Много бързо забравихте колко пари похарчи Гигов в Локо докато беше управляваш там Иво Тонев

Или може би Тонев откакто е в Левски е станал много по - умен ли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
glarus_ds написа:Много некадърно си пропиляхме нещата... Имам в предвид добрия коефициент в Европа. Това важи и за другите два така наречени български гранда. В момента коефициента ни е 11 и нещо. Това означава, че в последните два квалификационни кръга ще сме непоставени. Което означава, че за да се класираме в груповата фаза на единия от двата турнира(ЛЕ и ШЛ), трябва наистина да сме направили супер трансфери, защото ще трябва да пробиваме отбори като Интер, Марсилия, ЦСКА Москва, Твенте, Щутгарт, АЗ Алкмаар, Рома, ПСВ, Атлетико Мадрид, Спортинг Лисабон, Спортинг Брага, Шалке, Динамо Киев, Панатинайкос, Нюкясъл....Ние такива отбори едва ли ще можем да пробием поне в сегашното състояние на нашите отбори. Ако трябва да давам прогнози, спрямо сегашното положение в българския футбол, скоро няма да имаме представител в групова фаза на европейските клубни турнири. Само ще си спомняме как отборите на АЕК, Гент, Лил и Спортинг Лисабон трепереха на Герена. Надявам се да не съм прав. Но само времето ще покаже. Но аз не помня Левски да е имал толкова нисък коефициент като сегашния. Само Левски
S1914 написа:Да започнем от нулата, но както трябва по-правилен път - с реконструкция на стадиона и базата. Чисто футболен стадион без писта ще увеличи значително посещаемостта (нагледен пример дава залата), а базата е първата крачка към създаване на работеща школа. Тонев беше дал срок до 10-ти март да обяви плана за инвестиция в Герена? Томислав да го пита в ефир какво ще се случва с нея. Единствената ми надежда остана да се чака отстраняването на Баткоф преди да се представят плановете за инвестиции.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта