Лудогорец част от световната история

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

rebel
Контакти:

Re: Лудогорец част от световната история

Мнениеот rebel » 25 май 2012 16:51

ЛУДОГОРЕЦ написа:
soad написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Само така се пише история.Златен дубъл и това си е.Нека се пукат душманите.Шампион и носител на купата за 2012г.....ЛУДОГОРЕЦ-РАЗГРАД!
Да правилно сте прочели..Лудогорец-Разград.
Сега капацитети ще драскат за балони,еднодневки и прочие простотии.Нали щяхме да се пукнем още рано пролетта?Така се пукнахме,само,че от кеф.
Само Лудогорец,напред Орли.

Отговори ми само на един въпрос - какво ще се случи с Лудогорец, когато Домусчиев реши да зареже отбора? ... Ако не можеш, аз ще ти отговоря - същото, което се случи с Униреа Урзичени.
Въпреки това, Лудогорец е български отбор и колкото и да са ми антипатични, ще им стискам палци в Евротурнирите за трупане на коефициент.

Ами не знам какво точно ще се случи ако Домусчиев зареже отбора,но той стадионите и базите които направи няма да си ги вземе на гръб.

ми ще стане квото става с литекс

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 25 май 2012 18:33

Браво на Лудогорец. За разлика от повечето левскари и цесекари, не съм толкова скептично настроен към този тим. Така или иначе титлата е факт. ;)
Изображение

BR 98.75
Контакти:

Мнениеот BR 98.75 » 25 май 2012 19:39

D.Georgiev написа:Единственият извод, който може да се направи е, че първенството ни се нарежда сред най-слабите в световен мащаб. Само погледнете къде се е случвало подобно нещо преди това. Не трябва да се омаловажава постижението на "Лудогорец", но тук по-важно е на какво ниво трябва да са останалите отбори за да допуснат подобно нещо. Много пъти съм го казвам, не че ние сме толкова силни, а другите са потресаващо слаби. Надявам се в най-скоро време грандовете да се съвземат и да се появят нови отбори с високи амбиции. Жалко за "Литекс", каквото и да си говорим без тях ще стане още по-зле. Пожелавам успех на всички български отбори е ЕКТ, но се съмнявам че някой ще пробие.

+1

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 25 май 2012 22:41

Ще стане това,което стана с Локо сф,ЦСКА при А.Томов и ред други.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 25 май 2012 22:48

м/у другото, през 1998 година, Литекс също можеше да запише дубъл в дебютния си сезон-станаха шампиони, и бяха се класирали на финал за Купата след като на полуфинала биха ЦСКА с 3:1 насред "Армията".После обаче гръмна скандала с нередовната картотека на Кишишев, и на Литекс бяха присъдени три служебни загуби-две за първенство и една за Купата, и така ЦСКА се класира служебно за финала(то пък що ли им трябваше- влязоха във фолклора с 5:0 годишния юбилей :mrgreen: )
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 май 2012 22:54

Аз се съмнявам, че Левадия има място до Лудогорец в историята. Създадени и веднага заиграли в елита, къде го има това? Тия са някой стар отбор, който си е сменил името.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 26 май 2012 21:32

Верно световната компания в която попадат Лудогорец не е от най-елитните-Аз им пожелавам пътя на Нотингам(без дубъл но ..носител на КЕШ)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 27 май 2012 10:28

Това някой измислен журналист ли го е писал?
Чете ето историята в България viewtopic.php?f=34&t=106949&st=0&sk=t&sd=a
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Лудогорец”