irradeum написа:Teo написа:irradeum написа:Teo написа:Как да създаваме голови положение като играете 11 човека на гол линията
@ Срещу страхлив футболен продукт като вашия може само да си цъкаме с топката в средата и да чакаме грешки.
Пак избягваш да ми отговориш защо за целия мач имате един единствен удар в очертанията на вратата и то от подарената ви дузпа. Няма да те поставям повече в неудобното положение да отговаряш на този въпрос , обещавам ! Иначе вярно - разцъквахте в центъра на терена и накрая Сватбата ви удари едно рамо, щото си оставахте само с разцъкването. Впрочем резултатът е в полза на трети отбор, но ти едва ли го осъзнаваш.....
Дреме ми на мене за кой е от полза тоя резултат.
Лудогорец, ако ще и 150 пъти стане шампион все ми е тая, важното за мен е да унижим Левски!
И как точно ги унижихте точно този мач ? За един приятел питам....
Играхме страхотно като цяло, атмосферата беше на нашата страна, едните дойдоха на погребение (на тоя попа, досега никога не съм пожелавал на човек лошо, но тоя му пожелавам бавна и мъчителна смърт), докато другите се забавляваха и се смяха на комедията в синьо. Вече над 3.5 години нямаме загуба от тях, така, че всичко по начертания план ФК Левски в следващите 100 години да не вземе победа срещу ЦСКА!