Георги Дерменджиев е новият национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Георги Дерменджиев е новият национален селекционер
Чичо Гошо ще го изгонят.Предполагам ще сложат някоя друга мижитурка...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
ogrizko написа:За мен Дерменджиев със сигурност трябва да остане начело на националния и всичко останало би било крачка назад ....най-после виждам отбора да се мъчи да играе футбол, да има желание и едно друго .....изобщо не разбирам защо всички гледат да си измият ръцете с Дерменджиев Кралев, Лечков и всякакви коментатори и полуидиоти...... досега никога не ми е харесвал националния последно време чисто като игра, дори да сме имали по-добри резултати от сегашните ....сега резултатите верно не са много добри, но имахме добри мачове и полувремена .....просто мача с Унгария беше супер ключов в психологическо отношение и след него срив в следващите мачове не виждам да е голяма изненада след като си се прецакал в най-важния мач ....да ама тоя мач с Унгария макар да паднахме като игра не мисля, че заслужаваше да го загубим ...малшанс да не отбележим и тръгнаха нещата в грешната посока малшанс в няколко мача все в последната минута да ни вкарват и то психологически се наслагват нещата да загубиш увереност малко и т.н. .....след това постоянно промени на играчите заради Ковид и контузии и какво ли не ......за мен Дерменджиев е най-малкия виновник за каквото и да е и задължително трябва да остане! Всички останали да си ходят, че ми писна да си измиват ръцете ....айде Костадинов, Лечков, Кралев и т.н. вън ...въпреки че Кралев реално не ме дразнеше толкова преди и той да обвини днеска четох - Дерменджиев уж, че в него бил проблема.... айде бе
искам да се успокоят малко нещата с контузиите, ковид и да се остави Дерменджиев спокойно да поработи и да изгради нещата и да почне да си интегрира младежите и така ...но смени ли се треньора не знам, лично аз ще се ядосам доста
аз напълно си държа на мнението обаче .....дори при Хубчев не ми харесваше като игра как се държим, макар да бихме Нидерландия.... просто тук много роля изигра мача с Унгария и след разочарованието тръгнахме надолу, което е нормално ...и с всичките тия контузени и наказани пак нормално и вече натрупаните кофти мачове и резултати, голове в последната минута и подобни ....и макар всичко да изглежда зле, като стил на игра, като борба ми харесва как се държим и се стараем да играем футбол за първи път от над 10 години ако изгонят Дерменджиев лично аз не знам дали ще гледам повече национала....... тотално много ме дразни да си измиват ръцете с него!!! да се маха Лечков, Костадинов и другите капацитети на хранилка и да оставят чичо Гошо да си нареди нещата както трябва сега след отпадането и възмъжаването на младежите....
- ImmortaL_1000
- Контакти:
favaca8888 написа:Чичо Гошо ще го изгонят.Предполагам ще сложат някоя друга мижитурка...
Да ще си тръгне Гошето и ще сложат друг който и него ще изгонят . Чудя се кога ще изгонят некъдърните футболисти и мъката да спре.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Харесвам Дерменджиев като треньор, но не съм убеден че той е точният човек за националния отбор в момента и май и за него е по-добре да се отърве от мъките да го ръководи. Не съм особено доволен от селекцията която прави и от някои решения, които взима (напр. налагането на Галин Иванов). Няма я и химията между него и играчите, между него и ръководството да го оставят да работи на спокойствие и не ми се струва че може да обедини феновете да желаят оставането му на поста. Всички тези неща са важни, а и резултатите ги няма, което е от съществено значение. Да, сигурно си измиват ръцете с него и много други от БФС също са криви, но това не променя фактите доколко той би бил полезен в момента.
Според мен точният човек за поста е треньор с характер, здрава ръка, комуникативен, емоционален и с голямо его, привърженик на дисциплинирания футбол, масираната преса и контраатакуващия футбол. Тип Моуриньо, Клоп или Ван Гаал. От нашите най-много се доближава Любо Пенев, а също и Херо. И Хубчев да се върне пак съм за, но той има и някои минуси и разминавания от това което съм посочил. Бих подкрепил и идеята за чужденец, но да е от нашата езикова група, за да може да контактува директно с футболистите, а да не го възприемат като някой костюмар, дошъл само да лапа пари. Някой от бивша Югославия или пък Черчесов ако може да бъде опция.
С Александър Димитров би било катастрофа, аз съм сигурен че това е гнусна и отвратителна манипулация в анкетата. Ако наистина има някой гласувал за него, да се покаже да го видим кой е и да даде аргументи. Илиян Илиев и Киров са чудесни треньори за А група, но не мисля че притежават властността и арогантността, за които пиша че са необходими.
Според мен точният човек за поста е треньор с характер, здрава ръка, комуникативен, емоционален и с голямо его, привърженик на дисциплинирания футбол, масираната преса и контраатакуващия футбол. Тип Моуриньо, Клоп или Ван Гаал. От нашите най-много се доближава Любо Пенев, а също и Херо. И Хубчев да се върне пак съм за, но той има и някои минуси и разминавания от това което съм посочил. Бих подкрепил и идеята за чужденец, но да е от нашата езикова група, за да може да контактува директно с футболистите, а да не го възприемат като някой костюмар, дошъл само да лапа пари. Някой от бивша Югославия или пък Черчесов ако може да бъде опция.
С Александър Димитров би било катастрофа, аз съм сигурен че това е гнусна и отвратителна манипулация в анкетата. Ако наистина има някой гласувал за него, да се покаже да го видим кой е и да даде аргументи. Илиян Илиев и Киров са чудесни треньори за А група, но не мисля че притежават властността и арогантността, за които пиша че са необходими.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
ogrizko написа:ogrizko написа:За мен Дерменджиев със сигурност трябва да остане начело на националния и всичко останало би било крачка назад ....най-после виждам отбора да се мъчи да играе футбол, да има желание и едно друго .....изобщо не разбирам защо всички гледат да си измият ръцете с Дерменджиев :x :x Кралев, Лечков и всякакви коментатори и полуидиоти...... досега никога не ми е харесвал националния последно време чисто като игра, дори да сме имали по-добри резултати от сегашните ....сега резултатите верно не са много добри, но имахме добри мачове и полувремена .....просто мача с Унгария беше супер ключов в психологическо отношение и след него срив в следващите мачове не виждам да е голяма изненада след като си се прецакал в най-важния мач ....да ама тоя мач с Унгария макар да паднахме като игра не мисля, че заслужаваше да го загубим ...малшанс да не отбележим и тръгнаха нещата в грешната посока :roll: малшанс в няколко мача все в последната минута да ни вкарват и то психологически се наслагват нещата да загубиш увереност малко и т.н. .....след това постоянно промени на играчите заради Ковид и контузии и какво ли не ......за мен Дерменджиев е най-малкия виновник за каквото и да е и задължително трябва да остане! Всички останали да си ходят, че ми писна да си измиват ръцете ....айде Костадинов, Лечков, Кралев и т.н. вън ...въпреки че Кралев реално не ме дразнеше толкова преди и той да обвини днеска четох - Дерменджиев уж, че в него бил проблема.... айде бе :evil: :evil: :evil:
искам да се успокоят малко нещата с контузиите, ковид и да се остави Дерменджиев спокойно да поработи и да изгради нещата и да почне да си интегрира младежите и така ...но смени ли се треньора не знам, лично аз ще се ядосам доста :idea:
аз напълно си държа на мнението обаче .....дори при Хубчев не ми харесваше като игра как се държим, макар да бихме Нидерландия.... просто тук много роля изигра мача с Унгария и след разочарованието тръгнахме надолу, което е нормално ...и с всичките тия контузени и наказани пак нормално и вече натрупаните кофти мачове и резултати, голове в последната минута и подобни ....и макар всичко да изглежда зле, като стил на игра, като борба ми харесва как се държим и се стараем да играем футбол за първи път от над 10 години :idea: ако изгонят Дерменджиев лично аз не знам дали ще гледам повече национала....... тотално много ме дразни да си измиват ръцете с него!!! да се маха Лечков, Костадинов и другите капацитети на хранилка и да оставят чичо Гошо да си нареди нещата както трябва сега след отпадането и възмъжаването на младежите....
Продължавам да си държа на чичо Гошо и поне имаше огромно желание да води и помогне на националния. Другия сносен вариант е Хубчев. С Херо силно се съмнявам нещо да се получи и не защото е лош треньор ...просто за националния не ми се вярва. С Николай Киров не знам какво би станало, може и да стане...... но бих ги наредил така.
1. чичо Гошо
2. Хубчев
3. Белия
4. Херо