Сайта на ПФК "Лудогорец" хакнат от фенове на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Сайта на ПФК "Лудогорец" хакнат от фенове на ЦСКА
Тотална простотия! Ако ЦСКА е клуб на място, както и фенските им организации, трябва да се разграничат и да осъдят тази гавра. Какво общо има Лудогорец с проблемите на ЦСКА, освен, че загуби 2 точки в един нечестен мач.
[center]
[/center]

- Adramelech
- Контакти:
А после някои хора се чудят защо никой не е с ЦСКА в спора им с БФС 

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Докато пишех думичката "резил" и посланията изчезнаха! Дали пък целта не е да се навреди още на имиджа на ЦСКА? 
[offtopic]Омръзнаха ми разни простотии цял ден... отивам да си догледам мача![/offtopic]

[offtopic]Омръзнаха ми разни простотии цял ден... отивам да си догледам мача![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Обичам Левски написа:Столичаните от Цска си показват селенията пред разградчани.Срам!
А защо пък трябва да са столичани ?

Нищо си му няма на сайта вече,дори и да е имало.Отново показаха професионализъм от Лудогорец и оправиха бързо нещата .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
От къде сте сигурни, че са го направили цесекари. И аз мога тая нощ да надраскам входната врата и да напиша три букви за ЦСКА
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:От къде сте сигурни, че са го направили цесекари. И аз мога тая нощ да надраскам входната врата и да напиша три букви за ЦСКА
Ако го няма намесено името на ЦСКА ,то няма да се чете от толкова хора

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
nedko написа:Това вече на нищо не прилича.Какво им виновен Лудогорец, та ще хакнат нашия сайт. Но какво да очакваме от хора, които са свикнали на какви ли не привилегии -лобита в управление на БФС, съдийски комисии, съдии и какви ли още не. И в един момент когато ЦСКА бе поставен на равни начала с останалите, вече стана лошо - всички са му виновни, почна голямото реване и голямото тръшкане. Сори, момчета, не по този начин! Вложете енергията и знанията си в нещо позитивно, може и да имате успех и да се харесате. Така отвращавате, не само от себе си, а и от клуба ЦСКА!
+1
ПС: По принцип не пиша вече за цирковете свързани с петолъчките, щото последния път като ги оборих няколко човека и много ги заболя, та чак ме баннаха.

Общо взето...седя отстрани и гледам сеир, но това си е доста интересно - защо точно вашия сайт?

pomiqrat написа:От къде сте сигурни, че са го направили цесекари. И аз мога тая нощ да надраскам входната врата и да напиша три букви за ЦСКА
Естествено, че не са цскари. Това не е толкова просто като да люпиш семки пред сградата на бфс-то. Вероятно са платили на някой да го направи.

...
И защо хакват на Лудогорец сайта?
Нещо много задълбочено ще е.

Нещо много задълбочено ще е.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
защото усещат че последния кръг ще им го нахакат здраво