HardWork написа:BFS написа:Видяхте ли Бакалов и Манолев какво си казаха след последният съдийски сигнал?
Бакалов: Чиста дузпа съдията не ми свири!
Манолев: Така е преценил, много грешки направиха този уикенд съдиите
Такава дузпа няма как да се даде! На нас не ди свириха къде по - чисти дузпи срещу Лудогорец, Славия и Ботев! Според мен се сбутаха, но Бакалов сам си падна! Само за контакт не може да се свири дузпа!
и двамата знаем, че това положение ако беше в мач между Левски и ЦСКА или и Лудогорец с тези два противника ще си е дузпа на 100% пък да не говорим, ако беше в полза на ЦСКА. Тогава всички от тука пишещите щяхте да ревете, че била чиста дузпа, че при такава ситуация, дори леко докосване изкарва от равновесие нападателя и няма как да не се даде дузпа във всяка бяла държава. Иначе аз определено се заяждам, т.к. след седмица две съдията ако сгреши и не покаже дузпа в такава ситуация ще оревете орталъка, световни конспирации срещу ЦСКА-София и т.н. нагласени първенства в полза на Лудогорец и т.н.
Иначе вчера по същията начин в мачовете на левски и лудогорец съдиите ощетиха и двата отбора, а за Лудогорец, срещу който ревете най-много отсъдиха две несъществуващи засади, когато нападатели на Лудогорец излизаха сами срещу вратарите на противника. Късмет, че отбелязаха повече голове, докато Левски нямаха този късмет, но пък те си играха и по-слабо
Тук очевидно ЦСКА бяха по-добрият отбор. Просто съдията се стресна да покаже бялата точка, въпреки че поне според мен и при 2:1 евентуално да бе станало, ЦСКА пак щяха да се вдигнат и да бият с повече от два гола разлика.