Стартовият състав

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Стартовият състав

Мнениеот hlucho » 11 фев 2009 12:42

POPCORN написа:
hlucho написа:То ако пак паднем, май ще взема да гледам нац. ни отбор по кърлинг!

Е хулчо ти какво очакваш бе брато да ги смажеме ли бе.преди 1 месец паднахме от сърбия с 6 на 1!Какъвто и да е Мъри за 5 дена не може ги промени мача е 1x .

Тея винаги са ни били абонати, все пак!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
lud5r
Контакти:

Мнениеот lud5r » 11 фев 2009 12:44

Айде първо да изчакаме да свърши мача пък тогава да плюем и да хвалим. Преценил е тези да играят и се надявам да не се изложат, щото срещу Сърбия си беше излагация. Нали и тогава в състава бяха най-добрите за момента пък ги видяхме какви ги сътвориха.

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 11 фев 2009 13:13

acmilan написа:Не разбирам за каква Сърбия говорите,като там треньора беше цесекар,централните защитници бяха цесекари-Тунчев,Илиев,Котев,Иван Иванов,Вили,Стилян,Бербатов...И какво се получи пичове,какво?Отнесохме шестица!И знаете ли голямата разлика между тези мачове,че преди Сърбия никой левскар,цесекар,локомотивец и т.н. не обсъждаше,че много ще падаме и т.н.,а сега,понеже треньор е Мъри се почна дори преди назначението му!Знам,че голяма част от вас искат той да се провали и ще се радвате на това,но аз ви уверявам,че истинският българин подкрепя всеки път националния отбор и милее за него,без значение кой е треньор или кои са футболистите!Само да ви припомня,че вашият голям любимец Стойо отнесе шестица,Пламен петица и шестица,Стоичков петица и три тройки!А вие плюете Мъри просто защото е назначен и търси някаква промяна,пробва различни варианти и т.н.Моля се два пъти повече довечера да победим,за да има малко повече спокойствие,но дори и да загубим,аз вярвам,че Мъри е човекът за националния отбор!

Изпревари ме с отговора. точно така е!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 11 фев 2009 13:21

Явно това си е български, пардон балкански патент, да почнем да говорим, да се тюхкаме, заклеймяваме и хулиме още преди да се е случило нещо!!! Ясно е, че мача може да свърши по 3 различни начина! Ясно е, че както и да завърши ще има все някой недоволен! А, не може ли просто да изчакаме мача, да видим какво ще ни предложи Мъри като тактика и какво избранниците му като игра и след това да се правим на велики разбирачи и анализатори!!! Желая успех и игра, която поне малко да ни зарадва!!!

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 11 фев 2009 13:40

че преди Сърбия никой левскар,цесекар,локомотивец и т.н. не обсъждаше,че много ще падаме и т.н.,а сега,понеже треньор е Мъри се почна дори .....

Пич,не си много прав.Ако прегледаш форума малко по -назад от сръбския мач,ще видиш там моите пожелания и предположения.Тогава бях на мнение,че Марков трябва да се разкара,колкото се може по-бързо и,че няма да е фатално,ако сърбите ни разковат,както и стана.Дори си мислех,че играчите може да го саботират за този мач...което може и да се окаже вярно.За сега вариантът с Мъри не е зле,но аз си мисля,че играчи като Топузаков и Телкийски нямат място в този отбор.Има и още няколко спорни,но ще говорим след мача.

Hidiued
Контакти:

Мнениеот Hidiued » 11 фев 2009 14:26

acmilan написа:Не разбирам за каква Сърбия говорите,като там треньора беше цесекар,централните защитници бяха цесекари-Тунчев,Илиев,Котев,Иван Иванов,Вили,Стилян,Бербатов...И какво се получи пичове,какво?Отнесохме шестица!И знаете ли голямата разлика между тези мачове,че преди Сърбия никой левскар,цесекар,локомотивец и т.н. не обсъждаше,че много ще падаме и т.н.,а сега,понеже треньор е Мъри се почна дори преди назначението му!Знам,че голяма част от вас искат той да се провали и ще се радвате на това,но аз ви уверявам,че истинският българин подкрепя всеки път националния отбор и милее за него,без значение кой е треньор или кои са футболистите!Само да ви припомня,че вашият голям любимец Стойо отнесе шестица,Пламен петица и шестица,Стоичков петица и три тройки!А вие плюете Мъри просто защото е назначен и търси някаква промяна,пробва различни варианти и т.н.Моля се два пъти повече довечера да победим,за да има малко повече спокойствие,но дори и да загубим,аз вярвам,че Мъри е човекът за националния отбор!

Ей, миланиста, Стойчо Младенов започна изграждането на сегашния национален отбор, а Пламен Марков класира тима на Евро 2004 :!: Бате Ицо Стоичков просто се подведе, че налагаше такива недоразумения като Шаранков, Топчо (кривокракия), Коловати (свинята с бутовете), Йовов (инвалида) и основният проблем е, че не се намери достоен заместник на Краси Балъков. Това му беше грешката :twisted: Истинските играчи са тези, които са в момента са в ЦСКА или са минали през този отбор :!:

victor
Контакти:

Мнениеот victor » 11 фев 2009 19:07

yspex dove4era

Върни се в “Футбол - България”