[center]
30 кръг
24 Април 2016г
Неделя от 17.30 часа
Треньори:
Илиан Илиев - Николай Костов
Стадион: "Локомотив"
Временно Класиране:
Пряко по Диема Спорт 2:
[/center]
Локомотив Пд - Ботев Пд 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Локомотив Пд - Ботев Пд 2:1 FT
Последна промяна от Isco на 27 апр 2016 19:49, променено общо 1 път.
Re: Локомотив Пд - Ботев Пд
Дано да паднем с малка разлика, че сме плачевни .... 3:1 от мен.
БОТЕВ Пловдив
Победа. Без значение каква и с колко.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
Това ще е едно от най-безсмислените пловдивски дербита в последните години. Дано все пак стане хубав мач, макар че се съмнявам и прогнозирам тежки 90 минути за клетата топка.
[offtopic]
[/offtopic]ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Не очаквам да има футбол на терена. Скука и 0:0 с половин голово положение в мача.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- slash1912
- Контакти:
[offtopic]Tова е тема за Пловдивското дерби,а не онази дрисня в другия форум!Гледайте и се учете [/offtopic]
Влизаме в дербито като аутсайдери.Предвид последните ни три мача нищо хубаво не ни чака.Все пак е дерби,нищо не се знае и с по-слаби отбори сме ги побеждавали.
Влизаме в дербито като аутсайдери.Предвид последните ни три мача нищо хубаво не ни чака.Все пак е дерби,нищо не се знае и с по-слаби отбори сме ги побеждавали.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Моментното състояние няма значение а мотивацията а и при това днешно ниво на футбола и късмета е важен.2-1
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Аз пък си мисля че ще си стане мач отвсякъде. Без напрежение само заради дербито.