ЦСКА-Калиакра
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- [1948]CSKA
- Контакти:
Re: ЦСКА-Калиакра
Мен ме интересува дали ЦСКА ще играе добре, а не резулта. Иначе вече 2:1 ще видим сега... Но Пената си знае работата 

-
ujililo te e na sestra ti gadjeto za6toto si po-gotin ot neia

-
porednata velika svinska pobeda nad evrogrand
blue lagoon написа:ujililo te e na sestra ti gadjeto za6toto si po-gotin ot neia![]()
![]()
Е нещастник ти си някакав....... и аз не знам как да те нарека?? Защо ме убиждаш комплексар смотан. Гледай си ЛеФФФФФски. Педал и да ти кажа вас ви ужилиха есента. Вашия ЕврУгранд!!!
- a boy named goo
- Контакти:
TheClub написа:blue lagoon написа:ujililo te e na sestra ti gadjeto za6toto si po-gotin ot neia![]()
![]()
Е нещастник ти си някакав....... и аз не знам как да те нарека?? Защо ме убиждаш комплексар смотан. Гледай си ЛеФФФФФски. Педал и да ти кажа вас ви ужилиха есента. Вашия ЕврУгранд!!!
Какво се занимаваш да му отговаряш на този, безсмилено е

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Прав си ама много ме издразни. Някакво вчерашно пикало дето сиг е на 12-14 години, което не знае и на кирилица да пише ме обижда все едно съм казал нещо за него или за УФЗКИ ОйРопейски 

След тази контрола вече окончателно става ясно, че ще имаме много силен дублиращ отбор през пролетта
Омодиагбе не знам дали ще остане, вероятно и аржентинеца няма да има договор, въпреки че на мен би ми се искало той да остане....
Исландеца и през пролетта вероятно по-често ще остава резерва и ще играе за дубъла, не може засега да се впише в състава според мен!
Ели Маркес и Павел Виданов са сериозна конкуренция на Йордан Минев и Данчо Тодоров...
Шампиони сме, единствено в Ловеч ще ни е трудно през пролетта....

Омодиагбе не знам дали ще остане, вероятно и аржентинеца няма да има договор, въпреки че на мен би ми се искало той да остане....
Исландеца и през пролетта вероятно по-често ще остава резерва и ще играе за дубъла, не може засега да се впише в състава според мен!
Ели Маркес и Павел Виданов са сериозна конкуренция на Йордан Минев и Данчо Тодоров...
Шампиони сме, единствено в Ловеч ще ни е трудно през пролетта....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Не!1!!