NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2017-18
Та те Кливланд минаха по терлици на мачовете със Индиана.Само късмета ги спаси.Сега очаквам Бостън да ги отвее със лекота.А Пол Джордж ако наистина е свободен направи голяма грешка че се махна от Индиана.Къде хукна да се доказва не се разбра....Можеше да се нареди до Реджи Милър ....нека ходи сега играе за аматьори...
- Drunken_Master
- Контакти:
Солидно чоукване от Стеф Къри в последната четвърт...и надеждата остава !
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.
Много съм доволен! Стабилна среща се получи между Голдън Стейт и Хюстън. Важна победа за Хюстън и серията се завърза. Надявам се, да се стигне до седми мач, който Рокетс да измъкнат.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Дано Хюстън удържат на напрежението - класата я имат, да видиме дали ще имат психиката ... В другата серия съм твърдо за Бостън - това е отбор, който е, така да се каже, закърмен с победата - бият с които и играчи да излязат
Леевски, оле
Ако Леброн неможе да бие Селтикс, какъв Леброн е той тогава Мисля, че ще успее все пак и ще иде на финал срещу Уориърс, може би
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Аз пък се надявам, че финалът ще бъде точно обратното на твоето предположение И все пак ми се струва, че пак отбора от Запада ще е с по-големи шансове за титлата и то основно заради класата, а не домакинското предимство Бостън с Кайри и Хейуърд вече е друга бира и очаквам да приберат някоя и друга титла в следващите години.
Леевски, оле
Завързаха се нещата и в двете серии. Доста е вероятно да видим седми мачове. ГСУ не са били така притиснати до стената, откакто изоставаха с 1-3 от Тъндър преди време.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
- Drunken_Master
- Контакти:
Крис Пол по негови думи,ще е на линия за неделя...! ))
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.
- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Няма да играе Пол.
И за седмият мач е под въпрос...Уориърс вече ги елиминираха според мен !
НЕдебил 1
НЕдебил 2
НЕдебил 2