шивача написа:гледах го до 2-0, голям кеф....пак ще си го пусна
Да беше гледал само стартовите състави,тогава кефа щеше да пълен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:гледах го до 2-0, голям кеф....пак ще си го пусна
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
realist написа:Пичове, вие на всяка победа срещу ЦСКА ли чествате годишнина? То бива комплекси, ама това е прекалено. В случая става въпрос за една победа без особена стойност, тъй като купата така и не я взехте, същата година събрахте две калъфки, като за първенството именно ние ви бихме 1:0 няколко кръга преди края и подарихме титлата на Славия. В същото време ЦСКА разполагаше с един от най-слабите отбори в историята си. Едва на следващата година Гочето си направи селекция и взе и двете купи след 2 поредни победи срещу вас с 2:0 за първенството и 3:1 на финала за купата. Малко факти, все пак
realist написа:И още нещо за онези, които въздишат по въпросните времена: 1996г. е една от най-срамните в историята на българския клубен футбол. Тогава СИК и ВИС пренесоха войната от улиците на футболните терени, като едните си взеха Славия, другите - Левски. И се почнаха едни багажници, разходки на Витоша, бити съдии, бити футболисти...Същата година ще се запомни с единственият случай, в който отбор отказва да изиграе финала докрай, защото е по-слаб от противника (Славия-Левски). Аз ако бях левскар, нямаше да се гордея с 1996г. Всъщност и великата ви победа със 7:2 пак е в година, в която калъфките са сини. За мен лично като ЦСКА-р победата с 1:0 кръг преди края с гол на Стоичков в 81-та минута през 1987г. и донесла ни директно титлата е много по-сладка от победата с 5:0 две години по-късно, когато се знаеше, че сме шампиони преди първенството и бяхте разграден двор. Ама...въпрос на приоритети.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, VDP и 124 госта