-Искате ли или не–

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: -Искате ли или не–

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 18:57

LukaToni написа:Правилата са винаги на 1-во място, а тук все още има свободия и някои хора не проумяват, че каруцарщината повече няма да се толерира! Дружинката от недоволни просто да напусне!

Синя окупация, ти сега си кротък като агънце, но по-добре не вземай отношение по тези въпроси, твърде много прегрешения имаш!

sedem_!_dva защо ти трябва да спориш с такива? И не използвай думата "всички", защото винаги има изключения, много изключения!

popaj остави хората да си вършат работата!

Да прав си :!: Извинявам се на нормалните цесекари, като ги обиждам и ги поставям под общ знаменател с Попай. Ми аз не искам да споря, а искам да стане дискусия без обиди и псувни, защото това е една добра и актуална тема според мен. Другата е за годината на създаване на ЦСКА :!: Омръзна ми да чета по форуми разни безмислици и то това започна да се случва последните 5 години или греша :?:
NON MOLLARE MAI

LukaToni
Контакти:

Мнениеот LukaToni » 08 фев 2009 19:43

sedem_!_dva аз не се тормозя с глупости, ако докажем едно или друго писание ще направим ли отборите ни по-силни? Не знам кога е започнало, пререкания и спорове винаги е имало, но това е фенщина и нищо друго. Предаването "Пред банята" наля много масло в огъня и знаем какво стана с него, този форум беше тръгнал по същия път, радвам се, че някой все пак се опитва да сложи малко ред!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 19:53

LukaToni написа:sedem_!_dva аз не се тормозя с глупости, ако докажем едно или друго писание ще направим ли отборите ни по-силни? Не знам кога е започнало, пререкания и спорове винаги е имало, но това е фенщина и нищо друго. Предаването "Пред банята" наля много масло в огъня и знаем какво стана с него, този форум беше тръгнал по същия път, радвам се, че някой все пак се опитва да сложи малко ред!

Ясно е че отборите няма да станат по-силни, но е задължително всеки да познава историята на отбора си, поне аз така мисля ;) А като гледам това не е така или се правят опити нещо да се промени, което мен ме дразни. Обаче според мен трябва да има и такива теми, в които да има дискусия м/у привържениците на двата отбора, сега че повечето не могат да я водят по цивилизован начин е друг въпрос ;)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Черно море”