В помощ на Стилян Петров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

uppercut
Контакти:

Re: В помощ на Стилян Петров

Мнениеот uppercut » 08 апр 2012 11:49

според мен има нещо вярно в това твърдение както знаем лимона има високо съдържание на витамин-Ц ...... а скоро се доказа че удърна доза витамин Ц инжектирана на болен влияе учудващо добре за лечението :idea:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 08 апр 2012 11:58

Аз не съм боледувал от години. Дали е от това , че пия по над 2+ литра бира на ден ? Чувал съм , че действа като лекарство :)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 08 апр 2012 12:35

Всъщност точно същото предложение го прочетох във форума на един друг сайт. Някакво момче го предлагаше, че на него или на негов приятел (не си спомням вече) му помогнало много точно при същата болест. Така, че със сигурност поне ако не помогне лимона вреди. Трябва да се опита всичко защото в много случаи края от тая болест е фатален.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 08 апр 2012 12:36

B3ATS написа:Аз не съм боледувал от години. Дали е от това , че пия по над 2+ литра бира на ден ? Чувал съм , че действа като лекарство :)

Абе не знам дали ти помага да си здрав, ама ако имаш коремче да знаеш че със сигурност ти помогнала бирата :lol: .

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 08 апр 2012 12:51

rump_shaker написа:Бабините илачи са чудни за настинки и прочие. И аз като настина си имам начин да се излекувам без лекарство. Хапвам добре, пия една ракия и лягам да спя. На сутринта и помен няма от болестта.

Тука говорим за рак на кръвта. Левкимията е един от най-тежките ракове и е смъртоносен. Надали с лимон ще се убие тази болест. Просто звучи несериозно.

Тук съм съгласен с колегата. Лимонът, а и всякакви природни билки и прочее, имат по-скоро превантивно, отколкото лекуващо действие. Аз лично лимонът го ползвам, когато лекувам кашлица или възпалено гърло. Лимонената киселина помага за разграждането на бактериите. Изключително рядко посягам към хапчета, защото Слава Богу, рядко боледувам. Най-много някое хапче Аналгин да изпия.
И понеже някои хора по-горе ме нарекоха едва ли не невеж, бих им дал един личен пример, въпреки, че историята е доста лична и не е много за форум. Баща ми имаше тумор на мозъка. В началото беше доброкачествен. Ходи на химиотерапии в Плевен и София, но нямаше голям ефект. В крайна сметка реши да се лекува с билки и натурални "илачи". За съжаление, и те не помогнаха...
Скептично съм настроен към всякакъв такъв тип лечения. Лимонената киселина може и да успее да разгражда вирусни клетки, но ракови- едва ли.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
slays
Контакти:

Мнениеот slays » 08 апр 2012 13:16

Абе каквото и да си говорим, това дори и да не му помогне с рака, най-малкото ще му помогне за засилване на имунитета му, защото всички знаем, че химиотерапията разбива имунната система. До сега не бях чувал за това нещо, но според мен Стенли задължително трябва да започне да го прави. Сега въпроса е да се намери негов фейсбук или туитър и да му се прати линкче към темата, защото не съм сигурен, че Стенли преглежда форума на Гонг всеки ден..

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 08 апр 2012 19:11

Наскоро по BBC гледах предаване, в което специалист унколог обясняваше отличните резултати от големи дози витамин С при лечение на ракови заболявания. Лимоновият сок не може да навреди.

Вярвам, че Стилян е на лечение в болница в която се прилага възможно най-доброто лечение.

Дано положителните мисли и молитвите на толкова много хора ти дадат кураж за борба с болестта.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 08 апр 2012 21:33

Левкемията на Стенли резултат от аварията в Чернобил

Той е жертва на стария комунистически режим, който скри информацията за радиоактивния облак, преминал над България, твърди д-р Михаил Илиев пред "Сън"

Лекуващият се от левкемия Стилиян Петров е жертва на радиацията от "Чернобил". Това твърди лекарят на националния отбор Михаил Илиев пред британския таблод "Сън". Капитанът на Астън Вила е бил почти на седем години, когато токсичният облак след аварията в украинската атомна електроцентрала преминава над България в края на април и началото май 1986 г.

Според д-р Илиев радиацията в Монтана, откъдето е Стилиян Петров, по време на аварията е била от 1000 до 1300 пъти по-висока от нормалните нива. 61-годишният доктор разкрива, че през 1986 г. ръководителите на държавата са криели от населението информацията за опасността.

"Аварията беше в края на пролетта, когато населението вече консумираше пресни зеленчуци и други храни. Много хора, които тогава са били деца, в момента страдат от рак. Наричаме ги Децата на Чернобил. Повечето от тях са родени в същия регион като Стилиян", твърди д-р Илиев.

"В семейството на Петров няма други подобни случаи. Именно затова мисля, че Стилиян е жертва на стария комунистически режим, който скри информация за експлоадиралата електроцентрала в Чернобил и за преминалия над България радиоактивен облак", допълва лекарят на националния отбор.

Чернобил е разположен на около 1000 км от София. Според информациите по време на аварията в България е наблюдаван странен цвят на небето със зловещи сенки. Заради радиацията от Чернобил много деца в бившия СССР са родени с генетични дефекти. Според Световния съюз на онколозите аварията е причинила 50 000 случая на рак, половината от тях са фатални. Според "Грийнпийс" обаче заболелите са около 200 000.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 09 апр 2012 01:07

Мерси за коментарите на всички! Да, може би е прав д-р Михаил Илиев, че радиационният облак от Чернобил е причина за болестта на Стилян. Гадна работа.

Да отговоря на embaro - не мога да кажа точно колко сода се слага, но от това което чета мисля, че на един изтискан лимон се слага около една четвърт чаена лъжичка сода бикарбонат, тъй като пише да се слага малко.

Дано Стилян оздравее!

varna1913bg
Контакти:

Мнениеот varna1913bg » 09 апр 2012 02:17

За ракът все още няма универсално лекарство.На едни е помогнала химиотерапията ,на другии природолечението,на трети хомеопатията ,на червърти гладолечението ,на пети биорезонансната терапия.Човек трябва да избере своето лечение и да повярва в него,за да се увеличат шансовете за успех и да стане то ефективно.
Добре е да не забравяме ,че човекът е част от природата и няма нищо чудно в това ,точно от нея да извлечем необходимото за излекуването на дадена болест.
Успех на всички,които се борят да си върнат живота след сблъсака с такава диагноза!
Адмирации към авторът за темата!

Върни се в “Свободна зона”