Снукър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Снукър
rhaegar написа:Огромен Бресел. Абсолютно заслужена титла.
Като си бил Уилямс, Рони и Селби, каква да е...И китайчето.
За протокола - Рони взе 8 Обединено кралство.
NOMER14 написа:За протокола - Рони взе 8 Обединено кралство.
То неговите станаха верно за протокола Една обиколка е пред всички останали и то на 48 ... Еднократно явление в тоя спорт
Леевски, оле
Рони се изгаври пак.
Почнах да гледам мача при 4-0 за Джъд, който трепери и не вярва, че ще бие. Букитата дават само 3 коеф. за Рони и Ронка си би с обръщалка.
Почнах да гледам мача при 4-0 за Джъд, който трепери и не вярва, че ще бие. Букитата дават само 3 коеф. за Рони и Ронка си би с обръщалка.
Не е лошо все пак да отбележим, че приключи Световното първенство. За мен едно от най-слабите такива, с може би не повече от 2 запомнящи се мача, но и с един доста убедителен шампион, в лицето на Кайрън Уилсън. За мен е един от малкото играчи от новото поколение, които си струва да ги гледаш. То не е и много ново де, като се има предвид че е над 30 вече, ама в сравнение с дядовците от набор 76 е цъфнал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Иранецът май е прав, донякъде и Рони мисли така. До полуфиналите играчите сплескани от една преграда и са коляно до коляно на столовете. Гафът с гладните зрители на мача на Рони и нашата Деси съдия е показателен. И ъглите на джобовете. Неравномерно подредена програма.