acmilan написа:Не разбирам за каква Сърбия говорите,като там треньора беше цесекар,централните защитници бяха цесекари-Тунчев,Илиев,Котев,Иван Иванов,Вили,Стилян,Бербатов...И какво се получи пичове,какво?Отнесохме шестица!И знаете ли голямата разлика между тези мачове,че преди Сърбия никой левскар,цесекар,локомотивец и т.н. не обсъждаше,че много ще падаме и т.н.,а сега,понеже треньор е Мъри се почна дори преди назначението му!Знам,че голяма част от вас искат той да се провали и ще се радвате на това,но аз ви уверявам,че истинският българин подкрепя всеки път националния отбор и милее за него,без значение кой е треньор или кои са футболистите!Само да ви припомня,че вашият голям любимец Стойо отнесе шестица,Пламен петица и шестица,Стоичков петица и три тройки!А вие плюете Мъри просто защото е назначен и търси някаква промяна,пробва различни варианти и т.н.Моля се два пъти повече довечера да победим,за да има малко повече спокойствие,но дори и да загубим,аз вярвам,че Мъри е човекът за националния отбор!
Ей, миланиста, Стойчо Младенов започна изграждането на сегашния национален отбор, а Пламен Марков класира тима на Евро 2004

Бате Ицо Стоичков просто се подведе, че налагаше такива недоразумения като Шаранков, Топчо (кривокракия), Коловати (свинята с бутовете), Йовов (инвалида) и основният проблем е, че не се намери достоен заместник на Краси Балъков. Това му беше грешката

Истинските играчи са тези, които са в момента са в ЦСКА или са минали през този отбор