Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Мнениеот storm » 20 мар 2012 20:16

Е то това беше...
Ами той фена комай наистина ще преобърне историята, кога Армията е била пълна ?// :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 20 мар 2012 20:18

storm написа:Е то това беше...
Ами той фена комай наистина ще преобърне историята, кога Армията е била пълна ?// :mrgreen:

аре аре то и Деле Алпи си беше полупразничък навремето :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 20 мар 2012 20:19

Red_Pride написа:

Да сравняваш феновете на Юве с тези на Цска е все едно да сравняваш Майбах с Голф 2.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 20 мар 2012 20:19

Повечето от пишещите тук са по-млади и навярно не помнят, че през 80-те години на "Армията" винаги имаше по 15-20 000 зрители, независимо от съперника. И днес ясно си спомням мача срещу Академик Свищов /1:0/ през 1987 г., бях хлапе на 12 г. тогава, а на трибуните имаше 25 000 зр./тогавашния капацитет на стадиона бе за 30 000 души/. Срещу Академик Свищов забележете, който тогава се бореше за оцеляване, а днес въобще го няма на футболната карта. Тогава непосредствено преди мачовете на мъжете се играеха мачовете на дублиращите отбори и дори те се играеха пред поне 5000 зр., колкото днес трудно се събират дори и на по-завързаните мачове. ЦСКА винаги е имал многобройна и мощна публика, която е време да застане зад отбора в този тежък момент. Да си припомним пролетта на 2005 г., когато в аналогична ситуация, с има-няма 10-12 здрави футболисти, ЦСКА спечели титлата под ръководството на генерал Йешич. Както той каза тогава, за да успеем трябва да сме като юмрук - отбор, публика, ръководство.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 20 мар 2012 20:23

То хубаво ще напълним стадиона, но няма да се пее и няма да я има онази атмосфера, за която се говори в писмото. Вчера бях на мача с Монтана и беше супер жалка картинка. Момчетата и момичетата от Офанзива скандираха изцяло срещу ръководството, а некви фенчета само недеволстваха от това, а след като те спряха да викат стана гробна тишина на стадиона. Крайно време е сектора да се обедини и да бъде всички заедно. На всички е пределно ясно, че управлението на Титан трябва да приключи възможно най-скоро! Аз съм твърдо зад това те да си ходят или най-малкото да оставят кадърни хора да управляват отбора, а те да дават само пари, което в България няма как да стане. Откакто Титан управлява ЦСКА Сектор Г вече не е това, което беше... Аз ще съм на стадиона в четвъртък вечер. САМО ЦСКА

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 20 мар 2012 20:26

storm написа:
Red_Pride написа:

Да сравняваш феновете на Юве с тези на Цска е все едно да сравняваш Майбах с Голф 2.. :)

За отборите на Юве и ЦСКА - бих ги сравнил, не съм сигурен, че имаме отрицателна разлика с/у тях, за публиката, ами неги разбирам много италианските "тифози", ама навремето Сектор Г и сектор Б бих казъл, че бяха даже пред агитката на Звезда по-онова време, едно време наистина ме беше страх да ида на мач Левски - ЦСКА, такива побоища ставаха, всичко се трошеше, пълна лудница, тогава бяха истинските ултраси, тогава наистина имаше страх към агитките на Левски и ЦСКА, сега са една шепа лапета на по 16-18 години. Армията за последно е била пълна, пълна до краен предел имам предвид, на мача ЦСКА - Левски през 2008. След това с/у Славия събрахме към 15000 и с/у Литекс към 15000. Кога "Герена" е бил пълен за последно на мач от първенството, ако мога аз да попитам? :roll:

П.С. Ако кажеш, че ЦСКА нямаше най-добрата публика в България за периода 2008-2010, ще станеш смешен. Мачовете с/у вас, Фулъм, Динамо, Базел, Бешикташ. Наистина добро представяне за наш'та си публика :).
Последна промяна от Morgause на 20 мар 2012 20:28, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 мар 2012 20:27

Дано да стане това, което се замисля...

[offtopic]Ей идиот казах ти да мълчиш, а не да се правиш на оборотен в нета, смешник![/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 мар 2012 20:29

Изображение

Извинявай, кога за последно вие сте пълнили герена, защото от както се помня никога не съм виждал вашият стадион пълен до дупка, НИКОГА
Последна промяна от Teo на 20 мар 2012 20:30, променено общо 1 път.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 20 мар 2012 20:29

d-o-d-o написа:И кое не му е добре на часа? Пич ти откачи ли? Ако ти не си на работа по това време има хора които тепърва свършват работа в 18часа както аз и 20часа ми е супер.Но в крайна сметка ще се бяга от работа и ще се пее.ЦСКА НАД ВСИЧКО!!!

Аз съм още ученик друг ми е проблемът с часа!САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 20 мар 2012 20:33

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
d-o-d-o написа:И кое не му е добре на часа? Пич ти откачи ли? Ако ти не си на работа по това време има хора които тепърва свършват работа в 18часа както аз и 20часа ми е супер.Но в крайна сметка ще се бяга от работа и ще се пее.ЦСКА НАД ВСИЧКО!!!

Аз съм още ученик друг ми е проблемът с часа!САМО ЦСКА!

Важното е да има ефект от това писмо и който може да отиде на стадиона и наистина да се получи това което се иска в написаното от момчето.НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!!!
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Върни се в “ЦСКА”