[center][/center]
[center]Купата на България
Фаза: 1/16 финал
Ден: Вторник
Час: 19:00
Пряко по: Диема Спорт
[/center]
[center]Стадион "Трейс арена" - в гр. Стара Загора
[/center]
Купа на България: Ботев (Гълъбово) - Левски (София) / 0:1 AET
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Купа на България: Ботев (Гълъбово) - Левски (София) / Вторник / 19:00 /
Добра възможност да поиграят новите
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Очаква се Обертан да пропусне мача .
Важно е продължаването, резултата няма значение ... Може да поиграят Белмонт, Холфсон и холандеца ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
Понастоящем "Ботев" (Гълъбово) е в първата половина (7. място) на класирането във втора лига. Хубаво ще бъде отборът на "Левски" да излезе с нужната мобилизация и уважение, и без никакво подценяване на съперника, защото на терена все пак излизат 11 срещу 11. По правило в такива мачове отборът от по-долния ешелон се хвърля с всички сили, за да се докаже. Не съм аз този, който да дава акъл на г-н Делио Роси, но според мен би било най-добре в началото да се хвърлят повечко сили, за да си осигурим един добър аванс (ако може още преди края на първото полувреме ), а след това може и шофьорът на клубния автобус да се съблече по екип, за да поиграе...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Пак ще разбиваме ''бетон'' , но от по-евтино качество.
Хубавото е че няма да се играе чак в Гълъбово, където и стадиона едва ли е на нужното ниво. Това е турнирът за нас, тази година. С няколко мача и си на полуфинал. Трябва напълно сериозно да се подходи, към всеки противник.
Captain Stottlemeyer написа:Понастоящем "Ботев" (Гълъбово) е в първата половина (7. място) на класирането във втора лига. Хубаво ще бъде отборът на "Левски" да излезе с нужната мобилизация и уважение, и без никакво подценяване на съперника, защото на терена все пак излизат 11 срещу 11. По правило в такива мачове отборът от по-долния ешелон се хвърля с всички сили, за да се докаже. Не съм аз този, който да дава акъл на г-н Делио Роси, но според мен би било най-добре в началото да се хвърлят повечко сили, за да си осигурим един добър аванс (ако може още преди края на първото полувреме ), а след това може и шофьорът на клубния автобус да се съблече по екип, за да поиграе...
Да ти кажа честно и мен ме притеснява подценяването, но все пак победата ще е наша.
Смятам, че не би трябвало да имаме проблеми и да си вземем мача с няколко гола разлика
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра