Ако не са били лумпени, защо обстрелваха мирни граждани, които не са ги провокирали по никакъв начин!
Нормално ли е това? А нормално ли е това, което се случи по входовете? Истината е, че вие сте проблемни и това е! Може да са 5 или 10 проблемните, но те запалват и останалите! Искрено се надявам камерите да са документирали всичко плюс лицата на виновните ида си понесат санкциите!
Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mad forest
- Контакти:
Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Ха ,и това ако не за наказание и лишаване от домакинство не знам кое е, ами ако от агитката бяха тръгнали да нахлуват в този случай не знам каква трагедия щеше да стане. Тези стюарди не се ли водят длъжностни лица и какво трябва да е наказанието, защо медиите мълчат за този случай.
Последна промяна от никки1912 на 24 май 2012 21:35, променено общо 1 път.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- Синьо сърце
- Контакти:
slavia1913 написа:Оф са що говориш логични неща, тва е забранено, не може се говори истината.![]()
Обикновено някой от "ултрасчетата" от Смешнозива бият другите, са нещо ще опищят светът.
Не, пич-аз им обясних за полицията и жандармерията там, че ако трябва от Варна ще викнат резерв( за какво им е...), и човек от Разград им го обясни-но те ще рушат и това е, няма спиране! И накрая ги набили стюардите...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- mad forest
- Контакти:
Интересно ми стана като видях фенчетата дето пробиха сектора (щяха да са около 2000 до 3000) при гола се радваха заедно с нас!
Е това ако не е трагикомично не знам кое е! Изкараха двама или трима с юмруци преди мача и на приятелчетата им така им се присра, че станаха фенове на Лудогорец!

- t0bl3ro_bg
АА като ви бият Вас веднага ревете , А ? А като ви биете другите всичко е по редът си ? С вашите камъни по вашите глави 

- Синьо сърце
- Контакти:
mad forest написа:Интересно ми стана като видях фенчетата дето пробиха сектора (щяха да са около 2000 до 3000) при гола се радваха заедно с нас!Е това ако не е трагикомично не знам кое е! Изкараха двама или трима с юмруци преди мача и на приятелчетата им така им се присра, че станаха фенове на Лудогорец!
Ти това го мани, ами верно ли е, че са хвърлили бомба по дете в инвалидна количка, щото аз не мога да го повярвам и да ми го смеле мозъка?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- mad forest
- Контакти:
Синьо сърце написа:mad forest написа:Интересно ми стана като видях фенчетата дето пробиха сектора (щяха да са около 2000 до 3000) при гола се радваха заедно с нас!Е това ако не е трагикомично не знам кое е! Изкараха двама или трима с юмруци преди мача и на приятелчетата им така им се присра, че станаха фенове на Лудогорец!
Ти това го мани, ами верно ли е, че са хвърлили бомба по дете в инвалидна количка, щото аз не мога да го повярвам и да ми го смеле мозъка?
Да има снимка в Спортала как родителите му го вадят! Гнусна история! Само заради това дете заслужаваха да ги смелят от бой в сектора и да не си помислят да дойдат повече!
mad forest написа:Синьо сърце написа:mad forest написа:Интересно ми стана като видях фенчетата дето пробиха сектора (щяха да са около 2000 до 3000) при гола се радваха заедно с нас!Е това ако не е трагикомично не знам кое е! Изкараха двама или трима с юмруци преди мача и на приятелчетата им така им се присра, че станаха фенове на Лудогорец!
Да има снимка в Спортала как родителите му го вадят! Гнусна история! Само заради това дете заслужаваха да ги смелят от бой в сектора и да не си помислят да дойдат повече!
Да за съжаление....

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

levskinio написа:White Snake написа:Стюардите не са попаднали на подходящите хора.При положение,че има толкова полиция и жандармерия,тия еничари със зелени якета какво правят там ?
бият червените лумпени
Бият, колкото го биете вие смешни Подуенци

- obi4am_pirin
- Контакти:
в ЦСКА имат свободата да се отнесат по същият начин като гостуват от разград .....здраво мачкане и тва е... имат да връщат
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.