Коста Янев-фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Коста Янев-фен тема
Тоя не става и за колче за домати
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Тоя не става и за колче за домати
Баце на тая на последната снимка където си сложил случайно да и имаш номерчето

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- mertezaker
- Контакти:
От лятото да си търси нов отбор сливенския сводник, бил е някога добър
- veteran1972
- Контакти:
Артилериста написа:Здравейте на всички,едва ли някой от вас е очаквал точно такава тема за точно този играч.Предполагам,че не само на мен,но и на повечето фенове на ЦСКА Коста Янев ни е "любимец".Та въпроса ми е трябва ли този човек,който не го искат в нито 1 друг клуб у нас да е титуляр и по-лоши ли са Петър Стоянов и Дюлгеров,че този сливенски герой е титуляр?Аз и преди съм казвал,че Коста не е чак толкова слаб и че има качества,обаче няма никакъв хъс и желание в това момче,а такива играчи не са добре дошли на "Армията,така предполагам!
И между другото,Как игра срещу Славия,разбрах,че е бил титуляр.Не успях да гледам мача и ми е интересно на какво ниво е ?
Дайте уважаеми колеги да не даваме акъл на Стойчо и да не казваме кой да пуска и кой да не пуска , човек през който са минали 300 футболиста в кариерата му може да прецени за даден мач кой каква работа ще му свърши , вчера е преценил че Коста му върши работа за по дефанзивна тактика пък и Петър Стоянов беше контузен а Дюлгеров винаги е на ръба на картона влага много хъс и желание но е рисков , а е видно щом сме били че Дефанзивните ни футболисти и Коста са си свършили работата , някой плюят и Тошко че бил вече пенсия и тн , ами да оставиме Стойчо да си гради отбора за всеки мач да станеме шампиони дай боже и да се види че е бил прав , за новия сезон да си направи подготовката и селекцията може да не му трябва тогава Коста , при този ограничен кадрил дето имам всеки здрав е добре дошъл
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
Коста Янев може да е всякакъв, но хайде да покажете малко уважение към играч чупил крак в мач с подуенци...
eddie написа:Коста Янев може да е всякакъв, но хайде да покажете малко уважение към играч чупил крак в мач със сините...
Точно така ,освен това Стойчо си е направил сметка да възстанови напълно Стоянов за Левски
Не виждам желание за игра в т'ва момче, иначе е добро, но ако се напъне малко може отново да спечели любовта на червена България.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!