bsz1916 написа:kiril.a.d написа:bsz1916 написа:Освен неграмотност и ниско ниво на интелигентност , припознавачите показват изключителна наглост и нахалство . Макар че очевидно никъде не са желани , те се появяват като конски мухи в подфорумите на всички български отбори , единствено с цел да напомнят за себе си и да дразнят . А на тези от тях , за които всички други отбори са селски , а всички освен тях -- селяни без да виждам нищо обидно в тая дума ще припомня , че единственото село което постоянно се коментира във форумите относно недъзите на родния футбол е село Микре от област Ловеч . Разбира се не бива да ни очудва ниското ниво на тази общност -- какво да очакваме от хора , които предадоха отбора си и се кланят на тоя , който го ликвидира .
...и ти говориш за неграмотност?...кой ли ти е бил даскал по Български език?...жалко че не си учил в килийно училище! - може наистина да станеш грамотен...
Не, няма как да ти кажа "Прочети си още веднъж, какво и как си написал" защото нищо няма да разбереш, поради ужасната си неграмотност!!!
...че и географията на България не знаеш...но и това не те Очудва, нали? ....
А мен, не ме учудва, подкрепата за теб, от подуенския селянин, под теб ...
...Боже, ела си прибери вересиите....
Апропо, след като си неграмотен, нямаш право да претендираш за интелигентност!!! Още по-малко да говориш за такава, при грамотни хора, които не разбираш че са грамотни и интелигентни!!!
Ти освен че си безкрайно тъп и неграмотен , очевидно имаш и нужда от специализирана медицинска помощ . Болният ти мозък изпъква дори и в сравнение с известните със своето малоумие и ненормалност твой колеги -- припознавачи .
...ти му окаш, оно руупа ли рупа! А бе неграмотник, наистина ли не ти е неудобно да демонстрираш неграмотността и простотията си! - няма ли кой да те научи, да не се Очудваш, колко си прост, че и къде се употребява И и къде Й?....
Боже-Боже, ела си прибери вересиите...ама от всички села и паланки!
Да, забелязал съм те до сега, че ги трещиш тук някакви, като най-обикновен прост ултрас, но да паднеш толкова ниско, възхвалявайки ултрасната дивотия, срещу интелигентен опит за диалог?...Ама какво ли да съм очаквал от теб...И аз вече няма да ти се Очудвам
Апропо - припозналия Олимпик Тетевен, говори за припознаване...Не си изкарвай собственото недоверие в себе си, пред другите!!!