NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2017-18
Аз няма да се разсърдя на малко разнообразие и да не гледаме ГСУ-Кливланд, ама ако трима от Къри, Дюран, Клей и Дреймънд са здрави в плейофите, Уориърс си остават най-трудния за побеждаване отбор в 4 от 7.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз няма да се разсърдя на малко разнообразие и да не гледаме ГСУ-Кливланд, ама ако трима от Къри, Дюран, Клей и Дреймънд са здрави в плейофите, Уориърс си остават най-трудния за побеждаване отбор в 4 от 7.
Брадата ще ги обърне, нямай грижа
Леевски, оле
Той Брадата да не катастрофира преди да стигне до тях само.
boabbb написа:С днешната загуба ГСУ хептен се пуснаха от хорото и Хюстън ще спечели редовния сезон
Те отдавна са отписали първото място и треньорът им си прави въртели със състава. Очевидно е, че се пазят за плейофите, за разлика от Хюстън, които доскоро даваха пълна газ ...... ще видим дали ще им излезе сметката накрая. Това е малко двуостра стратегия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Drunken_Master
- Контакти:
This webpage was blocked by Serge Ibaka...
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.
Ако това му е истинското име
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Drunken_Master
- Контакти:
Warped написа:Ако това му е истинското име
This message was blocked by Rudy Gobert...
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.
- Drunken_Master
- Контакти:
Ървинг пропуска плейофите...Кошмарен сезон за нас !
НЕдебил 1
НЕдебил 2
НЕдебил 2
Кузма е първият новобранец на Лейкърс с 4 мача, в които вкарва 30+ от Меджик насам. Майната им на плейофите, да идва следващият сезон.
- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Кузма е първият новобранец на Лейкърс с 4 мача, в които вкарва 30+ от Меджик насам. Майната им на плейофите, да идва следващият сезон.
Лонзо вече го разлюбихте...
НЕдебил 1
НЕдебил 2
НЕдебил 2