Подкрепяйте Левски до край !!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Re: Подкрепяйте Левски до край !!

Мнениеот Lakokara4a » 11 апр 2012 14:27

delqnski47 написа:Трябва да има баланс между подкрепа и протест!
Подкрепата е хубаво нещо,но когато виждаш,че резултати няма като има подкрепа,трябва да се наблегне малко и на другото!На бездушниците Ви на терена не ги касае подкрепата Ви и ''синята идея'',която Вие подкрепяте,но не и те!

Абсолютно вярно казано. Вместо да говорим за подкрепа и да ходим в съблекалнята да им пеем трябва да изметем всички с парцалите от там. Изобщо е смешно и наивно да говорим за някаква подкрепа точно в тоя най-тежък момент за отбора от основаването му! Можем да говорим всичко, но това в ЦСКА няма как да стане. Там да си ги изнесли до последния обличал фланелката. А ние подкрепа.....

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 11 апр 2012 14:28

Мисля,че на мача с моряците ще влязат млади момчета и ще имат нужда от подкрепата на феновете.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 11 апр 2012 14:29

Stanislav_Ivanov написа:
Lakokara4a написа:Пълни глупости... Свали сините очила и виж че това НЕ Е Левски! Това е някаква сбирщина от аматьори и петни сериозно името на клуба и всички тези велик футболисти минали през този отбор през годините. Тия примадони в синьо се усмихват, подхилкват и изобщо не им дреме дали падат или бият. Ръководството от скапано та по-скапано. Е аз кой да подкрепям бе мамка му? Да викам за някакъв въображаем отбор, който смятам че ще заиграе красиво след време ли? След като три години на никой не му дремеше за тая публика... Позоряха ни, смяха ни се, взеха ни на майтап и аз ще ходя и ще викам с пълно гърло за тия смешни идиотчета само защото са облечени в синьо? Айде мерси. Няма да стъпя на стадиона докато отбора не заиграе така, какно е играл през годините- а именно красиво, атакуващо. Маже и тогава да сме падали, но е имало игра и с това бяхме над ония другите... Просто сега се замислям и не мога да кажа нито едно качество, което отбора е имал преди и да е останало и сега... жалка картинка направо. А това да играем без изявен център нападател не мога да си го обясня и сигурно никога няма да го проумея. Не отговаряь на стила на Левски, не отговаря на традицията, не отговаря на нищо. Гунди, великия голмайстор и спортист ще се обърне в гроба от тия сегашните... Та нападател може и да нямаме, обаче топката се центрира високо- за кой да обясняват тренерите, че не ми се мисли.
И последно това е само мое мнение и не ангажирам никой с него. Аз на стадиона няма да стъпя докато тия са там. Това не е моя Левски!!!!!!!

Добре,как искаш отбора да играе добре без публиката си? Погледни отбора на Ботев.Те са във Б група и не е сигурно нали ще се качат догодина.Обаче на всеки мач има минимум по 5 000 на стадиона.Нека подкрепим отбора ! Той се нуждае от нас. :)

Както казах това си е мое мнение и не ангажирам никой. Аз няма да стъпя на стадиона повече. А паралела с Ботев няма да го коментирам защото няма нищо общо. Всъщност само ще добавя, че му разкатаха майката на Христолов, докато ние пеем на Батков. Вади си изводите ако можеш!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 апр 2012 14:30

Трябва да се подкрепи отбора защото всички обичаме Левски,дори в трудни моменти! Аз съм на стадиона за да подкрепя Левски на Вутов, Чаворски, Асен Георгиев, Цоневи , Попадийн, Коен и всички останали момчета които знаят какво е да носиш синята фланелка- не за пари , а за чест! Бездушниците които са в отбора да се подкрепят сами с по едно голямо, тях не ги броя за част от Левски, те са чужди тела и трябва да се махнат!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 апр 2012 14:35

Имам някакво вътрешно предчувствие , че ще победим Черноморец. Както и почти съм сигурен , че на 29 пак ще победим. Само Левски!!!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 11 апр 2012 14:35

Theos написа:Трябва да се подкрепи отбора защото всички обичаме Левски,дори в трудни моменти! Аз съм на стадиона за да подкрепя Левски на Вутов, Чаворски, Асен Георгиев, Цоневи , Попадийн, Коен и всички останали момчета които знаят какво е да носиш синята фланелка- не за пари , а за чест! Бездушниците които са в отбора да се подкрепят сами с по едно голямо, тях не ги броя за част от Левски, те са чужди тела и трябва да се махнат!

Преди известно време на един европейски мач на Левскиь, на излизане от стадиона погледнах към общежитието за таланти... На всяка тераса или прозорец бяха младите надежди и всички до един с цигара в ръка.... И това става в клуб като Левски, какво ли е по другите места. Така че отдолу идва абсолютно недъгаво поколение и скоро ще се убедите и в това. И бъдете сигурни че на тия младите парите са им повече в главата отколкото на старите футболисти. Пак лично мое мнение неангажиращо останалите :)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 апр 2012 14:36

Lewski-1914 написа:Срещу ч-ц ще подкрепим отбора , просто няма друг начин. Много поздрави на зику от Симитли.

И от Плевен......

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 11 апр 2012 14:40

То не остана какво да се подкрепя, само едно име Левски остана,няма ги хората които са давали лицето и сърцето си за клуба и заради които много хора са ставали левскари.Ако лицата на отбора са Т.Батков,Тонев,М.Велчев мерси, да виждате левскари някъде в ръководството и при треньорите,при играчите един Йовов който в момента е края на кариерата си и в недобра форма и един Гаджев-който иска да се маха и няма никакво желание за игра.Кого да подкрепяме,щом всичко е пари и трансфери за тези хора, за какво им е нашата подкрепа.Какво тук значи някакво си име Левски, а ?

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 апр 2012 14:43

Аз няма да престана да ходя на Герена, когато мога, на мача с ЦСКА също ще бъда. Но ми мина времето да стоя и да пея по цял мач в Б. А и тогава се пееше само от сърце, а не по заповед.

Моята подкрепа към отбора идва от това да се радвам и да подкрепям добрите изяви на отдлните футболисти, да освирквам всяка изява и поява на Тасевски, Гаджев и Милиев. За Йовов ми идва отвътре, но той, за разлика от другите, ми е носил и много радост и имам уважение към него.

Ако Левски играе с повече сърце и повече собствени кадри, тогава съм готов да си скъсам гърлото за отбора, така както съм го правил и преди. Ако не, моята седалка няма да е празна, но ще е тиха.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 апр 2012 14:46

Stanislav_Ivanov написа:,''Подкрепяйте Левски до край''
А кога ще е този край на отбора :) Защото тези дето го управляват май скоро ще го затрият. Който не вярва да види предишния отбор на който беше шеф Иво Тонев. Ако края е близо, то защо да си губя времето да ходя на стадиона за няколко мача. Има по приятни начини за прекарване на времето. Виж, като почнат да играят футбол ще ходя на стадиона. Защото аз искам да гледам истински футбол. Ако трябва да гледам просто как някои поритват топка, то по-добре да са децата в училищния двор.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”