Ексклузивно: Actavis става генерален спонсор на Марек?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ексклузивно: Actavis става генерален спонсор на Марек?
Като стигне до УЕФА какво прави Боко Тиквата с БГ футбола, ще ни изгонят от всякакви турнири...
[center]
[/center]

Обичам Левски написа:Наистина преди всички ревахме ,че държавата не помага на футбола ,а когато взе да помага всички ревнахте.Кажете какво искате и да се спре този спор,ако утре Бойко възроди и Дунав(Русе) (Дай боже) пак ли ще плачете!
Каквото и да става реването никога няма да спре.Просто такъв е манталитета на българина-да е вечно недоволен и дори в хубавото да намира кусури. Бил съм в страни които са много по-бедни от България и хората живеят много по-зле от нас, но въпреки това са усмихнати и вежливи и изглеждат много по-щастливи от нас българите.
Боци,както винаги разбира от всичко,сега и футбола седна да оправя,само че не знам дали пожарникарската му тиква вдява,че времената са други,а не като след 45-та година,когато отборите станаха ведомствени в повечето случаи към големите предприятия в съответния град или към държавните ведомства.Футболът вече е бизнес,а не димитровско съревнование между физкултурниците и партийните другари стоящи зад съответните отбори.На сила хубост не става,същото ще стане и с въпросните клубове,Боци ще изчезне до мандат или два и голяма част от въпросните клубове ще се върнат там,където са в момента.Ръководителите на българския футбол да погледнат какво направиха във Формула 1,за да спрат надбягването само на 2-3 тима и да изравнят силите.Другия вариант е да се съобразят с пазара и да намалят А група до 8 отбора,Б група до 10,В групата да е една полупрофесионална с 12-14 отбора и след това всички останали да се разделят на регионален принцип.Трябва да си има съответните изисквания,които трябва да се покрият за да се участва в А и Б групите(фиксиран минимум на бюджета,бази,школи,минимум от 7-8 играчи от собствената школа в първия отбор,от тях най-малко 2-3 да участват в дадена среща/за да не се получава това,което става в Лудогорец или както стана с Литекс,собствениците да си чешат крастата с хвърляне на пари за титли и едва след това да се захващат с школата и да крадат млади кадри от други отбори междувременно/и най-важното да не се правят компромиси с това,че видите ли този отбор някога си бил много силен или имал не знам си колко привърженици)друг изход от блатото не виждам 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!