vvessel написа:Методи, знаеш че не си прав, но си поддържаш тезата тъпо и упорито.
Прегледай последните години на колко наши юноши се дава шанс, не по-малък от на Белмонт и колко от тях оправдаха доверието.
Относно изброените от теб перфектни в състава вчера съм съгласен със всички освен Паулиньо.
Доста под възможностите си беше.
blue avalanche написа:Не че тук му е мястото. но само за сведение на някои "другари", на които паметта изневерява(старост - нерадост):
Р.Цонев - титуляр срещу:
Ботев Пд(22.03.2014)
Локо Пд(27.03.2014)
Ч.море(06.04.2014)
Литекс(12.04.2014)
което прави, ако правилно смятам, 4 мача подред
титуляр срещу:
Ботев Пд(26.04.2014)
Локо Пд(01.05.2014)
Ч.море(07.05.2014)
Лудогорец(11.05.2014)
Литекс(17.05.2014)
което прави още 5 мача подред
Толкоз по въпроса.
ralka_levskarka написа:Какво има да го мислим? Миналият сезон Вутов е получил достатъчно шансове и това се вижда на снимката.
Чудя ви се и ви се мая откъде намирате сили да им отговаряте на тези потребители? Не им ли научихте репертоара вече?
Можете да им показвате фактите, да оборвате с доказателства лъжите им - те обаче до безкрай ще ви повтарят едно и също.
Аз съм забелязал, че колкото повече им отговаряте, те толкова повече си "изливат" репертоара.На месец едно и също нещо го повтарят по 42-58 пъти.Ако се наложи ще го повторят и 104 пъти дори.
Защо просто не ги сложите в списъка с хората, чийто мнения не искате да виждате?
Повярвайте, форума така става едно доста по-чисто и приятно място за четене
Моят гони 30 човека, повечето от тях пишещи се левскари