Жълто-черен Пловдив написа:Кире, не ти ли омръзна, бе, майна, всяка година идваш в нашите теми да сереш и да спориш. Дали сте били първи и втори едновременно , не ми дреме, гледай си отбора, имате си форум. Сега ние празнуваме. Ботев е на 105 години. Така се води официално в УЕФА. Не като някои други, на чийто стадион пише 1936, а от 5 години се преименуваха на 1926. В тоя свят хора всякакви. Щом в Скопие смятат, че са потомци на Александър Македонски, защо да няма и последователи на Църквата на Великото спагетено чудовище
Ако сме живи и здрави приятелю,като мръднеш към ВАРНА,драсни ми на лични!!!Ще ми дойдеш на гости,ще пием по едно!!!Покрай всичко друго,ще ти покажа в какъв кенеф сера!!!Нямам нужда,да ходя по нужда във вашите теми!!!Дори и не споря!!!Само искам да видя потвърждение,на това,което празнувате!!!Защото това е българска история!!!Ако е вярно,ще ви поздравя и ще празнувам с вас!!!Ако не е......Ти правилно си повдигнал,въпроса със Скопие!!!Всяка фалшификация на историята е смешна!!!Историята е изключително точна наука и работи само с факти!!!Е,ние феновете на другите отбори,бихме искали да видим фактите!!!Къде виждаш нещо лошо?Винаги съм твърдял и го казвам още веднъж,че Ботев ми е симпатичен!!!Имахте велики футболисти и тях ги помни цяла БЪЛГАРИЯ!!!Това е факт!!!Имате прекрасна публика и пловдивското дерби е N 1 в нашето първенство!!!Това е истина!!!Годините в които сте били Шампион са записани и това също е факт!!!Фактите никой не ги оспорва,най малко аз!!!Твърдите,нещо......О.К. Дайте факти!!!