Литекс : Лятна селекция и подготовка, сезон 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка, сезон 2012/2013

Мнениеот shotgun blues » 15 май 2012 19:17

urkoto написа:На мен пък ми се струва, че тоя път Крумчо като нищо да уцели напускащите. Иначе за Чаво и аз съм на мнение, че не трябва да се привлича, но при положение, че на негово място играят младите ни момчета. Все пак достатъчно време чакаха и е време да захапят шанса - могат го в това съм убеден. Обаче ако пак ще вземаме Флореси и Жосове за тоя пост, то по-добре да е Чаво. И той е некадърник, ама все си мисля, че ще е по-добре от останалите ментета.

В тоя ред на мисли си мисля дори, че ментето Гаджев от Левски ще е по-добре от изброените футболисти. Убеден съм, че няма кой да извади 1 млн лева за тоя и накрая ще го продадат и за 500 хил лв. Това обаче едно, че е огромна сума за бг клуб, второ, че към футболисти с такова качество (Янков е на същото ниво според скромното ми мнение) трябва да се посяга само в някакъв много много краен случай!

Имаш впредвид Литекс да вземе Гаджев :) ако има такъв шанс ,едва ли,нито му се играе повече в България,нито пък е кой знае какъв футболист наистина :)
Иначе преди няколко години Люпко като взе Генчев от ЛЕВСКИ и стана един от най-сполучливите трансфери,с Йеленкович бяха страхотни в центъра ,пред тях Сандро и Новака и разбира се Пепи Златинов,ех къв състав беше 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 май 2012 19:22

shotgun blues написа:Чавдар Янков в Литекс ?
Паля свещи да не е вярно,това е най-голямото дърво което съм гледал в националният отбор,наистина ебати дървото :o и тоя да взима мястото на младите таланти от школата :cry:
Боже опази !

Прилагайте източници на новините за да е по прегледно, а Чавдар Янков ще е в Литекс, колкото аз ще стана космонаФт
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 май 2012 19:41

shotgun blues написа:Имаш впредвид Литекс да вземе Гаджев :)

Както казах - само в много краен случай! :mrgreen:
Иначе идеята беше по-скоро, че какъвто футболист е Янков, такъв е и Гаджев - предполагам, че ще свършат работа, ама е по-добре наши момчета. Много по-добри са. Особено за Цветков който беше незаслужено пренебрегван за мен този сезон от 2 години тръбя, че е на светлинни години като футболист от разни бурета и бидони като горните двама убавци.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 май 2012 21:40

PFC Litex написа:
shotgun blues написа:Чавдар Янков в Литекс ?
Паля свещи да не е вярно,това е най-голямото дърво което съм гледал в националният отбор,наистина ебати дървото :o и тоя да взима мястото на младите таланти от школата :cry:
Боже опази !

Прилагайте източници на новините за да е по прегледно, а Чавдар Янков ще е в Литекс, колкото аз ще стана космонаФт

Абе той лесно и бързо може да дойде в Литекс, ама ти за космонаФт надали :lol:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 16 май 2012 19:07

Ако Гришата фалира с бизнеса от захар,няма да има нови играчи! Иначе съм напълно съгласен,че Жос,Итуа,Мирасема,Светеслав Тодоров,Галин Иванов, и може би Никасио! Добър играч, но малко тромав и муден!( Да си ТРЪГВАТ) На добър път и късмет на напускащите....които засрамиха Литекс! :x Жос пък имаше вина при гола на Черноморец в Бутгас!!!!!!!!!! А за Янев нямам думи!!!! много му се изка на момчето да си тръгва, и хич не му се играе вече! Да не го бавят, и като изка толкова много в Цска ,още днес да му дадът билета за София!!!!!!!!!!!!!!!!!! А Тодоров ,да направи кариера като трениор...има още какво да даде за футбола!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 май 2012 21:32

А защо си мислиш, че Ганчев е зависим само от захарта?

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 16 май 2012 23:33

Ами гледаи новини и ще разбереш! Фирма за захар на Ганчев е наи голямата в България! И това ще е сериозен финансов удар за фирма Литекс ООД!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2012 00:32

Благодаря, че ме посъветва да гледам телевизия - не се бях сетил !

Само, че не знам дали си наясно, че проблемите му в тази сфера не са от миналата седмица, а поне от 2 години насам.

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 май 2012 00:42

Абе Гришата коли произвежда, вие за захар сте се загрижили. Няма кой да му пръцне на паламарката на него вече, останалото са кьорфишеци и на Тиквоча показването на мускули пред простоватия му електорат. А пари ще влязат в отбора и то достатъчно дори и само от продажбата на Миланов и Бодуров!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 май 2012 11:36

Според мен на Гриша Ганчев проблемът му в момента не е в това ,че му разследват фабриките за захар за укриване на ДДС и това дали ще изгуби пари от този бизнес,колкото това че синът му се забърка в проблеми от цялата ситуация :roll:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Литекс”