Бойкот или не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Бойкот или не?

Мнениеот Lyubaka01 » 04 апр 2012 14:01

Dembele39 написа:
cskachampion написа:Не бе, не го разбра човека, той мисли, че Левски ще играе с вас в Надежда. И естествено се притеснява, че им трябват 200-300 или повече места само за изпълнителните им директори, спонсорите им от Русия, клиниките им в Турция и т.н. Но един е Гондзю, ще биете! Иначе за Локомотив е добре да започне на чисто, но ще е много трудно. Успех!

Ха, виж ти ! Седнал чорбар и ми обяснява за публика. Да спомена и 2 любопитни факта от този полусезон.

1) ''верните'' фенове на Цесекато напуснаха стадиона в Бургас още след втория гол на Черноморец за 2-0 - нещо, което сините фенове никога не биха направили. Ние и да падаме, винаги седим докрай и подкрепяме отбора си.

2) на мача срещу Ботев във Враца събрахме повече публика, отколкото Цеца на мача си с Монтана същия кръг, но като домакин.

Е, драги ми смехурко, къде са вашите фенове? И ти ли трябва да ми говориш за посещаемост на мачовете...

К'во ще кажеш да вървите да си мерите чурките някъде другаде, а?

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 04 апр 2012 18:13

Какво да мерят? Тяхната е лесна.Каквото и да стане държавата е зад тях! Преди беше я Батето ,я Милко Балев, я Добри Джуров ,а сега пък Бойко,Мойко и вся остальная .... Ние да му мислим!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 04 апр 2012 19:32

Аз присъствах на последният ви мач на стадион "Локомотив" срещу Берое преди (тогава спряха правата на стадиона)... надявам се да не съм присъствал и на последният ви мач у дома (Локо-Славия). Май ви нося лош късмет , когато дойда на вашия стадион :(

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 04 апр 2012 20:01

Няма край една любов, приятелю,
може на прокъсаната футболна карта и да изчезнем временно,но тази магия не може да изчезне от моето сърце,ако ме разбираш.

и това е по силно от корпоративни,бизнес,политически интереси и говорене да се харесаш на електората.
Нас докато ни има, 50-70-150-500 човека ,ще има тази чиста и искрена любов с която са се отъждествявали хиляди българи.

Най ценното за мен е детето ми,другото ми дете е Локомотив София,за тях давам всичко.

тва е :!:
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 04 апр 2012 22:22

IBUU написа:Няма край една любов, приятелю,
може на прокъсаната футболна карта и да изчезнем временно,но тази магия не може да изчезне от моето сърце,ако ме разбираш.

и това е по силно от корпоративни,бизнес,политически интереси и говорене да се харесаш на електората.
Нас докато ни има, 50-70-150-500 човека ,ще има тази чиста и искрена любов с която са се отъждествявали хиляди българи.

Най ценното за мен е детето ми,другото ми дете е Локомотив София,за тях давам всичко.

тва е :!:

+1
Само дето сме много повече ;)
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 06 апр 2012 22:17

Никво ходене по мачове докато не се измете цялото ръководство!!! :evil:
IRON FOREVER!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 апр 2012 22:39

И като не ходиме какво ще стане ?
Нищо.
Поне да сме там и да си ги храним т.нар, "ръководителИ", а и момчетата и треньора заслужават уважение :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 08 апр 2012 17:29

Dembele39 написа:Ха, виж ти ! Седнал чорбар и ми обяснява за публика. Да спомена и 2 любопитни факта от този полусезон.

1) ''верните'' фенове на Цесекато напуснаха стадиона в Бургас още след втория гол на Черноморец за 2-0 - нещо, което сините фенове никога не биха направили. Ние и да падаме, винаги седим докрай и подкрепяме отбора си.

2) на мача срещу Ботев във Враца събрахме повече публика, отколкото Цеца на мача си с Монтана същия кръг, но като домакин.

Е, драги ми смехурко, къде са вашите фенове? И ти ли трябва да ми говориш за посещаемост на мачовете...

Вие не говорете, че в момента сте най - зле!

Върни се в “Локо София”