[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center] [/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
СП: България - Полша 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
СП: България - Полша 1:3
Последна промяна от Eminem на 19 сеп 2018 19:42, променено общо 1 път.
Re: СП: България - Полша
Няма по противен отбор от поляците или всъщност на кантар с циганетата от Бразилия.
Значи тия и на билички и криеница да ги бием пак ще съм доволен. Супер противни.
Ще ни е доста трудно, ама що пък да не ги бием.
Значи тия и на билички и криеница да ги бием пак ще съм доволен. Супер противни.
Ще ни е доста трудно, ама що пък да не ги бием.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
По принцип удобен за нас съперник.
Мисля на предходното Световно, на което именно те бяха домакини, си ги бихме кът' пичове.
Общо-взето в последните ни 10-на мача с тези, можеби имаме поне победа в повече.
Полша определено са си в ТОП 5 към момента, но за разлика от Бразилия, Русия, Италия и САЩ, срещу тях винаги сме имали шансове.
Мисля на предходното Световно, на което именно те бяха домакини, си ги бихме кът' пичове.
Общо-взето в последните ни 10-на мача с тези, можеби имаме поне победа в повече.
Полша определено са си в ТОП 5 към момента, но за разлика от Бразилия, Русия, Италия и САЩ, срещу тях винаги сме имали шансове.
- Udoji90
- Контакти:
И на мен Полша са ми най-антипатични от всички отбори във волейбола. В момента може би реалностите са такива, че е логично да ни бият, но не пречи да се надяваме на успех.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:И на мен Полша са ми най-антипатични от всички отбори във волейбола. В момента може би реалностите са такива, че е логично да ни бият, но не пречи да се надяваме на успех.
Най-гнусния отбор, тия трябва да бъфат шамарени редовно, дори и за Русия и Бразилия бих викал срещу тях.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
THE G.A.M.E написа:По принцип удобен за нас съперник.
Ами бъркаш,те станаха световни шампиони,нас ни биха почти всички.
На олимпиадата през 2012 ги бихме на по-голям форум.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
3-0 за Полша .
rmfan5 написа:Ами бъркаш,те станаха световни шампиони,нас ни биха почти всички.
На олимпиадата през 2012 ги бихме на по-голям форум.
Също през 2013 ги отстранихме на осминафинал на европейското първенство, след като падахме с 2:0
Тогава бяха домакини.
Имаме неголеми шансове. Тоя наш отбор не виждам достатъчно характер и потенциал да обърне мач ....т.е. трябва да повеждаме в резултата, за да имаме шанс да бием ...а пък съм сигурен, че първия гейм ще са сковани! Мача почва от 0:1 ...ако успеем да изравним и поведем ще имаме шанс
- bilyaletdinov
- Контакти:
Можем да ги биеме само, ако надскочим себе си. По-жалкото е, че очаквам насред Варна поляците да са домакини. Толкова за великата варненска публика.
[center][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!