Мнениеот specter » 01 ное 2018 08:33
Изключително пораженско мислене от голяма част от хората, които пишат в този форум, а и не само тук. Изгубихме един мач и се започна с оставките, закриванията, предаванията, плюене по играчи и треньори, които до преди няколко дни бяха възхвалявани до небесата. Добре че клубът ни не е основан и в последствие подкрепян в най-трудните моменти от хора с подобен манталитет, че днес дори нямаше да знаем, че някога е имало клуб Левски – много държах да започна с това, та белким някои хора се усетят и спрат с простотиите и фатализмите. Имаме силен отбор и силен треньор и сега повече от всякога трябва да ги подкрепим в битката за титлата! Недейте да отписвате всичко заради едно мизерно отпадане от купата. А оранжевите, на които им се осмисли цялата година с нашето отпадане, дори няма да ги коментирам - те са достатъчно жалки и ясно го показват за пореден път.
Колкото до мача – аз и вчера си го написах. Абсолютен хорър по всички показатели и нямаше как да се развие по-зле за нас. Контузии, наводнени терени, Сватби, ръгания и остри влизания, подхлъзвания, греди…
Няколко камъка в градината на Славиша в този мач – да пусне Обертан зад нападателя, а Мариани крило. Огромна грешка, не знам каква беше идеята на това нещо, като се знае, че Обертан зад нападателя не е особено полезен и се губи на терена. Ако им бяха разменени позициите, можеше и да не се стига до продължения изобщо. Еле пък после да смени Мариани със Станислав Иванов (?!?). Очаквах поне Нашименто да влезне на негово място и да си разменят местата с Обертан. Това с Митрев на вратата също го отчитам като грешка, честно казано, но го разбирам и него - като и двата избора са ти мизерни... Дори се чудя дали няма да е наистина най-добре да пробва вече с Ники Кръстев. И най ама НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка – да извади Костов на мястото на Нашименто, който просто няма психика, за да се нагърби с нещо такова в такъв нервен мач. Да не говорим, че не беше свикнал на това подобие на терен и не знаеше какво ще се случи като се засили да изпълни дузпата. Важното е, че си призна после, че е допуснал грешка, случва се на всеки. А най-важното е да се изкарат поуките. Общо взето, Черно море си ни биха с типичните за тях прийоми – съсипване на терен, за да не може да се проведе нормална футболна среща, накъсване на играта често, доста късмет + подаръци от Сватбата и хоп, готово.
Оттук-насетне по-важно е как ще излезем в мача с Ботев. Искрено вярвам, че ще успеят да се вдигнат психически, а и физически, след тоя нелепо изгубен мач и да се върнем към победите веднага. Вече показаха, че го могат. Важното, което е – защитата. Като за начало, много се надявам контузиите и на двамата да не са тежки, макар да имам съмнения... Рокадите са ясни там според мен. Нганиони на мястото на Горанов и Рейш на мястото на Ейолфсон, въпреки че не знам дали Славиша няма да продължи с Белаид като ЦЗ, за да не губи качествата на португалеца като ДХ. Сега е шансът на първия да се докаже и да покаже, че има място в отбора.
Само Левски и горе главите! Нищо не е изгубено – напротив!!! Всичко тепърва започва!!!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!