Дерменджиев че има няква вина има,но снощи Лудогорец загуби заради алчноста и лакомията на едно бразилско джудже ! Давам ви снимки на 2-та 100-ви шанса за гол пред ВАНДЕРСОН, и в двата случая ако беше подал както съм го нарисувал на снимката мача отиваше на 1-2 1-3 за нашите.
При първата ситуация е едно към едно с първия гол на Апоел,но там хората си подават,не са като бразилските лайна !
Апоел Беер Шева - Лудогорец | 26.07.2017 | 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Апоел Беер Шева - Лудогорец | 26.07.2017 | 20.00
Снощи Вандерсон можеше да облече и червено-белият екип на Апоел.
Разбирайте ме както искате, но снощи това момче помогна повече на евреите, отколкото на своите.
Единствения пък българин в състава - Дяков, ако не "тропне" 5 пъти около топката и/или ако не я обиколи 2 пъти - не подава.
Имаше поне 3 възможности за опасни контри, които Светльо пропиля. Бах тая топка - подавай я, какво я галиш, все едно ще я онождаш...Другия уникален беше Чичо Гошо. Изигра мача с една смяна и то възможно най- нелогичната. Реваншът го отписвам - работата е ясна. За да направят Лудогорци отново "луд" мач си трябват възможности. За съжаление в тазгодишния отбор - липсват такива. Дали слабата форма или изчерпване на мотивацията - не знам, но отборът изглежда вехт и изхабен.
ПС: Към снимките на колегата над мен ще добавя и оная ситуация в края на първото полувреме, когато след избитата от вратарят им топка вместо да стреля към опразнената врата Вандерсон реши първо да спре топката...И я загуби нелепо ( ситуацията след пряк свободния удар изпълнен от Марселиньо)
Разбирайте ме както искате, но снощи това момче помогна повече на евреите, отколкото на своите.
Единствения пък българин в състава - Дяков, ако не "тропне" 5 пъти около топката и/или ако не я обиколи 2 пъти - не подава.
Имаше поне 3 възможности за опасни контри, които Светльо пропиля. Бах тая топка - подавай я, какво я галиш, все едно ще я онождаш...Другия уникален беше Чичо Гошо. Изигра мача с една смяна и то възможно най- нелогичната. Реваншът го отписвам - работата е ясна. За да направят Лудогорци отново "луд" мач си трябват възможности. За съжаление в тазгодишния отбор - липсват такива. Дали слабата форма или изчерпване на мотивацията - не знам, но отборът изглежда вехт и изхабен.
ПС: Към снимките на колегата над мен ще добавя и оная ситуация в края на първото полувреме, когато след избитата от вратарят им топка вместо да стреля към опразнената врата Вандерсон реши първо да спре топката...И я загуби нелепо ( ситуацията след пряк свободния удар изпълнен от Марселиньо)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Warped написа:И нов вратар Браун... Тия вече колко играча имат извън ЕС, никой ли незабелязва
4 играча имат извън ЕС. По наредба може да са 5, а в един мач да играят трима. Още въпроси имаш ли?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Warped написа:И нов вратар Браун... Тия вече колко играча имат извън ЕС, никой ли незабелязва
4 играча имат извън ЕС. По наредба може да са 5, а в един мач да играят трима. Още въпроси имаш ли?
1 Argentina GK Jorge Broun
4 Brazil DF Cicinho
6 Brazil DF Natanael
8 Brazil MF Lucas Sasha
10 Brazil MF Gustavo Campanharo
11 Brazil FW Juninho Quixadá
2 Madagascar MF Anicet Abel
33 Brazil GK Renan
37 Brazil FW João Paulo
Да 4 били....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:HekakaB написа:Warped написа:И нов вратар Браун... Тия вече колко играча имат извън ЕС, никой ли незабелязва
1 Argentina GK Jorge Broun
4 Brazil DF Cicinho
6 Brazil DF Natanael Български паспорт
8 Brazil MF Lucas Sasha Италиански паспорт
10 Brazil MF Gustavo Campanharo Италиански паспорт
11 Brazil FW Juninho Quixadá Български паспорт
2 Madagascar MF Anicet Abel Френски паспорт
33 Brazil GK Renan
37 Brazil FW João Paulo
Да 4 били....
Айде да броиш пак.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Натаниел-ов да не е с бесарабска или македонска жилка, .... кога па и паспорт е взел
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Никаква връзка между защита и полузащита.
Очилцата за пореден път скандален.
Кешеру му хвърли една лелина.
Кафу направи най-добрия си мач за годината. Не знам какво го плюете този мач.
Саша изтърва след удара на Марселиньо.
Очилцата за пореден път скандален.
Кешеру му хвърли една лелина.
Кафу направи най-добрия си мач за годината. Не знам какво го плюете този мач.
Саша изтърва след удара на Марселиньо.
Red_Neck написа:Натаниел-ов да не е с бесарабска или македонска жилка, .... кога па и паспорт е взел
На спортисти и учени от висок ранг се издава по изключително облекчена процедура, също като на македонци, бесарабски и банатски българи и т.н. Провери в законът.
-
- Контакти:
Мача в Разград ще е труден, защото три гола са си много. Не, че не се вкарват, но не трябва и да допуснеш.
matador1 написа:Red_Neck написа:Натаниел-ов да не е с бесарабска или македонска жилка, .... кога па и паспорт е взел
На спортисти и учени от висок ранг се издава по изключително облекчена процедура, също като на македонци, бесарабски и банатски българи и т.н. Провери в законът.
И Натанаел има особени заслуги в областа на спорта.... ахахахаха. Държавната ни администрацияе скапана отвсякъде тва е още един пример. На ревашна 0:6 за Апоел пак е така за хейта
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.