Ох, мъка, ужасен мач, грозен футбол, реално Ботев трябваше да бие с 5:2! Слелкцията на Гонзо - провал, Старокин моля ти се....някои хорица сън няма да ги хване тази вечер
Зелената машина, воедна от ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК сгази Ботев, така, както се и очакваше. Не, че имаме кой знае какви играчи, но имаме колектив и най-важното - човек дето да го овладява. Възползвахме се на 100% от колебанията в Ботев, които ги прогнозирахме, смятам, че и ги надиграхме напълно въпреки контузените си основни играчи. Респект за отбора и треньора, както и за тези, които вярват в тях! На останалите, тея дето искат да махат Гонзо, за да сложат поредния смешник клякащ пред съблекалнята - много поздрави, вашия празник (първа загуба на Черно Море) се отлага....за непоределено време!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД, 1-ви!!! Някой да провери дали сме били лидери след 5-тия кръг в последните 35 години, не съм сигурен
6 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 18.08 петък 18.45
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 6 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 18.08 петък 18.45
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
icko65 написа:Само Тича!Да го..другите.
Преди мача друго пишеше...А достойнството?
"Мача се очертава да е подарък за вас..Нашите ТИМ-аджии цели нямат.Дръпнахме крака от газта с два равни..Време е за спирачка-загуба.Пък и ви е време за победа.Твърда 1."
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Честита победа! Успях да гледам само последните 25-30 минути, потреперихме накрая, но си е много сладко да вземеш победа като гост на Ботев. Има естествено какво да се желае в защита, а и друго ми направи впечатление - в края, когато те тръгнаха ва-банк имахме доста изгодни възможности за контраатаки, но не оползотворихме нито една. Върху това трябва да се работи, един класен отбор ще си реши мача в такива моменти с 1-2 контри.
Iceberg написа:зеления написа:Marlboro написа:Бях сигурен че ще паднем,сега ми е неудобно от самия себе си.Наздраве
Признат грях е половин грях. Важен е крайния резултат! + 3 точки!!!
Респект. Малко са тези, които като тебе ще си го кажат и признаят. Повечето или ще се изпокрият, като мишоци или ще измислят и усучат някак нещата, че да замажат. А, иначе може да си спокоен тая вечер, зеленото отче ти опрости греховете! Е, верно, само половината, ама кво, на кирийка си пак! Та, щом си рекъл, ай наздраве!
:lol:
+ 1 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Доволен съм от трите точки и приятно изненадан заради последните ни два мача. Въпреки цялата еуфория, която е завладяла повечето от вас, нека останем малко по-сдържани, защото от "високо най-боли". Сега, от пет мача (то класиране се справи и след първи кръг, даже) някакви задълбочени коментари, изводи, мечти - тъпо е. Реално след 15-20 кръга ще стане ясно кой, къде и как и това много добре го знаете, особено вие, г-н Стрелец. Недей забравя само преди няколко годинки (четири или пет бяха) поредни победи при Генов, а накрая не помня даже къде завършихме в класирането. Така, че малко по-умерено и ако трябва мач за мач, пък каквото стане. Не сме малки деца, все пак.
-
- Контакти:
Никаква еуфория, тя е за феновете, следващия мач ще е най-труден, защото е срещу отбор, който ще се затвори с 10 човека.
Последна промяна от sicilianecat на 18 авг 2017 22:11, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Да, напълно си прав, че след 5 кръга задълбочени анализи не се правят! Как пък някои направиха задълбочени анализи, че отбор, слекция и треньор не стават ПРЕДИ СЕЗОНА и след 3 поредни победи после?!?! Има няколко човека, които слагат личната си неприязън към треньора НАД интересите на клуба, това е факта. Боли ги, че този треньор не е мижитурката Попов или някой друг да ходи на крака при тях, да им засвидетелства едва ли не респект, като на някакви началници. От 1-вата победа досега - повтарям - кефим се на отбора и това е. Да, не сме Реал М или Барселона, нямаме Лионел Меси и никога няма да играем футбола дето го гледат по ТВ....е? И какво от това? И нашите съперници не са нещо особено, ей ги Ботев....с нещо да са по-добри? Тирето....с какво са по-добри тези припознали се във футбола ...? Или Левски, с Делио Роси, добре, че бяха 14 човека с Дунав....и от Лудогорец не ме е страх, по-добри са, винаги са били....и винаги сме им вземали точки с Гонзо, че даже сме и ги били и то доста убедително
Последна промяна от Iceberg на 18 авг 2017 22:13, променено общо 1 път.
Причина: т.1
Причина: т.1
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
стига с тез 5 кръга, един кръг си проспал. 6-ти кръг играхме днес.
- thisisthelife
- Контакти:
Заслужена победа според мен. Ботев създадоха доста положения, но пък ние показахме класа и реализирахме нашите ситуации. Ертан направи добро впечатление и съм приятно изненадан, че имаме двама отлични млади крайни защитници в негово лице и в това на Костадинов. За съжаление Шерифа е сянка на играча, който беше преди при нас. Не знам дали няма да е удачно да седне на пейката за сметка на Станчев, който се справя добре като централен защитник. Михайлов има нужда от конкуренция и дано новият вратар му я предостави. Емо има рефлекс, но и много лоша преценка при центрирания - прави доста неразчетени излизания и доста неразбирателства се получават между него и защитниците. Като цяло отличен мач за Ертан, Сукуп, Хасани, Жоро, Кузма и Старокин. В играта на Сашо Цветков и на Огнянов имаше доста брак, но вторият се отчете с асистенция, а и винаги може да се случи да имаш кофти ден. Напред, Моряци!
Truth is hate for those that hate the truth.
thisisthelife написа:Заслужена победа според мен. Ботев създадоха доста положения, но пък ние показахме класа и реализирахме нашите ситуации. Ертан направи добро впечатление и съм приятно изненадан, че имаме двама отлични млади крайни защитници в негово лице и в това на Костадинов. За съжаление Шерифа е сянка на играча, който беше преди при нас. Не знам дали няма да е удачно да седне на пейката за сметка на Станчев, който се справя добре като централен защитник. Михайлов има нужда от конкуренция и дано новият вратар му я предостави. Емо има рефлекс, но и много лоша преценка при центрирания - прави доста неразчетени излизания и доста неразбирателства се получават между него и защитниците. Като цяло отличен мач за Ертан, Сукуп, Хасани, Жоро, Кузма и Старокин. В играта на Сашо Цветков и на Огнянов имаше доста брак, но вторият се отчете с асистенция, а и винаги може да се случи да имаш кофти ден. Напред, Моряци!
Цветков бе най-добрия на терена според мен. Забиването му в защитата допринесе за многобройните неразбирателства с колегите му в нападение. Още 1-2 мача в предни позиции и Сашо ще мачка. Ако не гледаме лудите, Цветков е най - креативния български халф. Тъй де, те в Разград нямат български футболисти, ако изключим брадвата Дяков.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!