Въпроси към Димитър Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Въпроси към Димитър Борисов

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 16:55

4-ти въпрос: Колко пари са постъпили в баланса на ЦСКА от спонсорство, ТВ-права, фен-артикули и продажба на футболисти?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 05 мар 2012 16:56

Мислех да отварям тема за Н. Александров, ама съм сигурен, че щяха да я затворят! Нека бъде ясно....на Александров и още един господин (няма да му казвам името- журналист) им се плащат стаи и престой в хотели, когато ЦСКА е на подготовка или има участие в Европа! Плаща се от клуба...това първо. Второ, Александров излизе със статия снощи, в която твърди, че имаме играчи (смях), и видиш ли, трябва ни нов треньор, който да се казва Ст. Младенов! Трето...вижте интервюто на Симонович след мача, кои журналисти питаха и какво? Ники е мишка...съжалявам, че го казвам, харесвах го до едно време, но нещата са ясни....има други неща,но тва е друга тема вече..Та затова, колкото и въпроси да зададем днес, кел файда.......

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 16:57

Messinho написа:
Red Warrior написа:3-ти въпрос: Защо Анеси още не картотекиран в БФС?

Защото нямат право за момента..., а и да те питам тези въпроси дето задаваш някой ще ги прочете и ще му ги зададе ли или ти работиш в предаването? :?

Надявам се Ники Александров да му ги зададе. Не ми се вярва предаването да е на запис и да е снимано преди мача в Бургас. Нали трябва да е актуално...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 мар 2012 16:57

1.Нормално ли е президента на даден клуб в неговият случай ЦСКА да се меси във селекцията и общо взето всичко около спортно техническата част? 2.Второто ми е АПЕЛ към него моля да не бъде сменяван Стойчо Младенов нека остане работи и вярвайте ме ЦСКА ЩЕ Е ШАМПИОН! 3.Работил ли е против идеята ЦСКА тоест черно-тото?4.Хубаво си признаха,че селекцията закъсня,но защо в клуба има ментета като томас?

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2012 16:59

И аз да задам моите въпроси, въпреки че не знам дали ще получа отговор.
Уговарял ли е мачове до момента в ЦСКА?
Защо назначи точно Драголюб Симонович в клуба, предвид факта, че е "осирал" всичко в предишните си клубове?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 16:59

nikogapak написа:Мислех да отварям тема за Н. Александров, ама съм сигурен, че щяха да я затворят! Нека бъде ясно....на Александров и още един господин (няма да му казвам името- журналист) им се плащат стаи и престой в хотели, когато ЦСКА е на подготовка или има участие в Европа! Плаща се от клуба...това първо. Второ, Александров излизе със статия снощи, в която твърди, че имаме играчи (смях), и видиш ли, трябва ни нов треньор, който да се казва Ст. Младенов! Трето...вижте интервюто на Симонович след мача, кои журналисти питаха и какво? Ники е мишка...съжалявам, че го казвам, харесвах го до едно време, но нещата са ясни....има други неща,но тва е друга тема вече..Та затова, колкото и въпроси да зададем днес, кел файда.......

На мен ми направи впечатление, че каза след Либия, че проблем ЦСКА може и да има, но със СИГУРНОСТ нямало да произлезе от селекцията... :roll: Надявам се все пак да зададе въпросите, които интересуват феновете, но никой не смее да зададе. Нали "клентите" сме ние в крайна сметка :roll:
Последна промяна от Red Warrior на 05 мар 2012 17:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2012 17:01

nikogapak написа:Мислех да отварям тема за Н. Александров, ама съм сигурен, че щяха да я затворят! Нека бъде ясно....на Александров и още един господин (няма да му казвам името- журналист) им се плащат стаи и престой в хотели, когато ЦСКА е на подготовка или има участие в Европа! Плаща се от клуба...това първо. Второ, Александров излизе със статия снощи, в която твърди, че имаме играчи (смях), и видиш ли, трябва ни нов треньор, който да се казва Ст. Младенов! Трето...вижте интервюто на Симонович след мача, кои журналисти питаха и какво? Ники е мишка...съжалявам, че го казвам, харесвах го до едно време, но нещата са ясни....има други неща,но тва е друга тема вече..Та затова, колкото и въпроси да зададем днес, кел файда.......

Да, така е на всички журналисти им се плащат стаите, че може би и нещо друго...не мога да разбера какви въпроси са задавали на Дуци след края на мача в Бургас. Изгледох интервюто му и мисля, че бяха логично.

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 17:01

5-ти въпрос: Кой правеше селекцията в ЦСКА? Той, Дуци, или Димитър Пенев?

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2012 17:02

Red Warrior написа:
Messinho написа:
Red Warrior написа:3-ти въпрос: Защо Анеси още не картотекиран в БФС?

Защото нямат право за момента..., а и да те питам тези въпроси дето задаваш някой ще ги прочете и ще му ги зададе ли или ти работиш в предаването? :?

Надявам се Ники Александров да му ги зададе. Не ми се вярва предаването да е на запис и да е снимано преди мача в Бургас. Нали трябва да е актуално...

Е, да ясно, ама вярваш ли, че ще отвори сега форума и точно тази тема и ще прочете.

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2012 17:03

Red Warrior написа:5-ти въпрос: Кой правеше селекцията в ЦСКА? Той, Дуци, или Димитър Пенев?

И тримата, това мисля, че, и Дуци, и Гърнето казаха. За Пенев не съм сигурен.

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”