Левски: Всекидневно мрънкане
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всекидневно мрънкане
Костов си тръгва....Лозев така и никои не го оцени. Е добре ама не става така. Никои ли няма да се задържи от състава. Ако се продаде и Робърта сме със наи слабото нападение през сезона.Гарантирано. Да предпочетеш Пирин пред Левски представям си какво отношение е получил Костов. Едва ли взема повече.
Синя Приказка
София Запад ви манипулират. Те не скачат заради хората, които ще присъстват в бъдещия УС, а заради неприсъствието на техния човек когото те предложиха и натискаха за него, но клуба ги отряза...
Неподписването на меморандума им също е част от скачането. Тепърва предстоят скачания, както ви казахме още преди 2,3 месеца...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Вълчан написа:Костов си тръгва....Лозев така и никои не го оцени. Е добре ама не става така. Никои ли няма да се задържи от състава. Ако се продаде и Робърта сме със наи слабото нападение през сезона.Гарантирано. Да предпочетеш Пирин пред Левски представям си какво отношение е получил Костов. Едва ли взема повече.
И на мен ми стана интересно. При нас ли са му предложили наистина смешни пари и Пирин ни надцаква? Или нещо са го изгаврили/ядосали? Или е научил нещо друго, което му е показало, че няма смисъл да се стои на Герена? Не би се махнал ей така, при положение че е титуляр, одобряван от повечето фенове и така нататък.
-
- Контакти:
Nilim написа:Вълчан написа:Костов си тръгва....Лозев така и никои не го оцени. Е добре ама не става така. Никои ли няма да се задържи от състава. Ако се продаде и Робърта сме със наи слабото нападение през сезона.Гарантирано. Да предпочетеш Пирин пред Левски представям си какво отношение е получил Костов. Едва ли взема повече.
И на мен ми стана интересно. При нас ли са му предложили наистина смешни пари и Пирин ни надцаква? Или нещо са го изгаврили/ядосали? Или е научил нещо друго, което му е показало, че няма смисъл да се стои на Герена? Не би се махнал ей така, при положение че е титуляр, одобряван от повечето фенове и така нататък.
Не помня заплатата му колко беше, май първоначално вземаше 7хил лв, после подписа нов договор и май стана долу горе толкова, ама в евро. Сега може пак да са му предложили предишните пари. Проблема според мен не е в това, а че имаше скандал с треньора. Мисля, че се заформи една групичка играчи, начело с Горанов и Костов и може да са си позволили да оспорват разни решения. Така се чу и за Горанов по повод Хубчев.
Имам усещането че след време Костов и Горанов ще се "влеят" в графата легенди на Левски?Това е огледало за футболното падение на този велик клуб. Лично аз бих се срамувал ако в бъдеще футболисти с доказано лимитирани футболни качества цапат свещената синя фланелка.
ikar написа:Имам усещането че след време Костов и Горанов ще се "влеят" в графата легенди на Левски?Това е огледало за футболното падение на този велик клуб. Лично аз бих се срамувал ако в бъдеще футболисти с доказано лимитирани футболни качества цапат свещената синя фланелка.
Именно. Горанов един ден да бъде наричан легенда на Левски СРАМ и ПАДЕНИЕ Чакам с нетърпение този бездарник да се махне от отбора!
rane написа:ikar написа:Имам усещането че след време Костов и Горанов ще се "влеят" в графата легенди на Левски?Това е огледало за футболното падение на този велик клуб. Лично аз бих се срамувал ако в бъдеще футболисти с доказано лимитирани футболни качества цапат свещената синя фланелка.
Именно. Горанов един ден да бъде наричан легенда на Левски СРАМ и ПАДЕНИЕ Чакам с нетърпение този бездарник да се махне от отбора!
Момчето поне се раздава - за разлика от много много много други минали през отбора ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
"Говори "се че интереса към Стаси от Лудогорец е продиктуван от липсата на българи в състава. Има вероятност към трансферната цена бонус към София да отпътува и някой от обещаващите техни юноши Доменик Янков, Иван Йорданов или Ковачев ? Това е една приемлива опция?
- metodito
- Контакти:
ikar написа:Има вероятност към трансферната цена бонус към София да отпътува и някой от обещаващите техни юноши Доменик Янков, Иван Йорданов или Ковачев ? Това е една приемлива опция?
Пълни глупости.
- сини шампиони
metodito написа:ikar написа:Има вероятност към трансферната цена бонус към София да отпътува и някой от обещаващите техни юноши Доменик Янков, Иван Йорданов или Ковачев ? Това е една приемлива опция?
Пълни глупости.
Ние да не сме им сателит, че да им обиграваме юношишите.
И само Левски оле