаво ги набиха.. трябва и полицията да се включи и да ги прати в трудови лагери... Хората, не могат да ходят спокойно на мач, точно заради тези 50-150 дебила, които осират всичко... И точно щото държавата не е полицейска.. си правят каквото искат. Е затова ми е голям кеф, като някой ги натреска.. с техните камъни по техните глави... "ние сме много велики, ние сме.. ала бала.." идва Цимбака тъпата мутра.. ебава им майката.. и после им гледай сеира на всички дудуци, глави и т.н по ТВ, как 21 век било възможно да ги бият.. И сини и червени имат ядра от малоумници, които провалят кефа на цялата публика.. Решението - бой от полицията, и после в да мие кенефи 2 месеца.. да видим после офанзива ли е.. софия запад ли е...
http://www.youtube.com/watch?v=wtAJOScbw4M&feature=youtu.be Е така ли трябва да се посрещат гостуващите привърженици?
И на хората никой не им пречи да ходят на мач(това са оправдания).Мисля,че има достатъчно безобидни сектори.
Последна промяна от naziata на 26 май 2012 13:09, променено общо 4 пъти.
- Red Warrior
- Контакти:
Phoenix_ написа:Много хубаво ги набиха.. трябва и полицията да се включи и да ги прати в трудови лагери... Хората, не могат да ходят спокойно на мач, точно заради тези 50-150 дебила, които осират всичко... И точно щото държавата не е полицейска.. си правят каквото искат. Е затова ми е голям кеф, като някой ги натреска.. с техните камъни по техните глави... "ние сме много велики, ние сме.. ала бала.." идва Цимбака тъпата мутра.. ебава им майката.. и после им гледай сеира на всички дудуци, глави и т.н по ТВ, как 21 век било възможно да ги бият.. И сини и червени имат ядра от малоумници, които провалят кефа на цялата публика.. Решението - бой от полицията, и после в да мие кенефи 2 месеца.. да видим после офанзива ли е.. софия запад ли е...
Личи си, че никога не си ходил на мач. Бутафорно фенче, форумен плъх...