Ето го новия треньор на Ботев (Пд)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Ето го новия треньор на Ботев (Пд)?

Мнениеот bnborisov » 30 апр 2012 13:12

nik_bg1 написа:
DmG написа:Още ли е треньор ? Въобще някой да помни Вили да е постигал нещо?

Не :shock:
Поне ще е весело :mrgreen:, ако е вярно...

ако ни беше треньор до сега щяхме да сме с 10 точки пред втория, че и повече. За "А" група наистина нищо не е показал до сега (винаги има пръв път). Харесва ми че е свръх амбициозен, не му харесвам че е прекалено темпераментен. Има нужда от промени и на други нива, или поне нови лица.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 апр 2012 13:14

Дано!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 апр 2012 13:19

Поредната "новина" за Ботев!Тези "журналисти" нямат спирачки.Как всеки ден им идват на ума подобни глупости?!Темата е изчерпана и е за ключ.Когато има нещо подписано и излезе в сайта на Ботев,тогава ще коментираме!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 30 апр 2012 13:21

Вили Вуцов пред Livesport.bg: Няма да поемам Ботев! Ако има нещо такова, вие първи ще разберете
Автор: Димитър Колев
Бившият наставник на Левски и Славия отрече поредния слух свързан с треньорския пост в Ботев Пловдив
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 30 апр 2012 13:32

Вили не е по лош от който и да е друг български треньор и наистина си е вариант. Изненадата обаче, която много малко хора (в Пловдив) знаят е, че преди две седмици са водени предварителни разговори и с двама чужденци... По известният от двамата е Кристоф Даум. Само, че там има определени условия едно от което е Ботев да влезне в А група.
При евентуално влизане са възможни много изненади.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 30 апр 2012 14:16

karabadabul написа:Вили не е по лош от който и да е друг български треньор и наистина си е вариант. Изненадата обаче, която много малко хора (в Пловдив) знаят е, че преди две седмици са водени предварителни разговори и с двама чужденци... По известният от двамата е Кристоф Даум. Само, че там има определени условия едно от което е Ботев да влезне в А група.

[offtopic]Недей говори предварително неща, които хем не са за форум, още по-малко пък за този[/offtopic]

Независимо от всички плюнки, които е отнесъл през годините, Вуцата не е никак лош тренер, а като човек е супер печен и много над "мозъчни донори" като Велев примерно!
Въпросът е, че ако го назначаваха всеки път когато пише по медиите, това щеше да му е накъде към 10-20-то назначение.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 30 апр 2012 14:28

karabadabul написа:Вили не е по лош от който и да е друг български треньор и наистина си е вариант. Изненадата обаче, която много малко хора (в Пловдив) знаят е, че преди две седмици са водени предварителни разговори и с двама чужденци... По известният от двамата е Кристоф Даум. Само, че там има определени условия едно от което е Ботев да влезне в А група.

аз пък мисля че Пеп Гуардиола се махна от Барселона за да доиде в Ботев

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 апр 2012 14:40

vlado161 написа:

аз пък мисля че Пеп Гуардиола се махна от Барселона за да доиде в Ботев

[offtopic]Мисля,че е време да напуснеш форума на Ботев и да отидеш да спамиш някъде другаде![/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

mitaka81
Контакти:

Мнениеот mitaka81 » 30 апр 2012 14:43

За мен като пловдивчанин и като ботевист софииски треньор не трябва да ръководи пловдивски отбор! Упадъкътна Ботев според мен започна от времето на П.Панов.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 30 апр 2012 15:49

Ако стане ще е супер ,точно от такъв тип треньор имаме нужда -да не цепи басма никому.Като почне с шамарите първо от футболистите та после и съдиите да подхване

Върни се в “Ботев”