Изненадам съм, ама много

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Изненадам съм, ама много

Мнениеот sedem_!_dva » 06 фев 2009 16:25

nikolay_ написа:Не трябва да го оставяме на спокойствие. Всичките ги оставяхме да са спокойни и всичките се оакаха. Георги Петков, Живко Миланов (десен бек няма значение кой ще играе всичките са на едно ниво), Валентин Илиев, Александър Тунчев, Захари Сираков, Георги Пеев, Стилиян Петров( с Тодор Янчев до Стилиян ще му се даде по - голяма свобода и няма му се налага постоянно да поправя грешки), Тодор Янчев, ( куца му подаването, но върши много работа) Мартин Петров, (а сега като го няма може да го замества Благой Георгиев) и в атака Бербатов и Кушев ще са страхотни.

Абе вие наред ли сте бе :!: :?: :!: :?: Какъв Тошко Янчев ви гони :!: :?: Той е безобразно слаб, каква работа върши и къде я върши, той всеки мач на ЦСКА е за червен картон, всеки, без изключение, ако това е вършене на работа, здраве му кажи. Мартин Кушев :lol: :lol: :lol: Какъв Мартин Кушев бе, какъв е тоя пенсионер на 35 години. И кой е левия бек, че нещо го не виждам, защото Захари Сираков не играе на този пост, а десно крило - Гошко Пеев ли е, като и неговия пост не е този или ще играем с едно ляво крило, а отдясно няма да имаме никой :!: :?:
Стига се правихте на разбирачи и оставете специалистите да се грижат и да правят титулярната единайсеторка.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 06 фев 2009 16:29

Спокойно, пак ще го гледат по Тв-то световното в ЮАР!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Vangi
Контакти:

Мнениеот Vangi » 06 фев 2009 16:32

А бе от два дни съм в този форум и само плюят тука. Нещо по сериозно не можете ли да коментирате? Този който упреква, ако има малко мозък може да аргументира своите упреци.

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 06 фев 2009 16:48

За нищо не ставаме,разберете го най-накрая и си намерете нещо друго за вършене....Просто си губите времето в ненужни спорове :lol: :lol: :lol: Само Манчестър Ю :twisted: :twisted: :twisted:
Glory Glory Man Utd

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 06 фев 2009 17:10

Много разбирачи,много кандидати за треньори! ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 фев 2009 19:00

Vangi написа:А бе от два дни съм в този форум и само плюят тука. Нещо по сериозно не можете ли да коментирате? Този който упреква, ако има малко мозък може да аргументира своите упреци.

Като не ти харесва,вързал ли те е няккой да седиш насила тука?Прав ти път! :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - България”