Иска ми се да кажа Рома,обаче едва ли ще стане,незвисимо, че вече сме само на 13 точки от Интер, въпреки ужасяващия старт, който направихме тази година. Специално аз ще съм доволен Рома да завърши в топ 4, пък и предполагам това целта поставена пред Спалети. Както и да е, няма значение, имам предчувствие, че шампион тази година ще стане Ювентус или Интер. Едва ли този мой отговор ти харесва, но според мен Милан показа много непостоянни игри тази година и незаслужава титлата. Освен това, не знам да ли ще се съгласиш с мен, но в лицето на Карло Анчелоти, Милан в момента има най-слабия треньр в Серия А.

[/quote]
Аз уважавам мнението ти,дори то да се различава от моето

Според мен,ние имаме сериозни шансове,а и разполагаме с най-добрите футболисти,победихме вече Интер,но загубихме от Ювентус,така че не смятам,че не заслужаваме,а другите два отбора заслужават.Аз се надявам да успеем,но съм наясно,че ще е трудно,но не и невъзможно.Надявам се,че ще победим в дербитата и няма да правим типичните си грешки срещу по-слаби противници.Карло Анчелоти е дал много за Милан като футболист,но действително понякога прави сериозни грешки.Колкото до Рома,аз уважавам този отбор и му пожелавам да се класира за лигата

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.