старозагорски идиоти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: старозагорски идиоти
И по горе писах че трябва да се сезират компетентните органи , да се издирят виновниците и да си получат заслуженото . Сега заради една шепа олигофрени на стадиона , във форума се пишат и глупости , отива се към заяждане и се развалят отношенията между феновете на двата отбора , които винаги са биле много добри .
bsz1916 написа:И по горе писах че трябва да се сезират компетентните органи , да се издирят виновниците и да си получат заслуженото . Сега заради една шепа олигофрени на стадиона , във форума се пишат и глупости , отива се към заяждане и се развалят отношенията между феновете на двата отбора , които винаги са биле много добри .
[offtopic]Първи пост в които нищо не казваш за ЦСКА Я се поправи:)[/offtopic]
gihuelo написа:bsz1916 написа:И по горе писах че трябва да се сезират компетентните органи , да се издирят виновниците и да си получат заслуженото . Сега заради една шепа олигофрени на стадиона , във форума се пишат и глупости , отива се към заяждане и се развалят отношенията между феновете на двата отбора , които винаги са биле много добри .
ХАХА да вярно е това.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
kamilata3 написа:gihuelo написа:bsz1916 написа:И по горе писах че трябва да се сезират компетентните органи , да се издирят виновниците и да си получат заслуженото . Сега заради една шепа олигофрени на стадиона , във форума се пишат и глупости , отива се към заяждане и се развалят отношенията между феновете на двата отбора , които винаги са биле много добри .
ХАХА да вярно е това.
[offtopic]Аз илно се съмнявам ,че bzs1916 e изобщо от Стара Загора Прилича ми на двама видни герои -единия от Русе и Беладоната[/offtopic]
-
- Контакти:
Компетентните органи не знам дали имат изобщо органи в гащите щом допускат малки групи идиоти да тормозят останалите. Трябва система, в която и двете страни да вярват. Ясно е, че без полиция мачовете във България стават бойно поле!
- anihilator
- Контакти:
zara.1916 написа:анихилатор,
има нещо гнило в разказа ти
Премълчаваш нещо.
Сложи ръка на сърцето си и обясни с какво си предизвикал т.н. "идиоти" преди да те пребият.
С ръка на сърцето казвам че ме нападнаха в гръб час след мача на около километър от стадиона, нищо не премълчавам, питай ги не може да не знаеш кои са.
- anihilator
- Контакти:
TNT написа:anihilator написа:Радвам се че господин 984813 се появи точно и ясно ни обясни каква е картинката в Стара Загора прочетете му и двата коментара , а феновете на Берое които работят или учат във Варна ги познавам никой не ми се е оплаквал досега /това към TNT/.
Каква длъжност изпълняваш,че да идват да ти се оплакват? И за какво да ти се оплакват като няма нищо откраднато,а бития бит е............и т.н.И друго.Такива инциденти за съжаление се случват прекалено често преди и след мачове.Ако за всеки се пише толкова,то трябва само това да коментираме.Според тебе едва ли не само фенове на Берое ги предизвикват.И дай сега да ги заклеймим.Ай моля ти,нЕма нужда..... Като се изявяваш на някакъв фактор във Варна,първо потърси вашите "варненски путчици" и виж за какво става на въпрос!
Изявявам се като приятел на 5-6 ч0века от стара загора които живеят във Варна , да предполагам че за човек като теб приятел е чужда дума, и като приятели коментираме подобни теми.А хора които нападат в гръб и после бягат са путчици да , питай баща си ако не вярваш
Почваш да обиждаш и си мисля ,че не е било за нищо боя ти.
Eminem написа:
- anihilator
- Контакти:
kamilata3 написа:Почваш да обиждаш и си мисля ,че не е било за нищо боя ти.
Кого обиждам ти там ли беше та се обиждаш, ако не дай ти дефиниция за такива хора.
- anihilator
- Контакти:
kamilata3 написа:Почваш да обиждаш и си мисля ,че не е било за нищо боя ти.
А ти на мое място нямаше ли да обиждаш?ЩЕШЕ ДА СЕ РАДВАШ ЛИ?