Пътят към скудетото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Пътят към скудетото

Мнениеот hrclspr12 » 08 май 2012 19:29

Седем написа:
drvasko98 написа:Ми брой тогава още две точки на Милан и махни една на Ювентус, да видим какво ще получиш. После махни 5-те смешни дузпи за Милан и сложи още толкова недадени за Юве и пак смятай. Вземи, ако искаш само дербитата с лидерите и смятай. Въобще, смятай каквото искаш! :lol: И резултатъ винаги ще е, че Кралят е на трона!

Ако твърдиш, че съдиите са ощетили Ювентус, тва е голем виц!

Съдиите този сезон не са ощетили чак толкова и "Милан", но на "россонерите" ясно беше показано, че трудно ще бъдат най - подпираният отбор, за който много се приказваше. Не е точно така. Ще е добре и двата отбора да помислят върху действията си извън терена, защото с посредствени наставници като Алегри и Конте, които повече врякат, отколкото да се държат като мъже, нищо добро не ги чака.
Интересно ми е да чуя мнението ви за Марота, когото толкова много плюхте. Именно той осигури титлата на "Юве" с онова оплакване в ефир преди мача на "Милан" в Катания.
В момента и двата отбора повече мислят за нещо друго, но не и за футбол. "Ювентус" нищо добро не ги чака ако се помислят, че са нещо велико. Много са далеч от истината. "Милан" трудно ще преживее удара, който повече сам си причини този сезон, но ще го преодолее. За торинци сериозно се съмнявам, че ще успеят при подобна ситуация. Успех в групите!
Ако наистина титлите се броят тридесет, значи Калчополи е било малко наказание. Онези две титли не трябва да се броят на никого. Точно пък торинци нямат никакво основание да си ги прибавят във витрината. Много добре се помнят скандалите в Рим срещу "Рома" и "Лацио" през пролетта на 2005, както и съдийския реверанс на Колина в голямото дерби в Милано.

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 08 май 2012 19:40

НИЕ БЯХМЕ
Когато печелехме непрекъснато.На терена,повече от всеки друг.
Когато падахме.
Когато не знаехме какво ще се случи с нас.
Когато разбрахме и приехме.Борейки се да се изправим.
Когато излязохме на терена в Римини.
Когато другите празнуваха.
Когато ние само гледахме отстрани.
Когато се надяваха,че никога няма да се върнем.
Когато започнахме да се изправяме.
Когато не успявахме да намерим правилния път.
Когато го намерихме:Печелейки.
Това е нашият празник,заслужен до последната капка пот.
Това е празникът на всички,които не спряха да вярват.
Това е празникът за всички вас,тифози на Ювентус,които вместо да ни изоставите,все повече викахте и ни подкрепяхте.
Това е празникът на тези,които празнуваха гол от серия "Б",както този,донесъл Скудетото.
Сезонът трябваше да завърши така,не спрях да вярвам в нито един момент.
Благодаря на всички момчета.Да й се наслаждаваме,тъй като си я заслужихме.
Аз бях,Вие бяхте,Ние бяхме.И най накрая успяхме.
Завърнахме се.
Алесандро Дел Пиеро!!!!!!!!!
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 08 май 2012 20:39

hrclspr12 написа:Съдиите този сезон не са ощетили чак толкова и "Милан", но на "россонерите" ясно беше показано, че трудно ще бъдат най - подпираният отбор, за който много се приказваше. Не е точно така. Ще е добре и двата отбора да помислят върху действията си извън терена, защото с посредствени наставници като Алегри и Конте, които повече врякат, отколкото да се държат като мъже, нищо добро не ги чака.
Интересно ми е да чуя мнението ви за Марота, когото толкова много плюхте. Именно той осигури титлата на "Юве" с онова оплакване в ефир преди мача на "Милан" в Катания.
В момента и двата отбора повече мислят за нещо друго, но не и за футбол. "Ювентус" нищо добро не ги чака ако се помислят, че са нещо велико. Много са далеч от истината. "Милан" трудно ще преживее удара, който повече сам си причини този сезон, но ще го преодолее. За торинци сериозно се съмнявам, че ще успеят при подобна ситуация. Успех в групите!
Ако наистина титлите се броят тридесет, значи Калчополи е било малко наказание. Онези две титли не трябва да се броят на никого. Точно пък торинци нямат никакво основание да си ги прибавят във витрината. Много добре се помнят скандалите в Рим срещу "Рома" и "Лацио" през пролетта на 2005, както и съдийския реверанс на Колина в голямото дерби в Милано.
Човек, не им ги припомняй тези неща, че някой ще получи удар. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 08 май 2012 20:44

Страхотна тема ! Този сезон Юве измъкна много тежки двубой и най-важното, че не е допуснал загуба, а има само кръг преди края. Дербитата с Милан и Интер бяха спечелени с класа. В моменти имаше много късмет, в моменти липсваше такъв, но това е футболът. Все пак напълно заслужено Ювентус е на трона.
FORZA JUVE !!!

[offtopic]Един от най-големите мачове за Ювентус този сезон е равния като гост на Наполи. При 2-0 и 3-1 бях отписал нашите, но ме изненадаха приятно :)[/offtopic]
Последна промяна от bekono на 08 май 2012 20:44, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 май 2012 20:44

Хубава тема :)

Юве са ми много симпатичен отбор. Много се радвам, че отборът зае мястото, което най-много му приляга
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 май 2012 20:56

Ей мед ми капе от сърцето, като гледам заядливите и отчаяни опити на росонерите да изкарат Ювентус по слаб и от Новара.. :) Нека бе нека, подценявайте ни, пък ние ще си ви праскаме по дефолт, както и правим... :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 08 май 2012 21:45

Последната снимка и надпис най ме накефиха. Пепе възпрял феновете да влязат на стадиона! :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 май 2012 22:43

storm написа:Ей мед ми капе от сърцето, като гледам заядливите и отчаяни опити на росонерите да изкарат Ювентус по слаб и от Новара.. :) Нека бе нека, подценявайте ни, пък ние ще си ви праскаме по дефолт, както и правим... :mrgreen:

има болни мозъци тука :mrgreen: 8-)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 09 май 2012 01:06

Тия Миланисти голяма мъка и яд ги гони този сезон. Има ли друг отбор с толкова дуспи дадени в един шампионат? Не знам колко са информирани, но се доказа, че Ювентус няма нищо общо с корупционния скандал просто се търсеше жертва която да е най-удобна. След това излезе информация как Берлусклони заедно с отбора им е замесен сериозно в Калчополи, но с правилните връзки всичко беше прикрито.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 09 май 2012 13:56

Господа миланисти,колко дербита спечелихте този сезон?Побеждавате някак си слабите,но когато дойде някое дерби,духате супата ;) Никакви претенции не можете да имате,надали някой взема думите ви на сериозно.Как да го кажа,за да не се обидите-смешни сте ;)
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Върни се в “Ювентус”