28-ми кръг от "А" ПФГ: Лудогорец - Черноморец - 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: 28-ми кръг от "А" ПФГ: Лудогорец - Черноморец

Мнениеот Beck's » 09 май 2012 15:44

Уважение разбира се, че ще покажем, но шпалир се прави на достойни хора! Не може капитанът ви да вдигне титла в сезона, в който е доказан с допинг. Това го няма никъде!

Стига бе човек, допинг та допинг, ок ние сме назобени АРМЕЙЦИ и мачкаме всичко живо! По добре ли се чувстваш?
Бяхте симпатичен отбор преди подновяването на първенството, сега сте мразени от половина България. Ама си е друго да има фелац..... от плешивия перничанин!
1:2 и Черноморец в Европа!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 09 май 2012 15:46

1:1 и край на спора в българското първенство.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 09 май 2012 15:55

Едно 0-0 и да отваряме шампанското още в Перник :!:

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 09 май 2012 15:56

2:3 макар, че Черноморец не показва тази игра, която виждаме при домакинствата по време на гостуванията

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 09 май 2012 15:57

[/quote]Уважение разбира се, че ще покажем, но шпалир се прави на достойни хора! Не може капитанът ви да вдигне титла в сезона, в който е доказан с допинг. Това го няма никъде![/quote]

Добре де, щом ви изнася това с допинга, тъй да бъде! Ти сам за себе си не си убеден, че Тодор Янчев /особено пък той/ е вземал "нещо"! Иначе виж примера с Даксон ;) Не се знае един ден дали и на вашия Шоко/примерно/ няма да му намерят нещо под ноктите! Тогава да обяснява, че няма сестра! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 09 май 2012 16:12

Red Warrior написа:Равностоен мач, в който се надявам Черноморец да победи. Лудогорец ми бяха симпатични в началото. Надявах се, че те ще са нещо ново и различно от познатото ни, но се оказа, че те са още по настървени да печелят с нечестни средства. То не бяха съдийски аванти, то не бе мача с Миньор, то не бе "стимулиране" на чужди отбори. Пък и най-добрите футболисти на Лудогорец са бивши футболисти на ЦСКА. Все още не съм видял приноса на този отбор за развитието на българския футбол като нови футболисти.

сложи си 4ЕРВЕНИТЕ диотри защото цяла БГ видя кой е по добър и кой беше ощетен на Армията.И сега ви треперят гащите защото идвате в Разград. Знаеш ли къде се намира. След река "ОСЕМ" /8/. Там ви чакат най-малко 9.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 май 2012 16:21

russia написа:Добре де, щом ви изнася това с допинга, тъй да бъде! Ти сам за себе си не си убеден, че Тодор Янчев /особено пък той/ е вземал "нещо"! Иначе виж примера с Даксон ;) Не се знае един ден дали и на вашия Шоко/примерно/ няма да му намерят нещо под ноктите! Тогава да обяснява, че няма сестра! :lol:

Има голяма разлика между това в два мача да са хванати различни футболисти от един отбор (в единия мач всички проверени) и това един състезател да е дал положителна проба. Грешки могат да стават, отделен играч може и глупост (волна или неволна) да направи, но когато е масово явление е вече различно! Още по-лошо е когато един отбор е хванат в два от най-важните му мачове.
Много недоказани и манипулативни неща се казаха и изписаха срещу Лудогорец и според мен причината е, че застрашават определени амбиции. В същото време доказани и прозрачни неща се избутват настрани, а крадецът вика: Дръжте крадеца.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 09 май 2012 16:24

2:2 Стискам палци за Черноморец, току виж още след тоя кръг сме шампиони (cup)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2012 16:25

nedko написа:
Red Warrior написа:Равностоен мач, в който се надявам Черноморец да победи. Лудогорец ми бяха симпатични в началото. Надявах се, че те ще са нещо ново и различно от познатото ни, но се оказа, че те са още по настървени да печелят с нечестни средства. То не бяха съдийски аванти, то не бе мача с Миньор, то не бе "стимулиране" на чужди отбори. Пък и най-добрите футболисти на Лудогорец са бивши футболисти на ЦСКА. Все още не съм видял приноса на този отбор за развитието на българския футбол като нови футболисти.

Имате право да си се надявате колкото щете, но в този мач е крайно време да бием силен отбор, а не както загубихме точки от Литекс и Черно море. Така, че момчета червени мача е 2:1. А пък тия глупости, където си ги писал за съдийски аванти, нечестни средства и т.н., нямаш никакви доказателства и са плод на прекалено много четене статиите на Георги Атанасов. Успех и на вашия любим отбор, надявам се че в края на първенството ще ни аплодирате спортсменски :)

Имам преки контакти с великия клуб "Лудогорец" още някъде от 80г., когато ,забележете, " Бенковски" - Исперих(регионално 10 хилядно градче) игра 7 години без прекъсване в Северна Б група, докато през същия този период окръжният "гранд" изпада 2 пъти в зоналните групи. Хайде малко по-кротко, щото народът е казал " Пази боже, сляпо да прогледа" 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 09 май 2012 16:28

Ако не бием в този мач значи съвсем спаведливо не водим класирането.

Върни се в “Лудогорец”