Tiberius написа:Фил Кесъл
Two Time Stanley Cup Champion Phil Kessel, да ме прощаваш.
Иначе Аманда донесе олимпийско злато на семейството, той ще се задоволи с трета Стенли за три години и те така.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tiberius написа:Фил Кесъл
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Tiberius написа:Ааа... това ли било. Като човек, който подкрепя Нешвил, ще си позволя да използвам краткото име, че пълното ми навява лоши спомени.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Tiberius написа:Само привидно изглежда, че канадците са най-потърпевши от неучастието на играчите от НХЛ. Ако погледнеш основните лиги в Европа, ще забележиш, че в повечето водещи отбори има достатъчно количество канадци, които са основни играчи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ЦСКА _завинаги написа:Надеждата ми беше в Янков, че ще вземе медал от ОИ, но уви!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Зимни олимпийски игри ПьонгЧанг 2018”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта