Краят на един кошмар и новото начало!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Краят на един кошмар и новото начало!

Мнениеот iliev72 » 15 май 2012 11:01

А дали това не е началото на още по-голям кошмар ;)
Много бързо забравихте колко пари похарчи Гигов в Локо докато беше управляваш там Иво Тонев ;)
Или може би Тонев откакто е в Левски е станал много по - умен ли :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 май 2012 11:13

Интересен поглед върху ситуацията! Освен това , ако се окажат вярни и спряганите имена за нова селекция, все славни пенсионери.Нищо чудно и да си прав.

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 15 май 2012 14:01

докато не намерат качествени играчи... няма начин да играят нито красиво, нито дори и резултатно... защото понякога и с грозна игра се вкарват голове..

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 май 2012 22:29

Дано за Батков си прав, но не ми се вярва да пусне лесно кокала.
А Тонев колкото по-малко се бърка, толкова по-добре за Левски.
Ако оставят нещата главно на Илиян за другата година ще имаме перфектния отбор за Европа. Поне него сме го виждали че може. Не като Костов.
Гонзо като играч 2 години сам ни е правил шампиони , сега като треньор и директор ни провали 3. Но по-добре че така стана,за да се изчистят всички мижитурки и хрантутници и Левски да стане пак отбора от когото всеки трепери.
Стискам палци за Илиян, да не тръгне зле първите няколко мача и да решат да го махат, че с Берое тръгна със 7 поредни загуби, но после показа че може от нищо да прави нещо. Последните треньори на Левски пък от нещо направиха нищо, но един от тях още го държат на склад. Дано по-добре се справя с новата си длъжност.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 15 май 2012 22:47

По добре ще е тази година Левски да пропусне ЕТ и Илиян спокойно да направи отбора, отколкото да участва в ЕТ и на пожар да правят селекция и после да се чудят как да освобождават некадърниците.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 16 май 2012 01:00

Много некадърно си пропиляхме нещата... Имам в предвид добрия коефициент в Европа. Това важи и за другите два така наречени български гранда. В момента коефициента ни е 11 и нещо. Това означава, че в последните два квалификационни кръга ще сме непоставени. Което означава, че за да се класираме в груповата фаза на единия от двата турнира(ЛЕ и ШЛ), трябва наистина да сме направили супер трансфери, защото ще трябва да пробиваме отбори като Интер, Марсилия, ЦСКА Москва, Твенте, Щутгарт, АЗ Алкмаар, Рома, ПСВ, Атлетико Мадрид, Спортинг Лисабон, Спортинг Брага, Шалке, Динамо Киев, Панатинайкос, Нюкясъл....Ние такива отбори едва ли ще можем да пробием поне в сегашното състояние на нашите отбори. Ако трябва да давам прогнози, спрямо сегашното положение в българския футбол, скоро няма да имаме представител в групова фаза на европейските клубни турнири. Само ще си спомняме как отборите на АЕК, Гент, Лил и Спортинг Лисабон трепереха на Герена. Надявам се да не съм прав. Но само времето ще покаже. Но аз не помня Левски да е имал толкова нисък коефициент като сегашния. Само Левски :)
CHELSEA

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 16 май 2012 16:28

glarus_ds написа:Много некадърно си пропиляхме нещата... Имам в предвид добрия коефициент в Европа. Това важи и за другите два така наречени български гранда. В момента коефициента ни е 11 и нещо. Това означава, че в последните два квалификационни кръга ще сме непоставени. Което означава, че за да се класираме в груповата фаза на единия от двата турнира(ЛЕ и ШЛ), трябва наистина да сме направили супер трансфери, защото ще трябва да пробиваме отбори като Интер, Марсилия, ЦСКА Москва, Твенте, Щутгарт, АЗ Алкмаар, Рома, ПСВ, Атлетико Мадрид, Спортинг Лисабон, Спортинг Брага, Шалке, Динамо Киев, Панатинайкос, Нюкясъл....Ние такива отбори едва ли ще можем да пробием поне в сегашното състояние на нашите отбори. Ако трябва да давам прогнози, спрямо сегашното положение в българския футбол, скоро няма да имаме представител в групова фаза на европейските клубни турнири. Само ще си спомняме как отборите на АЕК, Гент, Лил и Спортинг Лисабон трепереха на Герена. Надявам се да не съм прав. Но само времето ще покаже. Но аз не помня Левски да е имал толкова нисък коефициент като сегашния. Само Левски :)

И аз съм на същото мнение!
Ще има да гледаме групи на ЕКТ през крив макарон... Много жалко, защото се сещам и за Тампере (следваше Розенборг), и за БАТЕ, и за Жилина - дето се вика, можеше да си осигурим още 3-4 години гарантирани в групите. Затова е виновен бай Ганьо, но не само той - и Насковци, и Мъровци и т.н.

Връщаме се в годините, когато бях нужни героични мачове като срещу... Бран Берген или Щурм Грац и все... нещичко не ни достигаше...

Но - САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 16 май 2012 20:34

Да започнем от нулата, но както трябва по-правилен път - с реконструкция на стадиона и базата. Чисто футболен стадион без писта ще увеличи значително посещаемостта (нагледен пример дава залата), а базата е първата крачка към създаване на работеща школа. Тонев беше дал срок до 10-ти март да обяви плана за инвестиция в Герена? Томислав да го пита в ефир какво ще се случва с нея. Единствената ми надежда остана да се чака отстраняването на Баткоф преди да се представят плановете за инвестиции.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 16 май 2012 21:12

S1914 написа:Да започнем от нулата, но както трябва по-правилен път - с реконструкция на стадиона и базата. Чисто футболен стадион без писта ще увеличи значително посещаемостта (нагледен пример дава залата), а базата е първата крачка към създаване на работеща школа. Тонев беше дал срок до 10-ти март да обяви плана за инвестиция в Герена? Томислав да го пита в ефир какво ще се случва с нея. Единствената ми надежда остана да се чака отстраняването на Баткоф преди да се представят плановете за инвестиции.

За да минеш над чертата от непоставени към поставени трябва поне веднъж да направиш силен сезон - направихме го с Оксер...сега отново ще се налага...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 май 2012 21:24

Така е...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”