Феновете на ЦСКА с призив за протест срещу БФС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Феновете на ЦСКА отвръщат на удара !!!
Някой сгафи и сега БФС се чудят как да оправят собственият си бърдак , но нещо не се получава ! И това невъзстановяване на правата на футболистите е в ущърб на всички ! Това не се научиха в БФС - да носят последствията от грешките които правят ! Досега от БФС не казват нито един член поради който невъзстановяват правата на футболистите и се крият като мишоци ! Просто защото са си мишоци и винаги някой друг е виновен , а не те !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
anihilator написа:и за какво е данданията , какво смятатате да защитавате , ако е за допинг скандала ще ме прощаваш но моето мнение е , че поне до есента не трябва да играят тия пичове
А становището на БОК е, че не трябваше да играят 3 месеца(което е световна практика за това вещество, което са употребили). Е, понесоха си наказанието, но явно на някои хора в БФС или извън него, това не им се е харесало и сега с всякакви похвати се правят опити да не им бъде позволено да играят.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
Karsa Orlong написа:Цесекар съм , но някои неща не са ми ясни. Ще помоля автора на темата да ми разясни - след като договорът е бил буквално присвоен от секретарката на Порточанов, вие на справедлива кауза или на кражба сте помогнали?
P.S. Правите ли разлика между несправедливост и законово обосновано решение, с което не сте съгласни?
"Откраднала" е изтекъл договор страшна кражба

Re: Феновете на ЦСКА с призив за протест срещу БФС
Eби го становището на БОК. БФС естествено, че няма да го приеме, понеже наказанията са абсурдно малки. Това от своя страна, най-вероятно ще коства лиценза на БФС и тогава ще го ядем здраво.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Е защо го е откраднала след като е бил изтичащ и не е играел никаква роля? Нещо пак разсъждавате стил "детски вечеринки".warhead написа:"Откраднала" е изтекъл договор страшна кражбаПорточанов го натискаше да преподпише той не искал и така с "откраднатия" договор доказва че има изтичащ такъв,страшен дебат правите тука!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Karsa Orlong
- Контакти:
warhead написа:Karsa Orlong написа:Цесекар съм , но някои неща не са ми ясни. Ще помоля автора на темата да ми разясни - след като договорът е бил буквално присвоен от секретарката на Порточанов, вие на справедлива кауза или на кражба сте помогнали?
P.S. Правите ли разлика между несправедливост и законово обосновано решение, с което не сте съгласни?
"Откраднала" е изтекъл договор страшна кражбаПорточанов го натискаше да преподпише той не искал и така с "откраднатия" договор доказва че има изтичащ такъв,страшен дебат правите тука!
Не бе, аз просто питам. И продължавам, тъй като не ми е ясно - след като договорът е бил изтичащ, кажете ми основателната причина той да бъде свит по този начин. Ако няма такава - http://www.evropea.com/kleptomania.html

Трезвата оценка винаги ви и липсвала! Тази Диляна вместо да я съдят за кражба и да пратят в някоя пандела, се е превърнала в гордост за червената общност, по-лошо станала е символ! Браво другари вие можете да крадете от лошите капиталисти, какви са тези договори?!?!? Тука всичко ни се полага! Сега организирам протест пред сградата на "синята УЕФА" в Нион! Ние съвсем честно си гепихме Анисе! Съвсем честно гепихме бази строени от държавата! Ние винаги гепим честно! УРА УРА УРА!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
-
- Контакти:
Европа шамароса расистите от БФС
Съдбата не се шегува! Точно когато расистите от БФС репресираха тъмнокожия Присо заради съпротивата му срещу дискриминацията на „Лаута", Европа нанесе страшен шамар по нашенските идиоти. Световните агенции разнесоха новината, че Международният профсъюз на футболистите се е обърнал към Руския футболен съюз с настояване да не наказва нигерийския нападател на Спартак (Москва) Еменике, който реагира бурно след расистките обиди по негов адрес по време на мача между столичните Спартак и Динамо миналия уикенд.
Шефът на РФС Фурсенко отбеляза в специална декларация, че подобни изстъпления на расова основа са позор за цивилизованото общество и в прав текст оневини африканския футболист. Не за първи път в Русия реагират бурно срещу опитите да бъде налагана сегрегация на футболния терен и извън него.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
А ръководството но ЦСКА пак спи . Да сезират УЕАФА незабавно. Да види света какви ги върши шайката на перуката - разни кучки и поповци .
Съдбата не се шегува! Точно когато расистите от БФС репресираха тъмнокожия Присо заради съпротивата му срещу дискриминацията на „Лаута", Европа нанесе страшен шамар по нашенските идиоти. Световните агенции разнесоха новината, че Международният профсъюз на футболистите се е обърнал към Руския футболен съюз с настояване да не наказва нигерийския нападател на Спартак (Москва) Еменике, който реагира бурно след расистките обиди по негов адрес по време на мача между столичните Спартак и Динамо миналия уикенд.
Шефът на РФС Фурсенко отбеляза в специална декларация, че подобни изстъпления на расова основа са позор за цивилизованото общество и в прав текст оневини африканския футболист. Не за първи път в Русия реагират бурно срещу опитите да бъде налагана сегрегация на футболния терен и извън него.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
А ръководството но ЦСКА пак спи . Да сезират УЕАФА незабавно. Да види света какви ги върши шайката на перуката - разни кучки и поповци .
vpnikolov написа:anihilator написа:и за какво е данданията , какво смятатате да защитавате , ако е за допинг скандала ще ме прощаваш но моето мнение е , че поне до есента не трябва да играят тия пичове
А становището на БОК е, че не трябваше да играят 3 месеца(което е световна практика за това вещество, което са употребили). Е, понесоха си наказанието, но явно на някои хора в БФС или извън него, това не им се е харесало и сега с всякакви похвати се правят опити да не им бъде позволено да играят.
Световна практика наказанието да е три месеца my ass. Заради метилхексанамин Коло Туре отнесе шест месеца, ама за ЦСКА не е, така ли. За това вещество има наказани още през 2009г, когато то дори не е било в списъка на допинг веществата. Накратко недей да заблуждаваш хората кое е истина и кое не.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.
KellyB написа:Абе Асеновски войн (дали въобще някога си пипвал оръжие), кога ще се научите да купувате или вземате играчи според законите? Попитай любимия си треньор как беше отвлечен от Берое с военна джипка и колко дни лежа в ареста, защото не искаше да подпише с ЦСКА. Но това беше в далечната 1979, когато Милко Калев Балев колеше и бесеше заради "свещените четири букви". Днес вече правилата трябва да се спазват, а не със селски тарикатлъци да се опитвте да минавате тънко! Просто няма как да стане!!!
Не ви е виновен БФС, а наперените ви адвокати, дето постоянно ви замазват очите с небивалици, а иначе са пълни профани!!!
Колега, ти ли кара джипката?
Ти ли му носи храна в ареста?
Явно на Стойчо му се е харесало отвличането тогава?
Сега като му гледам действията предполагам, че е заставен с оръжие
да говори за любовта си към червените.
Но няма нищо забавен си.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."