[center]Първа професионална лига
Кръг: номер 3
Ден: неделя
Час: 21:00
Пряко по: Диема Спорт[/center]
[center] [/center]
[center][/center]
[center]Стадион: "Георги Аспарухов"
[/center]
[center]Цени на пропуските за срещата с Витоша (Бистрица):
Сектор Б - 7 лв.
Сектор В - 10 лв.
Сектор А - 15 лв. (Блок 6), 18 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).
Обръщаме внимание на привържениците, че поради наказание след баража за Лига Европа срещу Верея ще бъдат затворени блокове 3 и 5 на Сектор "А".[/center]
ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) / 2:0 FT
Последна промяна от 1914.1902 на 29 юли 2017 13:49, променено общо 1 път.
Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) / 30.07. /
Минимална победа с много мъка и Жадното да си ходи!!!
110 години любов!
Силно се надявам да вкараме поне три! Има обаче неща за Левски които ме притесняват.
Не проумявам как има фенове на Левски които не проумяха ,че напускането на Люпко Петрович,нито бе негова приумица, нито причината бе в ръководството на Левски!Люпко бе изкомандван от Микрето защото имаше опасност нещата на Петрович да се получат в Левски.Човек като Петрович на тези години не би допуснал да засере така безотговорно името си в професията и да напусне отбора си часове преди предстоящия мач!Микрето явно има механизми с които го държи като пионка,така както държи Боко от Банкя и от доказан крадец на ДДС той вече и в продажните медии е просто“Гришата“?!Момчета не им се вързвайте целта винаги е била чрез платени журналисти да се атакува треньора на Левски за да бъде отбора сринат!Манипулацията явно успява защото много от сините фенове им пригласят!Замислете се от много години е така.Първоначално и с Петрович бе така,наричаха го „Дедо“,изпращаха го та Калотина?!А помислете от 7-8 години е бой по треньорите-нима не бе така с Гонзо,със Стойчо,с Кокъла,с Митов /преди/с Мурсия,даже с Йоканович!Вероятно нещо пропускам!
Не съм нито фен на Митов нито негов защитник,но помислете етично ли е заглавие от сорта“Ужас,Митов остава!“Предлагат Мъри или Херо?!Кой ще му плати милионите които Мъри получава в чужбина,или неврастеника Херо ?!За мен и двамата демонстрираха немъжки характери ,не подходящи за Левски,но това са неважни подробности защото и двамата по редица причини вече не са за тук!Виждам много левскари волно или неволно работят срещу клуба?!За съжление Сираков я въведе тази практика,последва го Илиян Стоянов,Курдов,Пажин?!Левски е устоявал през годините на много тежки изпитания,никога не е бил раздиран от свои,така че бъдете мислещи мъже!!!
Не проумявам как има фенове на Левски които не проумяха ,че напускането на Люпко Петрович,нито бе негова приумица, нито причината бе в ръководството на Левски!Люпко бе изкомандван от Микрето защото имаше опасност нещата на Петрович да се получат в Левски.Човек като Петрович на тези години не би допуснал да засере така безотговорно името си в професията и да напусне отбора си часове преди предстоящия мач!Микрето явно има механизми с които го държи като пионка,така както държи Боко от Банкя и от доказан крадец на ДДС той вече и в продажните медии е просто“Гришата“?!Момчета не им се вързвайте целта винаги е била чрез платени журналисти да се атакува треньора на Левски за да бъде отбора сринат!Манипулацията явно успява защото много от сините фенове им пригласят!Замислете се от много години е така.Първоначално и с Петрович бе така,наричаха го „Дедо“,изпращаха го та Калотина?!А помислете от 7-8 години е бой по треньорите-нима не бе така с Гонзо,със Стойчо,с Кокъла,с Митов /преди/с Мурсия,даже с Йоканович!Вероятно нещо пропускам!
Не съм нито фен на Митов нито негов защитник,но помислете етично ли е заглавие от сорта“Ужас,Митов остава!“Предлагат Мъри или Херо?!Кой ще му плати милионите които Мъри получава в чужбина,или неврастеника Херо ?!За мен и двамата демонстрираха немъжки характери ,не подходящи за Левски,но това са неважни подробности защото и двамата по редица причини вече не са за тук!Виждам много левскари волно или неволно работят срещу клуба?!За съжление Сираков я въведе тази практика,последва го Илиян Стоянов,Курдов,Пажин?!Левски е устоявал през годините на много тежки изпитания,никога не е бил раздиран от свои,така че бъдете мислещи мъже!!!
С този старши треньор и X ще е успех !
Георг написа:Силно се надявам да вкараме поне три! Има обаче неща за Левски които ме притесняват.
За Херо и Мъри категорично не си прав защото те са врели и кипели в футбола и не са луди да застанат начело като старши треньори и да се чудят какво да правят защото и Спас Русев не знае по-каква работа е в Левски.Спас Русев няма желание да е в Левски -това е истината а без желание нищо не става ........
- Captain Stottlemeyer
balef написа:...За Херо и Мъри категорично не си прав защото те са врели и кипели в футбола и не са луди да застанат начело като старши треньори и да се чудят какво да правят защото и Спас Русев не знае по-каква работа е в Левски.Спас Русев няма желание да е в Левски -това е истината а без желание нищо не става ........
Не толкова отдавна "врелият и кипял във футбола" Херо обеща да поеме "Левски", а след това се отметна, защото в прав текст Тодор Батков му беше обяснил, че пари за селекция няма, тъй като трябва да се покриват задълженията на клуба. Ами то с много пари за селекция (както е в Разград) и аз мога да стана треньор! Люпко Петрович (колегата хубаво е напомнил, че някои го пращаха на Калотина) как се оправи при същата беднотия, че даже застраши абонамента на "Лудогорец" и трябваше по административен път да ни отнемат точки!?...
П.П. Че Спас Русев няма желание да бъде в "Левски", това го знае и кучето на пазача на стадиона, само че на него му се припомни от високо място, че преди да вземеш нещо, трябва да кажеш какво си дал, и бившият шофьор се кротна,..... поне засега...
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 юли 2017 11:41, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
В този мач ще си проличи дали футболистите ни искат да играят за този треньор и вече да му мислят Русев и Боримиров.
Не се наемам с футболна прогноза за мача.
Не се наемам с футболна прогноза за мача.
[offtopic]
[/offtopic]ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Странджата
- Контакти:
Какво толкова му бистрите на този мач с Бистрица? Мач като мач - каквото и да стане, ще покажем добри неща (много ми харесва - също като прогнозата ще превалява на места) и после ще гледаме напред.
Хайде спокойно - най-важното е последното, защото аз, като не гледах напред и се надъних с колелото в един камък насред тротоара, сега съм целият ожулен и натъртен . А и вариантът на "гледаме напред" е "гледай си в паничката" - което също не е за пренебрегване.
Иначе - за резултата - надявам се да бием, но това няма с нищо да промени нещата, че като гледаме напред, не виждаме нищо по-добро от това, което можем да видим, ако се обърнем назад ...
Хайде спокойно - най-важното е последното, защото аз, като не гледах напред и се надъних с колелото в един камък насред тротоара, сега съм целият ожулен и натъртен . А и вариантът на "гледаме напред" е "гледай си в паничката" - което също не е за пренебрегване.
Иначе - за резултата - надявам се да бием, но това няма с нищо да промени нещата, че като гледаме напред, не виждаме нищо по-добро от това, което можем да видим, ако се обърнем назад ...