21 кръг /Черно море - Берое/ 17.02 събота 17:30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Седмица преди първия мач за календарната година и първи след връщането на Ил.Илиев.Да се надяваме на добра игра и желание от нашия отбор,пък каквото сабя покаже.Доколкото знам Хасани е наказан,Кики под въпрос,а трайно отсъстващите са Станчев,Божилов и Витиня.Дано няма други контузени до тогава и Илиян успее да подбере нужните му играчи,макар че специално за защитата ще има доста трудности.
За вас моряци ний живеем...
- Mathias_Coureur
- Контакти:
1:0 e моята прогноза.
- trokadero_
- Контакти:
Re: 21 кръг /Черно море - Берое/ 17.02 събота 17:30
Зрелищен Х
1:1
1:1
Този мач може да свъши всякак. Както да победим с 3:0, така и да загубим с такъв резултат. Важното е ние като верни фенове да покажем БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа на Илиян и отбора. Тази пролет реално сме я отписали и трябва да се постави основи за сериозен отбор от лятото. Само Черно море!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Май не сме много стабилни отзад, особено без Хасани ...така че очаквам Берое да вкарат! А щом Берое ще вкарат, значи ние трябва 2 да вкараме
2:1
Кузма, Ради Василев
2:1
Кузма, Ради Василев
-
- Контакти:
Най-важното за този е мач е всеки, който може да отиде на стадиона и да подкрепи отбора в това ново начало, надявам се от този мач нататък да започнем да си връщаме ''крепостта'' Тича, която ни липсваше последните години!
sicilianecat написа:Най-важното за този е мач е всеки, който може да отиде на стадиона и да подкрепи отбора в това ново начало, надявам се от този мач нататък да започнем да си връщаме ''крепостта'' Тича, която ни липсваше последните години!
Сичилия, подкрепям безрезервно!!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите
Като за начало и равния е добър резултат, Берое си запазиха отбора и играят приятен и отворен футбол, докато ние сме на обратният полюс....
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Ами като прогноза за мача мога да дам под 2.5 гола.Иначе за мен лично е много по-важно да видим някаква идея в играта ни и най-вече желание и мотивация в играчите ни.И както казва Илиян ,който не показва достатъчно желание въобще да не играе.А и тези няколко месеца до лятото ще покажат кой от сегашните ни играчи има желание да остане и кой би бил от полза за отбора и на лято вече да може да се сглоби много по-боеспособен отбор.
За вас моряци ний живеем...
Нека стане хубав мач и по-добрият победи (надявам се Берое) !
I'M BLIND!IMPRESS ME!