Ой, ти, Черно море(ц)!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Re: Ой, ти, Черно море(ц)!

Мнениеот Andreyy » 11 май 2012 13:37

anton950 написа:И аз се надявам за евротурнирите да се класират Локо Пловдив и Черноморец Бургас,а не традиционните Левски и Литекс,които в последните години само се дънят.Дебрецен,Бате Борисов и Жилина са трите отбора,които препънаха и ,,сини,, и ,,оранжеви,, в двата европейски турнира,а като цяло са на нивото на нашите футболни отбори.НО НЕЩО СИ ОБЪРКАЛ СМЕТКИТЕ ЧОВЕК!!! Казваш,че ако вземат точка в Разград и със сигурност се класират за евротурнирите,ама не точно така стоят нещата,защото ако вземат точка събират 57 точки,а Литекс почти сигурно бият Калиакра и стават 56,както и Левски ако бият Берое довечера 56,а пък Локо Пловдив като бият във Враца,дори минават ,,акулите,, и стават 3-ти.Така че всичко около местата за евротурнирите ще се реши може би в края на следващата седмица,когато ще е прикючил финала за купата и се изиграе предпоследния 29 кръг.

Може ми автора на темата има в предвид, че ако спечелят точка 2 кръга преди края Черноморец ще са преди Левски и Литекс. А последните 2 мача не са кой знае колко трудни, очакванията са да си ги вземат.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 11 май 2012 13:43

За Черноморец най-добре ще бъде да бие Лудогорец !
Незнам защо правите сметки за Х

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 11 май 2012 14:09

Твърде рано се класирахте за Европа...един хикс в Разград устройва до някаква степен Левски и Литекс, защото мача Монтана - Черноморец въобще не е протоколен заради две неща - Първо - Монтана победи Литекс, второ - Черноморец показа, че може да губи точки от непретенциозни отбори...
Разбира се първо трябва ние да си бием Берое и после да гледаме другите...Но далеч по-вероятно е да изпреварим Черноморец отколкото Локо Пд.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 май 2012 14:35

Успех на Черноморец,и все пак играта и резултатите ни през целия сезон биха ни направили шампион,а не евентуален ваш хикс.Аз ви пожелавам победа заради самите Вас,да си вземете медали и да играете в Европа.Дано сте повече в Разград и да се забавлявате.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 май 2012 14:49

BRF написа:Успех на Черноморец,и все пак играта и резултатите ни през целия сезон биха ни направили шампион,а не евентуален ваш хикс.Аз ви пожелавам победа заради самите Вас,да си вземете медали и да играете в Европа.Дано сте повече в Разград и да се забавлявате.

Дано Вальо, ама като гледам нашия бургаски фен как се е опънал на теферич и прохлада на капаните покрай морето му е най-малкия дерт, какво ще правим в Разград. Дано утре бъда опроверган...Публиката ни се събужда за домакинствата, но все още спи за гостуванията...Еле пък в такъв важен момент...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 май 2012 16:18

Мисля, че "Левски" ще се класира за ЕКТ. От една страна това не е добре, защото по-слаб "Левски" аз не съм виждал, откакто гледам мачове на този отбор (а аз гледам мачове на "Левски" от 1962 г.). ;) От друга е добре - първо за коефициента и второ, защото всяко евро в клубната каса е добре дошло. Все пак, да не слагам каруцата пред коня, още довечера ще се види, доколко съм прав. :)
П.П. А това кой заслужава и кой не заслужава са приказки за малки деца - кой заслужава сладолед и кой не... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 11 май 2012 17:35

за какво са всичките тези спорове и сметки ? кой отбор да изиграе два мача в ЛЕ, и да отпадне безславно :) хайде събудете се

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 11 май 2012 18:44

Какви сметки, какви 5лева :x Който бие до края се класира, който пада ще гледа по телевизията. Отделно с подходящ съдия и постановка Черноморец може да го спънат и Локо Сф и Монтана, затова не трябва да се напрягат много в Разград и трябва да се пазят от картони и контузии, защото следващите мачове ще са касапница. Ако могат да измъкнат нещо на ходом ще е добре дошло, ако не,то поне ще са в пълен състав за решителните мачове :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 май 2012 19:35

Devian написа:Какви сметки, какви 5лева :x Който бие до края се класира, който пада ще гледа по телевизията. Отделно с подходящ съдия и постановка Черноморец може да го спънат и Локо Сф и Монтана, затова не трябва да се напрягат много в Разград и трябва да се пазят от картони и контузии, защото следващите мачове ще са касапница. Ако могат да измъкнат нещо на ходом ще е добре дошло, ако не,то поне ще са в пълен състав за решителните мачове :roll:

100% си прав ... Най-важното е Черноморец да се опази от контузии и картони . Дали ще е равен или загуба , няма никакво значение . Дори да загуби мача , Черноморец при победа в последните 2 мача е твърдо в Европа . Без значение как ще завършат мачовете на другите замесени в борбата отбори . Дори от стратегическа гледна точка е по-добре Лудогорец да спечели мача си ... тогава ЦСКА ще трябва да играе на кръв срещу Литекс , за да спечели титлата .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 май 2012 19:39

Интересна статия е сложил Любчо. Факт е,че Черноморец решава титлата и евро квотите. Да си пожелаем успех!!!
[offtopic]Интересно е как червените фенове преди няколко месеца ни пращаха във В група заради договора на Анисе,наричаха Киряков и Херо лъжци,ние бяхме незнеащи,некомпетентни,а сега са ни първи приятели. Уважават ни и ни пожелават успех. 8-) За тях сме заслужили ЛЕ,че дори и второто място(чудно що не и 1-то) и всичко е прекрасно...Е,мерси,ама не ви искаме уважението и признанието.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”